pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sony H1, Canon S2 Fotoğraf Yarışmas

Hüzün Selinin S2 cilere meydan okumasını müteakip Fotoender beyefendi boylarının ölçüsünü almalarını temin açısından fotograf yarışması teptip edilmesini teklif etmiştir.Biz s2 ciler varız.
Aşağıdaki adrese girip KULLANICI PANELİNE girip orada bulunan YENİ FOTO butonuna basarak gönderebilirsiniz. Birinciyi veya en iyiyi yorum adedi belirleyecektir.
İnterinet adiresesi:
http://pazarbey.xoopiter.com/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=26

Centilimenlik nev'inden h1 fotoğraflarını 1. sırayı koydum.maksimum 1024x768 ebadında fotoğraf gönderebilirsiniz.adet sınırlaması yoktur. .şimdiye kadar s2 ciler önde gidiyor.

Tarih: 27 Eylül 2005, 23:50 - İp: yok
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Konica minolta Dynax 5d var. 1422 artı KDV , Yalçınlarda.

Eğer Nikon 800 altarnetif bir DSLR düşünüyorsan, bu makineyi de incele derim

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 17:25 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

sayın reliks fotoğraf yarışması konusunda ne pazarbey ne de ben bu firmalarla yakınlığımız yok. ben bir kıtapcı. pazarbey bir avukat sadece ıyı ve faydalı bir hoby olarak fotoğrafla uğraşıyoruz. bizim boyle bir davranışla itham etmene ise bir miktar gonul koymadım değil ama en azından bri açıklamasını yapayım dedim. Ustelik yarışabilmek oldukça güzel bri durum. Daha iyisi için uğraşırız bir rekabet olur. ustelik ıkı tarafda kaybetmez bu yarışmada çunkı ıkı tarafda hayattan bir mıktar lezzet almış ve belki fotoğrafcılığına bu çabası sonucu birşeyler katabilmiş olur..

sağlıcakla kalınız

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 19:37 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Şu an Hakkı Bulut üstadın BEN TÖVBEMİ GERİ ALDIM şarkısını bilmem kaçıncı kere dinliyorum.Sanıyorum bir elektro cümbüş daha iyi çalınamaz.Gerçekten çok iyi bir sanatkar tarafından çalındığı belli.Hasta oldum ben bu şarkıya.
Gelilim foruma.
Canon'a çalıştığımız ifşa oldu galiba.BEn canonunun adamı, dadanagast canon sahibi ama ihanet içinde (Sony iyi para vermiş demekki), hüzünseli ve iborotti sony nin adamı, xtolga benim adamım.
İlahi relik...Valla sayende forum ve yarışmamız renk kazandı.İborottinin buyurduğu gibi bu bir pot olsada hoş oldu.Gerçi iborottinin kendisininde buyurduğu gibi kendi potu yanında önem arzetmesede güzeldi.Değilmi iborotti. Makro fotolar içine koyduğun foto gerçekten birinci olabilir.Tabi kimse bulabilirse
sayın relikçiğim.Arkadaşlarla gazozuna fotoğraf yarışması düzenliyoruz. bizimkisi hem fotoğraf makinalarımızın sınırını öğrenmek, hemde eğlenmek, paylaşmak.Bu kadar başka bir niyetimiz yok.Distiribitörde değiliz.Valla.
Ayrıca özür dilemene gerek yok.Hiç alınmadım ve kızmadım.Dediğim gibi renklendirdiğin için teşekkür de ederim.
Ama arkadaşlara kızıyorum. Hİç foto göndermemişler.
Birde birinciyi neye göre seçeceğiz.Puanamı yoksa yorum adedine göremi.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 23:02 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

pazarbeyciğim kocaman yarışma duzenliyoruz. sen gazozuna diyosun. cayma yok oyle. odulun adı koyulsun. Arkanda sponsorun da var CANON

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 23:19 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Öhhö .Şışt hüzün seli çaktırma. Belli etmesene kardeşim. Bizim firmalara ikimizde söyleyelim.Ayarlasınlar birşey. Nasıl olsa dadanagastın 350 d sini geri alırlar.Onu versinler

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 23:34 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

pazarbey ya Dadanagastın 350 d sini alırsak adam kendini yeniden sigaraya vurur mazAllah.daha uygun bişe bulalım. mesela ben bizimkilere soylıyeyım en yenisinden bir R-1 verelim

#Huzun_Seli' tarafyndan 29.09.2005 23:51:20 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 23:49 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bir adada yerli bir yamyam ile oğlu geziyorlarmış.o sırada batmış gemiden kurtulan son derece güzel sarışın bir kadınla karşılaşmışlar.Çocuk hemen atılmış:
-Baba , baba , hemen yiyelim.
Babası bir kadına bakmış, bir düşünmüş.Ve:
-Oğlum bunu eve götürelim , ananı yiyelim.

Fıkradaki gibi .Madem canon kullanan dadanagast bu kadar sony e meraklı 350 d sini alalım ona r1 verelim.Böylece muradına ermiş olur.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 23:56 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla taktirmak istemiş.SAnırım belçikada idi.Servise gitmiş.Servis nasıl takılacağını çözemeyince merkezi aramışlar.Merkezde olurmu lan hiç öyle şey demiş.Atlayıp gelmişler.Almışlar ferrariyi elinden.Tabi parasıyla.
Canonda senin elinden alsında gör.Hemde parasız.
eğer jüri olacaksa arkadaşlarla jüri üyelirinin kim olacağı konusunda anlaşmamız gerekir.Cekoyu diğer forumda ARMAĞAN'a benzetmiştim.Tabi onun fibi yorumlar yapan birisi işe renk katar.Dediklerine ilaveten thalassa ve dostoyevsk de katılabilir jüri üyelerine.
Bakalım arkadaşlar ne diyecekler.Fotoğraflar 10 ar adet oldu.
Alabilirsem anasayfaya koyacağım h1 ve s2 nin fotoğraflarını.
Arkadaşlarr fotoğraf gönderin ve jüriyi oluşturalım. 100 er fotoğraf olunca jürimiz derecelendirsin.Olurmu.
Ödül dadanagastın 350 d si.

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 16:06 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

haklisin relicks.. en iyisi bir an once almak.. birkac gun beklesen adamlar bir yeni modelini cikartiveriyorlar, sonra da isin icinden cikmak imkansizlasiyor..
nikon 8800 cok iyi bir kamera relicks.. bi an once al kurtul..
.......
valla huzunseli kendimi bir ara vurdum sigaraya zaten.. ama simdi yine biraktim.. insallah bu sefer de camcorder alacagim..
..
"Bir adada yerli bir yamyam ile oğlu geziyorlarmış.o sırada batmış gemiden kurtulan son derece güzel sarışın bir kadınla karşılaşmışlar.Çocuk hemen atılmış:
-Baba , baba , hemen yiyelim.
Babası bir kadına bakmış, bir düşünmüş.Ve:
-Oğlum bunu eve götürelim , ananı yiyelim. "

pazarbey alemsin valla..
varmi baska fikralar?
..
pazarbey valla vermem 350D'mi.. baska odul bulun.. canon, gelecek seneye kadar bana yeni bir makine vermeyecekmis.. (aman kimse yanlis anlamasin, espri yapiyoruz..)

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 20:04 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

8800 ün teknik özellikleri çok zayıf kalmadımı s2 nin yanında.Hemen hemen fotoğraf kaliteleride aynı.BEnce o kadar paraya değmez.S2 al.

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 23:15 - İp: yok