pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sony H1, Canon S2 Fotoğraf Yarışmas

Hüzün Selinin S2 cilere meydan okumasını müteakip Fotoender beyefendi boylarının ölçüsünü almalarını temin açısından fotograf yarışması teptip edilmesini teklif etmiştir.Biz s2 ciler varız.
Aşağıdaki adrese girip KULLANICI PANELİNE girip orada bulunan YENİ FOTO butonuna basarak gönderebilirsiniz. Birinciyi veya en iyiyi yorum adedi belirleyecektir.
İnterinet adiresesi:
http://pazarbey.xoopiter.com/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=26

Centilimenlik nev'inden h1 fotoğraflarını 1. sırayı koydum.maksimum 1024x768 ebadında fotoğraf gönderebilirsiniz.adet sınırlaması yoktur. .şimdiye kadar s2 ciler önde gidiyor.

Tarih: 27 Eylül 2005, 23:50 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ben de puan verdim fotograflara pazarbey..
..
hadi H1'ciler gosterin gunlerini su canon'culara.....

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 13:06 - İp: yok
relicks
relicks (üye)
İstanbul / Amatör

bir fotograf makinesi almak için uzun süredir formunuzu takip ediyorum.forumu takip ederek birçok şeyi anladım fafat anlamadığım tek bi nokta kaldı onuda bu başlığı görünce dayanamadım sorucam.
burda neyin yarışması yapılıyor? her makine ayrı özelliklerde değişik şekillerde bi fotograf çekiyo ama bu markaları çok büyük bi rekabet haline getirip bazı polimikler yaratmak bana çok ters geliyor.
acaba bu konunun içinde kalan arkadaşlar bahsi geçen firmaların distribütoru falan mı veya başka bir maddi çıkarmı saglanıyo diye bile aklıma gelmedi değil.
yanlış anlaşılmasın pazarbey yukardada dediğim gibi burda yeniyim kimseyi tanımıyorum ama bu nasıl bir konudur veya nasıl bir fanatikliktirki birilerine bir"boyunun ölçüsünü" aldırıyosunuz.
bence böyle tartışmalara girmek yerine daha faydalı konularda yazılar yazmak için parmaklarınızı yorsanız buradaki herkes için daha iyi olur kanaatindeyim.

herneyse ben burda yeniyim eskiler varken bana fazla bişey düşmez.lütfen bu yazdıklarımı objektif bir şekilde dışardan birisinin değerlendirmesi olarak algılayın.

bu arada ne h1 nede s2 almıycam, 8800 anca kesicek beni gibi gözüküyor.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 13:15 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam relicks..
foruma hosgeldin oncelikle..
..boyunun olcusunu aldirma gibi laflar sadece aramizdaki esprilerden kaynaklaniyor.. kimsenin; en azindan pazarbey'in veya benim bu konuda hicbir cikarimiz yok..
forumda uzun sureden var olan arkadaslarin, aralarinda espriler yapmasi sanirim senin icin de normal gorunuyordur..
parmaklari yorma konusunda ise soyleyecegim; zaten herkes her konuda yardimci olmaya calisiyor, ustelik tarafsiz davranarak..
ve lutfen, bir yerde yeniysen onfikirli davranma; oncelikle kimler neler konusuyorlar gozetle.. sonradan bir kararlara varirsin..
..
ayrica s2 ve h1, birbirlerine cok benzer ozelliklerde.. ama fotograf cekme hususunda birsey soylenemez zaten; cunku fotografi aslinda makine degil fotografci ceker..
..nikon 8800, cok iyi bir makine.. hatta forumda bircogumuzun cok cok begendigi..
umaraim 8800 alip harika fotograflar cekersin..
gorusmek uzere.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 13:31 - İp: yok
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

relicks e

Ben yazdıklarınızı objektif bir değerlendirme olarak algılamıyorum.

Ben de pazarbey in yazılarını epeydir takip ediyorum ve kendi makinesini bu kadar acımasızca eleştiren birini görmedim.

