morcadi
morcadi (üye)
İstanbul / Amatör

Ic Dokme- Doluluk

Herkese merhaba.. Yaa su finaller oncesi birileri beni kizdirmazsa icleri rahat etmiyor. "ayhan34" isimli arkadasin da uzerime uzerime geldigini fark ediyorum. OLUR OLMAZ YORUMLARIYLA,ki mantikli olsa bir sey demeyecegim ! Yeter artik yaa... Bu sitede olanlara artik yeter gercekten... ARKADASIM kisisel projedir yaa,o kadar cekememezlik YAPIYORSAN git isletme binasina sen de fotograf cek... Sana kalkip da biz cekme demeyiz ama,guvenlik mudahele edebilir.

"Beni karanliga iten" isimli calismam da ayhan34 un yazdigi yorum :

haydarpaşayı mesken tutmuşsun galıba fazla karanlık olmuş şansını edebiyatta denesen daha başarılısın gibı geldı ne dersin.

Benim cevaplarim hem mesaj servisinden hem de calismamin altindakiler :

Bu projedir...Bunu anlaman icin Turkce degil de baska dilden mi yazmam gerekiyor anlamadim. Fotograftada basariliyim,edebiyatta da cekemiyorsan baska birileriyle ugras olur mu... Ne diye yorum yaziyorsun anlamiyorum.Benimle muhattap olma.

Bayanim diye bir seylerin ustesinden geliyorum diye bu genel cekememezlik nedir ANLAMADIM ! Begenen begenir,begenmeyen de adam gibi gorusunu bildirir. AMA BOYLE SAYGISIZCA ima da bulunmaz. Biraz yasina ve bir erkek olusuna gore davran lutfen olur mu. SAYGIMI KORUYORUM,Beni SARSMAYA YIPRATMAYA CALISMA !

SONUC itibari ile ben paylasim icin buradayim,o kadar calisma coplugunun arasinda bir seyler icin emek vermeye calisiyorum. Fotografin cekimi teknikte karanliktir,atolyelerde calisirken ordaki isik beklenmektedir. Bunu da hala ayhan34 anlamamaktadir israrla. Calismalarima da insanlar begenmek zorunda degiller,ama ne olur lutfen bunu teknik dille ya da bildikleri en guzel dille anlatsinlar. AMA cesitli imalara girmesinler....

Sevgili AYHAN,benimle muhattap olmani istemiyorum. SAYGILI degilsin cunku,ne yapmaya calistigini ya da kimleri tuttugunu ANLAMADIM.

BUNLARI da herkes dikkatli okusun,beni taniyan arkadaslar ne demek istedigimi iyi anlayacaklardir.

Sevgiler... Emine T. MORCADI.

Tarih: 30 Mayıs 2007, 12:27 - İp: 88.***.**9.133
morcadi
morcadi (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaslar ne olur bu konuda saka yapmayin.. Inanin fiziken cook yorgunum en kotusu beynim de oyle yorgun... Ben yalnizca kisilerin imali yorum yapmamasini istedim...Benimle ugrasanlar 8051 mikro denetleyicisi gibi olsunlar aslinda

Yazdiklariniza tesekkurler... Bana hakaret edilmis,adam bile diyemiyorum artik... Ne dedigim bana kalsin,icim rahat beni bilenler zaten biliyorlar. Ispatlamisim bazi seyleri,luzumsuzlara ozel olarak ispatlama mecburlulugum yok...

 

Tarih: 31 Mayıs 2007, 17:45 - İp: 85.***.**2.123
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

 

Tarih: 31 Mayıs 2007, 17:48 - İp: 81.***.**3.185
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

[>:D

 

Tarih: 31 Mayıs 2007, 18:17 - İp: 85.***.**4.72