mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

3 Mayıs Milliyetçilik Günü

DEVLETIN GUCUNU ELINDE TUTANLARA KARSI DA TURK MILLETI'NI KORUMA IRADESININ TURK MILLIYETCILERI'NDE OLDUGUNUN BEYANIDIR 3 MAYIS.GUNUMUZ KUTLU OLSUN.







#mechul75' tarafından 03.05.2011 10:03:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Mayıs 2011, 10:02 - İp: 78.***.**9.241
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

iste farkimiz bu emmi biz onu yapamayiz.
dovene elsiz, sovene dilsiz, gonulsuz...

Su ikincisini bi beceremiyorum

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 03:13 - İp: 192.***.**9.70
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Töbe töbe emmiler mehape ile ilgili yeni kasetler çıkmış. Kİm servis etmekte bunları acaba.
DEmek bunun için Mehape erkenekon teröristlerini aday yaptı. Zamanında ayarlamış adamlar kasetlerini.


#pazarbey' tarafından 08.05.2011 11:38:21 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 11:26 - İp: 88.***.**8.124
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör



akepenin kasetleride yolda imiş. öyle demiş nazlı ılıcak. çok ayıp emmiler bunlar çok.

#pazarbey' tarafından 08.05.2011 11:37:56 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 11:34 - İp: 88.***.**8.124
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yutupu bu adamların ismini yazınca çıkmakta videolar. sansür mansürde yok. Düşman başına emmiler. Yada ben üye olduğum için izleyebilmekteyim.

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 11:39 - İp: 88.***.**8.124
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi yuytubum sansürlü olduğu için hiç bir şey öğrenemedim..
Gene ne diyo bu mehapeli kardeşlerimiz..

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 12:14 - İp: 78.***.**3.201
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

söz yok emmi durmak yok çalışmaya devam demekteler. boyuna çalışmaktalar keza.

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 12:30 - İp: 88.***.**8.124
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Haklarini yeme emmi, calisiyorlar bu cok belli ama kime ve neye calistiklar mechul.

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 14:03 - İp: 99.***.**5.7
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

sayın biologus genetik ilminin yanı sıra runik harfleri okumada uzmansınız anlaşılan..bilmiyorum kavimle göçlerini ne kadar okudunuz.anadoluda alpaslan anadoluya girmden önce bu yazı tipini kullanan halkların olduğunu arkeolojik kazılardan anlıyoruz.bunları içlerinde türkte olan saygın bilim adamları söylüyor.ermenilerin yada rumların incilleri latin harflerle türkçe olarak osmanlı zamanında yazdıklarını bulursunuz.türk ve anadolu halkının konuşma dili türkçe olmuştur. osmanlında okuma oranı çok azdır.harfler halk diline uymadığı için arapçadan türkçeye geçiş olmuştur.

runik yazılar etrüks ve ön türk metinlerinde olduğu gibi sağdan sola yazılmıştır.o yüzden avrupalı dil bilimciler bu yazı tipini çözmekte zorlanmışlardır.kazım mirşan kazak aslına uygun bu yazıyı çözmüştür.26 karakterden oluşan etrüks yazısının 5000 yıllığa dayanan geçmişi olduğu sanılmaktadır. etrükslerin dişi kurt motifli,çift başlı kartal,kırmızı renk,fiziksel ve sanatsal özellikleri asya kavimleri ile uymludur.etrüks adları arasında türk,asena,tarhan,turs,turia, turksu gibi ismler dikkat çekmektedir.

hatta abdullah ürgün[iskandinavların türk ataları] adlı eseri bilim ve ütopya dergilerinde yayınlanmıştır.1707 ve 1787 tarihleri arasında yaşayan isveçin ilk tarih profösörü sven lagerbring bizim atalarımız odenin yoldaşı olan türklerdir tezini ortaya atmışdır.

arapçadaki harfler türkçe ile uyumlu değildir.türkler latin alfabesini kabul etmekle gavur alfabesi değil atalarının öz alfabesinden alınmış bir yazı tipini almışlardır.latinlere runik yazısını öğreten türklerdir.hoca ahmet yeseviyi bilmem tanıyormusunuz.eserleri türkçedir.

ingilizler shakespearenin eserlerini bugün bile anlamaktadır.türkçe yamalı bohça haline getirilmesydi dil devrimine ihtiyaç duyulmaz böylece eski metinler daha rahat anlaşılırdı.10.ve 15.yüzyılda yazılmış pir sultan abdal,karacaoğlan ve yunus emre bugün bile anlaşılırken osmanlının son zamanların yazılan metinler anlaşılamamaktadır.

evliya çelebinin eserlerinde anadoludaki rumların türkçe konuştuğunu şöyle söyler[asla rum lisanı bilmeyip türk lisanı üzere konuşur]demektedir.anadoludaki tüm halklar yüzyıllarca türkçe konuşmuştur.bugün bile yunanistana mübadele sonucu giden romlar türkçe konuşmaktadır.

alfabe değişiklinin türkleri tarihinden koprdığı palavradır.türkçe yüzyıllarca sadece halkın konuştuğu bir dil olmasına rağmen ayakta kalmayı başarıp bugünlere gelmiştir.bizler atalarımızın izini sürmek için kullanılan yazı tipleri ve konuşma şekillerinin izini sürüyoruz. türkü ve türkçeyi ortadan kaldırırsak medeniyet ortadan kalkar.

ben size saygın bilim adamı değilsiniz demem.fakat sizin branşınız dışındaki bilim insanlarını küçük görmenizide onaylamam.

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 15:12 - İp: 85.***.**8.210
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör


ben size saygın bilim adamı değilsiniz demem.fakat sizin branşınız dışındaki bilim insanlarını küçük görmenizide onaylamam.


Gecmis mesajlarinizi bir daha okuyun zira atladiginiz yerler var. Genetik konusundaki derin bilginiz sonucu verdiginiz onermelerin cok komik oldugunu orneklerle birada irdelemek istemem.

Konuyu carpitmadan duz yol alalim. Bilmiyorsak ogrenelim bunda gucenecek bir sey yok. Herkes genetikten anlayacak diye bir kural yok lakin iskembe-i kubra dan atmadan once bir bilene danismak gerek diye dusunuyorum.

Siz yabanci bilim adamlarinin isimlerini saydiginiz mesajinizi ve benim cevabini bir iki kez daha okuyun ne demek istedigim orada acik.

Baltayi tasa vurmadan once iyi dusunmek lazim vesselam

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 15:16 - İp: 99.***.**5.7
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Maalesef maalesef. Genede kınıyorum bu kasetleri çıkaranları.
Hem görüntüler hd bile değil.

 

Tarih: 8 Mayıs 2011, 16:04 - İp: 88.***.**8.124