asmabahceler
asmabahceler (üye)
İstanbul / Amatör

Asma Bahceler

HARLEY TUTKUNLARI ASMA BAHÇELER'DE BULUŞTU

Tanyer İnşat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler'de renkli etkinlikler birbirini izliyor.

Asma Bahçeler, nefes terapisti Semra Bakioğlu ve yazar Beki İkala Erikli'den sonra, Harley Owners Group İzmir Şubesi üyelerine özel bir brunch ile ev sahipliği yaptı.

50'ye yakın Harley Davidson tutkununun bir araya geldiği etkinlikte, üyeler Asma Bahçeler'in temiz havası, dağ ve deniz manzarasına karşı yemeklerini yediler, tavla ve dart gibi etkinliklerle keyifli saatler geçirdiler.

Harley Owners Group İzmir Şubesi Başkanı Selim Atalay, Harley Davidson sevgisinin kendilerinde bir tutku halinde olduğunu ve düzenli olarak buluşarak yurtiçi ve yurtdışı geziler gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlk defa geldikleri Asma Bahçeler'i çok beğendiklerini dile getiren Atalay, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer ise Harley tutkunları için bu özel günü düzenlediklerini belirterek, “Asma Bahçeler hem doğayla iç içe, hem de kent merkezine yakın konumuyla dikkat çekiyor. Hem sporu hem de doğayı seven sizlerin de bu güzelliği yaşamanızı istedik” dedi. Harley Owners Group İzmir Şubesi üyeleri, brunchın ardından ATV'lerle Asma Bahçeler arazisinde safariye çıktı ve renkli görüntüler oluşturdu.




Tarih: 12 Mayıs 2015, 10:30 - İp: 88.***.**4.166
fotojenikkiz
fotojenikkiz (üye)
İstanbul / Amatör

Paylaşım için teşekkürler.

 

Tarih: 21 Eylül 2018, 09:54 - İp: 88.***.**8.45
aniyakalayin
aniyakalayin (üye)
İstanbul / Amatör

Bir gidip göremedim şuraları.

 

Tarih: 10 Ekim 2018, 15:01 - İp: 88.***.**4.5
  • 1