Bu yarışma da hoş bir rekabet, markalarınm yarışması değil. "Gösterin şunlara günlerini" gibi ifadeler aslında fanatiklik değil espirili bir yaklaşımdan ibaret. Burda farklı makinaları kullanan arkadaşların arasındaki tatlı rekabeti bir fanatiklik olarak algılamanıza üzlüldüm.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 13:36 - İp: yok
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

bizim agir toplar heralde sonu bekliyor nede olsa son gulen iyi guler pazarbeycigim. h1 kullanicisina yardim eden bir makinadir bunu gorecegiz dun durumu esitledim.
dadanagast seni de aramizda gormek guzel. senin degerlendirmelerini herkesten onemli buluyorum sevgiler

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 13:58 - İp: yok
relicks
relicks (üye)
İstanbul / Amatör

yardım konusunda kimseye bişey demiyorum.ilk yazımdada dediğim gibi çok şey öğrendim ve anladım sayeneizde.nankörlük etmiyim
yazdığım yazı, yaklaşık 1 ayda formu takip ettikten sonra vardığım düşünceler. birkaç yerde daha benzer yazılar görunce bu kanaata varmıştım.ama yanılmışım.
kesinlikle önfikirli birisi değilimdir aslında ama bu iki makinenin arasında bukadar rekabetten dolayı geçen konuşmalardan ben bunu çıkardım.demekki yanılmışım.kusura bakmayın
objektiflik konusuna gelince ben ne pazarbeyi tanıyorum ne diğer arkadasları tanıyorum.sadece pazarbeyin açtığı bi konunun altına yazdığım için söylediklerinden ornek verdim,yoksa pazarbey gibi tanımadığım insanlara karşı şahsi bir düşüncem yok.
pazarbeyin kendisine bu şekilde anladıysa ondanda özür dilerim.

ilk mesajımın yeni fotograf makinem ile çektiğim bir resimle ilgili olmasını isterdim
ama karşılıklı yanlış anşılmalardan dolayı kaynaklanan bişey oldu.
sağlık olsun artık yapabilecek bişey yok

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 14:07 - İp: yok
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

relicks takma kafana benim kirdigim potlari saysak seni sollarim bile bosver simdi sen nezaman aliyon makineyi 8800 gec h1 gel o kadar para verme yazik gerci farketmez h1 kardesligi gibi sony kardesligide kurabiliriz hani yani ama canondan uzak durmalisin

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 14:16 - İp: yok
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

relicks bende S2 ciyim, ama daha önce Nikon 5700 kullandım ve diyorumki Nikon un kalitesini hiçbiri tutmaz ve 8800 ün de daha güzel olacağını tahmin ediyorum.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 15:23 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

takma kafana gercekten relicks..
...sen iborottiye bakma.. canon'dan uzak durmakla ancak yazik etmis olursun..
..senin alacagin 8800, her iki makineden de (s2 ve h1) bir gomlek ustun ayrica..
..
seni kesebilme konusunda.. neden bir dslr almayi dusunmuyorsun diye sormamda bir sakinca var mi?

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 15:47 - İp: yok
relicks
relicks (üye)
İstanbul / Amatör

kesme konusunu aman yanlış anlamayın.profesyonel bi fotografcı değilim
ama makine elime geçtikten 5-6 ay sonra işi kaptım diyip ( tabi nekadar kaptığım tartışılır) bu makine bana yetmiyo diycem.kendimi biliyorum
ve almışken biraz daha iyi bişey alıyımda uzun bir süre idare etsin beni istiyorum.
dslr lar dahada tuzlu geldi bana.çünkü 8800 için sınırlarımı zorlamış olucam zaten.ama bu paraya söyle bi alet var bi bak istersen dersen dadanagast bi daha baştan değerlendirebilirim.
ama yeni çıkıcak bişeyi bekleme taraftarı değilim çünkü devamlı yeniler çıkıyo,beklediğim alet çıkınca yeni bi makine daha çıkıcak oluyo ööle sürüp gidiyo bu olay

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 16:25 - İp: yok