buenno
buenno (üye)
Ankara / Amatör

Ankara da Fotoğrafçılık Eğitimi ??


Merhaba arkadaşlar,,,

Ankara da fotoğrafçılık ile ilgili bir kurs var mı? Ben bir tane buldum ama nedense
bana sadece bir dershane gibi eğitim veren bir yer izlenimi verdi. bu tür kurslara devam edenler ya da bu konu ile ilgili bilgisi olanlar var mı?

Ya da kursatan ziyade bana bu işi öğretecek bu işe gönül vermiş insanlar var mı tanıdığınız.

Çok teşekkür ederim...

Tarih: 9 Ağustos 2009, 00:30 - İp: 78.***.**0.183
ozge71
ozge71 (üye)
Ankara / Amatör

Merhaba,
var tabi olmaz mı? Kesenize, vaktinize bağlı olarak değişen imkanlar var.. En başta AFSAD veya FSK hatta FSA dan temel eğitim, dijital fotoğrafçılık ve bunların sertifikasını kullanarak çeşitli atolyeler (makro, doğa, portre..) ve photoshop kursları almanız mümkün.. Üç aşağı beş yukarı aynı fiyattırlar.. Yılbaşında FSK yı tercih ederek başlamıştım, o sırada 5 hafta kurs FSK da 200, AFSAD da 180 YTL idi ve haftada iki gün iş çıkışı devam ediyordu.. Ayrıca bu iki yer TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federeasyonu) na bağlı derneklerdir.. Yok buna mali gücüm yetmez derseniz üniversitelerin bünyelerinde fotoğraf kulüpleri oluyor, onları takip edebilirsiniz. ve tabi derneklerdeki ücretsiz etkinlikler (dia , belgesel gösterimleri, söyleşiler, fotoğraf okuma günleri vb.. ) ile gözünüzü eğitmek mümkün ve bu arada yerleşim yeri Ankara olan usta fotoğrafçılarla tanışır fikir alırsınız... Bu son dediklerim FSK da her salı ve her cuma yapılıyor, genelde 7.00 de başlayıp 9.00-9.30 gibi bitiyor.. internetten web sayfasına ulaşmak mümkün..

 

Tarih: 9 Ağustos 2009, 20:24 - İp: 88.***.**7.255
buenno
buenno (üye)
Ankara / Amatör



Bu değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorumm ...

 

Tarih: 9 Ağustos 2009, 23:53 - İp: 78.***.**0.183
hakanfsp
hakanfsp (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

bu konuda en nitelikli eğitimi "Ankara Sinema Akademisi" veriyor.
bir çok kurs, fotoğraf makinesini bile göstermeden fotoğrafçılık eğitimi veriyor. tahta üstü eğitim yani. ama ankara sinema akademisinde pratik olarak öğrendiklerinizi uygulama imkanınız var.güzel bir ortam tafsiye ederim.

 

Tarih: 22 Şubat 2013, 11:34 - İp: 78.***.**5.228
  • 1