gorbi67
gorbi67 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Şak Şak Alamıyorum Neden?

Evet bugün karar verdim arkadaşlar kendi nickimi bırakıp,bir bayan ismiyle siteye tekrar üye olacagım.Birde yanına süper bir portfolyo,ve avatar olay tamamdır.Zaten iyi fotoyada gerek yok,Allah yürü yaa kulum diyecektir.

Tarih: 13 Kasım 2007, 17:28 - İp: 85.***.**7.123
coffie
coffie (Objektif)
Antalya / Meraklı

Sizin bu yorum alamıyorum muhabbetinizden fena halde sıkıldım.Yorum alamadığınızın sebebi acaba sizin bu itici tavrınız olabilir mi Bir düşünün isterseniz.

Ayrıca her fotoğraf yorum alacak diye bir şey yok.
Galeride şimdi fotoğrafların altında kimsenin ismi yazmıyor.beğenilen bir fotoğrafınız olsaydı zaten birileri muhakkak yorum yazardı.

Bence kendinizi daha fazla çirkinleştirmeyin.

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 18:15 - İp: 78.***.**7.64
koç2513417
koç2513417 (üye)
Aydın / Özel Gün Fotoğrafçısı

valla bayanlar hislidir

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 18:39 - İp: 88.***.**9.72
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bende bu aymazlık tınmazlıktan sıkıldım ne yapcaz şimdi.

sitede her fotograf tabiki yorum alcak diye bir garanti yok,ama hıyar cekse alkısı bastıgınız "usta!!" lar yerıne bır kerede acaıp derecede sıkıcı olmaya baslayan birilerinede yorum yazılabilir belki????
zaten fotograf kotuyse yol gostermek gerekmiyormu????
------------------
gorbi tiz zamanda bır bayan nıckı alıp,herkesin fotografına bravo,harıka yaz,hatta en berbatına bıle.
ehrkesın yorum yazıdıg cakma ustalarada yorum yaz..hatta engin bilgi dagarcıgınızdan faydalanmak isterim diye herkese msn adresi dagıt.
bır ayda sende "usta" unvanı alır bastacı olursun.
kolay gelsin.
keske su fotografların altından ısımler kalkmasaydı,sırf orada yazan ısme alkıs tutanlarda vardı şimdi ozellikle acıp bakmaları gerekiyor...

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 18:55 - İp: 88.***.**1.21
coffie
coffie (Objektif)
Antalya / Meraklı

Benim de her fotoğrafım yorum almıyor.Kimi 1 taneyle idare ediyor, kimi de 20 yorumu buluyor.Yorum almayan fotoğrafımın karşı tarafa bir şey anlatmadığını düşünüyorum ve daha iyisini çekmeye çalışıyorum ama kimseye de niye yorum yazmıyorlar diye sızlanmıyorum.

Sadece fotoğraf çekmenin zevkine varıyorum.

Eğer siz fotoğrafı yorum almak için çekiyorsanız orasını bilemem.

Yok gerçekten fotoğraf çekmekten zevk aldığınız için çekiyorsanız zaten fotoğraflarınızın yorum alıp almaması sizin için önemli olmazdı.

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 19:10 - İp: 78.***.**7.64
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

peki size hatalarınızı gosteren bir iki yorum kotumudur sizce?
siz yorum almadı diye fotograflarınızı silip daha iyisini cekmeye calısıyorsunuz,peki ne hata yaptıgınızı biliyormusunuz daha iyisini cekmeye calısırken??

----
peki bu sitede benim diyen fotografcının cekemeyecegi karelerin uc bes yorumda kalmasına ne dıyeceksınız.madem okadar gercekci yorumlamalar yapılıyor,onlar neden yorum alamıyor.
fotograf yorum almak için cekilmez dogrudur,
ama baskası marul cekse yorum alırken,siz neyaparsanız yapın dikkat cekemiyorsanız bu can sıkıcı bır durumdur.
site uyelerinin kalitesini gosterir.
bakın su forum altında yorumlardan sıkayet eden kac tane topıc var.
...
birde bu acıdan dusunun..
yorum alamıyorum dıye sızlananlardan sıkılırken,umarım tek kalıp,fotografa ve fotografcıya hiçbirsey katmayan,ve aslında sadece bakıp gectim buda ıyıymıs manasına gelen,hepsi birbirinin aynı yorum yapanlardanda sıkılmıssınızdır.

