gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Kanlı Bayrak

Kırşehirde bir grup öğrenci kendi kanlarıyla bayrak yapmışlar ve Büyükanıta göndermişler...




Haberin aslı ve davamı için tıklayın !!

#gurhan_87' tarafından 13.01.2008 16:45:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ocak 2008, 15:39 - İp: 85.***.**6.70
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Bugünkü Sabah gazetesinde var.
MHP diyorki 'Kan üzerinmden bir şey yapılmaz Bu çocuklar Gül yapmalılar' diyor
Evet gül yapmalılar, Çiçek yapmalılar, kalp yapıp içine sevdiklerinin adlarının baş harflerini yazmalılar.
Ama asla kanlarıyla değil.
Bıraksınlar vatanı mehmetçikler Hukuku hakim ve savcılar yapsınlar

 

Tarih: 14 Ocak 2008, 10:30 - İp: 88.***.**6.117
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

herkes üzerine düşen görevi yaptıktan sorna memleketimde birsorun kalacağını sanmıyorum. ne sorun çıkıyorsa insanların üzerine vazife olmayan işlere burunlarını sokmalarından dolayı çıkıyor

 

Tarih: 14 Ocak 2008, 10:45 - İp: 81.***.**7.150
maskhadov
maskhadov (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Ben Vatanım İçin Kanımı Veririm FeLseFesini Pratik'e Döken Karde$Lerimizi KuTLuyorum akıLLarını ba$Larına aLıp Vatana miLLete daha hayırLı i$Ler yapmaya cağiriyorum : )

 

Tarih: 18 Ocak 2008, 11:06 - İp: 88.***.**9.5
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Olay doğrumudur yanlışmıdır herkesin farklı fikirleri var. Bana göre şık bir davranış değildir, gereksizdir. Ancak medya yolu ile bir takım duygular törpülenmeye çalışılıyor. Çocuklar bayrağı Türkiye'de meydana gelen terör olaylarına tepki göstermek amacıyla yaptıklarını söylemişlerdi.Kan ve gözyaşıyla kurulan, yüz binlerce şehit kanıyla sulanmış vatanımızı bir avuç çapulcunun bölmek istemesine izin veremezdik. Atalarımızın kanlarıyla yaptığı bayrağımıza biz de kanlarımızı kattık. Kanlarımızla yaptığımız bayrağımızı, vatanımızın bekçisi Genelkurmay Başkanlığımıza gönderdik.

Terörist örgüt eylemlerine karşı halkın verdiği tepki Türk milliyetçiliği değildir, milletin kızgınlığı ve öfkesidir ve bu tepkiden Kürt milliyetçiliğine karşı Türk milliyetçiliği gibi bir sonuç çıkartılamaz hatta böyle yapılması çok büyük bir takım yanlışları beraberinde getirir.

Millî bütünlüğün tartışıldığı, TBMM'de pkk terör örgütüdür diyemeyen milletvekillerinin bulunduğu bir ortamda öğrencilerin hazırladıkları bayrağı sundukları Genelkurmay Başkanımız Org.Yaşar Büyükanıt’ın bayrağı kabul ediş ve medyaya sunuş biçimi bence bölücülere, onların yandaş ve sempatizanlarına yapılan son derece anlamlı bir ikazdır.

Ortada ülkemizi bölmeye çalışan bir örgüt ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yüksek rütbeli subayı Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Yaşar Büyükanıt tarafından o örgüte verilen bir mesaj var. Mesajın şeklini yargılayabiliriz, doğruluğunu veya yanlışlığını tartışabiliriz ama ben sizin kadar yanlış bulmuyorum sadece şık olmamış o kadar.

 

Tarih: 18 Ocak 2008, 13:07 - İp: 213.***.**2.98