mino
mino (üye)
İstanbul / Amatör

Netfotograf Da Kankaybı

bu konu eminim herkezin kafdasında

netfotografda düşen kalite fotograflar daki kalitesiszlik forunlardaki kısırlık toplasan 30 kişi yok. sitede forum zaten 15 kişi, foto yüklüyenleride ekle toplam 30 evet bukadar kişi üzerinden siteyi döndüyor .
sorum şu bunun sebebi yöneticilerin yetersiz kalmasımı ?

şimdi odedğim 15 kişi bana saldırıp yok senin gibiler şöyle böyle diycek merakla bekliyorum. siteyi yerlere düşüren yönetim acaba bu topiği silince dizlerinin üzerine kaldırabilecekmi siteyi?

Tarih: 2 Kasım 2009, 21:54 - İp: 92.***.**5.156
coldmountain
coldmountain (üye)
İzmir / Amatör

Çok değerli arkadaşlarım;
Muhabbetinize doyum olmuyor!
Ben bu siteye günde 10 defa giriyorum. Nedeni ise, gezdiğim tüm fotoğrafçılık sitelerinden daha kaliteli olması. Aradığım ve çözümünde yardımcı olunmasını istediğim konulara cevap bulabilmem. En azından, bir kaç kişi de olsa muhatap buluyorsunuz. Size değer verip cevaplandırma lüzumu hisseden çok değerli kişilikler var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmemiz gerekir. Zaten aranılan özellikler olmasa hiç kimse site içeriği veya yöneticileri ile ilgili şikayette bulunmaz. Bir defa bakar, iki defa bakar, site hoşuna gitmezse daha sonra ziyaret de etmez, şikayet de etmez. Demek hem canım cennette, hem keyfim döşekte isteniyor. O zaman başka kapıya derler adama. Siz sevgili okur ve üyeler için hazırlanmış bu siteye, katkı ve iyi niyet için bile olsa, şikayet yazacağınıza lütfen daha uygun bir lisan ile katkıda bulunun, çözüm getirin. Boş muhabbet olan bir yerde, yeterince bilen ve siz değerli üyeleri ciddiye alıp gerekli cevapları, yorumları yazabilecek muhatap dahi bulamazsınız. Alternatifi olmayanın kalitesini ölçemezsiniz. Fakat, unutmayalım ki, haklı ya da haksız yorum, kişilerin ifade özgürlüğünü kullanabilmesinin en önemli göstergesidir! Saygılarımla.

 

Tarih: 3 Kasım 2009, 21:38 - İp: 88.***.**2.224
coldmountain
coldmountain (üye)
İzmir / Amatör

Değerli arkadaşlar,
Dün gece yazdığım yorum nedense yayınlanmadı ama kısaca özetlemek isterim.
"Lütfen biraz demokrat ve itidalli olun."
Yalnız, demokrasiyi sadece kendi fikirlerinizi dikte ettirmek için kullanmayın.
Saygı, sevgi ve hoşgörü sahibi olduğunuzu düşünüyorum.
Bu sitenin yorumcu ve üyelerine yakışan şekilde davranacağınızdan hiç kuşkum yok. Bu sitede herkesin yorum yapma hakkını kullanabileceğini düşünüyorum. Her zaman olumlu yorum yapılacak diye bir mecburiyet mi var!
Alınmak, eksiklikten kaynaklanır.
Polemik haline getirilen yorumları kınıyorum.
Tekrar saygılar.

 

Tarih: 4 Kasım 2009, 10:27 - İp: 88.***.**2.224
akaahmet
akaahmet (üye)
Konya / Meraklı

Uzun süredir ben de girmiyor(d)um siteye... Yöneticileri eleştirirken kantarın topuzuna biraz dikkat etsek neyimiz eksilir... Ki onların ne ilgisi olabilir fotoğraf ekleyen, yorum yazan sayısının artıp eksilmesinde? Ben el insaf diyorum.. Doğruluğuna katıldığım bir konu; benimkiler de içinde olmak üzere tonlarca kalitesiz fotoğraf yüklü sitede... Sırf ana sayfada görünmek için yazılmış yüzlerce yorum... Pazarınız pazar ola... Daha bir kelime etmem bu topikte!!!!!!!!!!!!

 

Tarih: 4 Kasım 2009, 18:02 - İp: 88.***.**1.146