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 20:01 - İp: 88.***.**1.21
gorbi67
gorbi67 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Aslında yazmıyacaktım ama yinede cevaplama dürtümü yenemedim.Sanırım hanımefendi topikteki ince noktayı yakalıyamamış.Bu söylediğimde gerçek payı olduğunuda kendileri çok iyi bilirler.Aslına bakarsanız fotolarıma kaç yorum geldiği beni çok bağlamıyor.Herkez nekadar fotocu olduğunu bilir.Bende haddimi çok iyi biliyorum.Sadece bu topikte o başlıkla gönderme yapmıştım.Zaten yarası olan gocunur.Kimsenin sızlandığı yok,zira hepimiz yaşını başını almış insanlarız.İnsan elini vicdanına koyar ve yorumlara genel anlamda bir göz atar.Bugün bir topige yazdığım cevap aşağıdadır.
http://forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=2757
EEE Artık gerisini yorumlamak için kişi ve vijdanlar hürdür.
SAYGILARIMLA...Fotoğrafların altındaki isimler kalktı kalkmasına ama sol taraftaki sitenin içinde kimlerin olduğunu gösteren O ONLİNE LİSTESİ VAR YAAA işte o saadet zincirini sürdürmek için yeterli.Kankalar kankalarını oradanda buluyor.




TOPİKTEN ALINTIDIR.

Merhaba arkadaşlar,bir şeyin beğenildiğini ifade amaçlı şak şaklamak yorum olamaz.Anca o şekilde hoşumuza gittiğini ifade edebiliriz.Yorum ise farklı bir şey olmalı.O fotoyu iyisiyle kötüsüyle eksikleriyle görüş bildirip üzerine değer katmaktır.
Ben bir ara Şakşakçı tayfasına sesleniyorum diye bir topik açmıştım(tabi topik hemen silindi)eminimkide çok okundu.Ama malesef burda oluşturulan o saadet zinciri kırılamadı.10 kasım günü yüklediğim fotoya 180 kere bakılmış,19 yorumda kalmış,gerçi gelenler sadece beğeni ifadesi olmuş.Yorum değildiler.Aynı gün yüklenen bir başka foto 105 kere bakılmış 43 yorum almış.Bunu anlamak çok zor...
Dedim ya saadet zinciri var.Burada bir kanka vaziyeti almış yürümüş.Bu olabilir,insanlar birbirini tanır.Dost olur.Ama bu muhabbetle fotolar burada prim yapıyor kanımca...
Sonra kötü olan fotolarada bakılmalı o arkadaşlara fikir verimeli,fotosu hakkında.Nerde bilginin paylaşımı?
Ben derimki biraz gerçekçi olalım.Sevgiyle kalın.
(HAA BİDE ONUTMADAN ÇOK ŞAK ŞAK ALABİLMEK İÇİN BAYAN OLMAK GEREKLİ.)



#gorbi67' tarafından 13.11.2007 20:41:52 tarihinde düzenlendi.
[>:D

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 20:34 - İp: 81.***.**9.62
bulka59
bulka59 (üye)
İstanbul / Amatör

Bence yorum olayını bırakıp bu güzel hobimizin keyfini yaşayalım. Eğer siz çektiğiniz fotoğrafları beğenip sergiliyorsanız zaten o fotoğraflarınıza gereken değeri
vermişsiniz demektir. Eğer izlenmiyor yorumlanmıyorsa sizin fotoğrafçılığınıza bir zararı olmaz. Eğer gerçekten güzel ve değerli bir kadraj oluşturmuşsanız bu onu izlemeyenlerin kaybı olacaktır sizin değil.
Yani kısaca şu yorum ve izlenme tasasından kurtulun

Herkese bol fotoğraflı günler dilerim

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 20:46 - İp: 81.***.**3.79
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

gorbi yorum alıp almaması degil fotografı senin cekmen önemli.bayanlar konusunda haklısın onların sucuda degil..onlara dogru yolu göstermeyip şak şak layan geri kafalarda.

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 22:04 - İp: 88.***.**0.215
mydemir09
mydemir09 (üye)
Aydın / Meraklı

Açtığınız,bu konuyla alakalı bilmem kaçıncı topic...Ama ben de artık sıkılmaya başladım...

ilk önce millet tebrikler yazıp geçiyor diye yakındınız..yorumculara şakşakçı dediniz..

sonra tebrikler(beyenidir,yorum olamaz) gibi yorumlar yaptınız...kendi deyimimizle şakşak yaptınız...(bu arada beğeni Y ile yazılmaz ğ ile yazılır.)

ama baktınız yine olmuyor...topic kirliliğine devam ettiniz..hatta bu konuda bi topiğinizin yönetim tarafından silinmesine rağmen

ben ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum...

 

Tarih: 13 Kasım 2007, 22:17 - İp: 88.***.**0.67
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

benimde fotograflarım yorum almıyor 20 den aşagı. Kalite konusuyor abicim. Sende benim gibi çek sen de yorumları kap..

 

Tarih: 14 Kasım 2007, 08:04 - İp: 212.***.**9.194