sevdayalcin23
sevdayalcin23 (üye)
İstanbul / Amatör

Hukuk İngilizcesi Kursu Çok Başarılı

Hukuk İngilizcesi Kursu Çok Başarılı

Avukat olan kızım, AB Hukuku'nda kariyer yapmak istediği için Hukuk İngilizcesi eğitimi veren bir dil okuluna gitmesi gerekiyordu. Yüksek seviyede İngilizce bilgisi isteyen ve kendine has terimleri olan Hukuk İngilizcesi eğitimini uzmanların vermeleri gerekiyordu. Araştırdık, soruşturduk. Bu eğitimi ciddi bir şekilde veren dil okulu sayısı o kadar az ki, şaşırdık doğrusu. Kızımın bir arkadaşı imdadımıza yetişti. Kendisi de böyle bir kursa ihtiyaç duymuş ve o da araştırmaları sonucu New York Studio Dil Okullarında Hukuk İngilizcesi eğitimi almaya karar vermiş.

Öğretmenleri gerçekten hukuk alanında uzman ve yabancı kişilermiş ve çok iyi bir eğitim sistemi varmış. Kendisi çok memnun kaldığını söylemiş kızıma. Kozyatağı şubesine gittik. Bilgi aldık. Çok ilgililer. Kızım kursa New York Studio Dil Okulunda başladı ve şimdi çok mutlu.

Hukuk İngilizcesi almak isteyenler araştırma için zaman kaybetmesin diye bu yazıyı yazmak istedim. Eğer ciddi bir eğitim almak istiyorsanız mutlaka New York Studio Dil Okullarına gidip bilgi almanızı tavsiye ediyorum. Biz çok memnun kaldık. 16 yıldır eğitim veren bir dil okuluymuş zaten. İşlerini gerçekten çok ciddiye alıyorlar. Böylesine kaliteli bir eğitim veren yabancı dil okul olduğu için çocuklarımız gerçekten şanslılar bence.

Tarih: 8 Nisan 2014, 11:48 - İp: 92.***.**6.163
sevdayalcin23
sevdayalcin23 (üye)
İstanbul / Amatör

kuzenimin oğlu iş ingilizcesine gitmek istiyormuş sizin tavsiye edeceğiniz kurs var mıdır istanbul da arkadaşlar?

 

Tarih: 13 Nisan 2014, 00:19 - İp: 78.***.**2.174
  • 1