cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma

Yurtdisi Nikon, Dıkkat !!!!


Gecenlerde bir arkadasim D200+18-200VR+SB600 siparisi verdi,bende paristen uygun fiyata bir takin buldum.

Fakat iki sonrasinda siparisini iptal ettirdi.Iptal nedenini de soyle acikladi.

" Nikon uluslararasi garanti kapsaminda Turkiyeyi devre disi birakmis,yurtdisi alimlarda ki uluslararasi garanti Turkiyede gecerli degil".Nedenini sordugumda da bana;

Turkiye ana distributorunun Nikon ile yaptigi anlasma boyleymis,kisacasi ben sizin malinizi satarin burada ama uluslararasi garanti Turkiyede gecerli olmayacak.

Eger dogru ise yurtdisi alimlarda Nikon icin garantiniz gecerli degil DIKKAT!!!Eger dogru ise bravo bizlere nasil tuketicigi .......... yapacagimizin bir yolunu bulmusuz,eger dogru ise Turkiyeden baska bir ulkede ben boyle bir sey duymadim.

Tarih: 29 Nisan 2007, 17:28 - İp: 195.***.**2.39
oksit
oksit (üye)
Kocaeli / Amatör

Arakadaşlar bu nikona özgü birşey değil canon fuji hepsi yurt dışından alınan makineyi garanti kapsamına almıyor, bırakın garantiyi parasıyla yaptrsanız bile niye bizden almadınızda yurt dışından aldınız diye surat yapıyorlar. onarım fiyatınıda yükseltebildikleri kadar yükseltiyorlar. satanda servis verende aynı firma olunca malesef böyle.. bari seevis firmasıyla satan firma farklı olsa.. ama ne olursa olsun ben yurt dışından alırım.. çünkü yarı fiyatına geliyor..

 

Tarih: 1 Mayıs 2007, 23:49 - İp: 193.***.**4.1
fufuli
fufuli (üye)
İstanbul / Meraklı



Üyeliği iptal edilmiştir.

 

Tarih: 2 Mayıs 2007, 02:02 - İp: 85.***.**4.132