mavihayat1
mavihayat1 (üye)
Diyarbakır / Amatör

Fuji Film Finepix S1000fd Mi Yoksa 1500?

arkadaşlar bu fujifilmin 2 modeli arasında seçim yapcam galiba çünkü başlangıç için sanırım iyi makinalar aslında objektif takılan gövdeli profesyonel makinalar favorim ama bildiğiniz üzere fiyatlar açısından yanlarına yaklaşılmıyor. Siz de aynı fikirdemisiniz benimle? başlangıç için iyi mi bu 1500 olan model?
ilginiz için tşkler şimdiden

Tarih: 22 Haziran 2009, 10:47 - İp: 78.***.**9.210
ugurcan.
ugurcan. (üye)
Ankara / Amatör

Ne böyle bir iddiam oldu ne de böyle bir düşüncem. Alacağım ürün Hongk Kong'tan geliyor bu sebeple tedirginim Fuji markası adı altında ürünün fake olup olmadığını nerden anlayacağım bunu merak ettiğim için sordum nihayetinde ürünle birlikte ne garanti belgesi ne de fatura geliyor bu da bir alıcı olarak beni biraz tedirgin ediyor.

Bu tavrınız hiç hoş değil. Fuji'yi karalamaya yönelik herhangi bir söylemde de bulunmadım. Almayı düşündüğüm ürün için dediğiniz gibi düşünüyor olsam niye burada soru sorayım. Sizlerin de fikrinizi almak istedim. Neyse teşekkür ederim yine de!

 

Tarih: 27 Haziran 2009, 16:33 - İp: 88.***.**3.223
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ürünün cinde yapılması bir handikap degildir ama urunu cinden almanız bir handıkaptır..
siz urunu cınden alıyorum dememişsiniz,urun cın yapımı olabilir demişsiniz. bende size bunu acıklamasını yaptım,korkacak bişey olmadıgını soyledim..

urun tabiki fake cıkmayacak, boyle bir urunun sahtesini yapabiliyorlarsa gidin onuda alın zaten..
bunlar cep radyosu degil, buyuk teknoloji gerektiren aletler,kaldıki diyelimki size s1500 yerıne tost makinesi gonderdiler,siparişi iptal eder paranızı geri alırsınız,gittigidiyorda sistem budur..site içindeki koca koca yazıları okursanız bunu gorebilirsiniz.

ayrıca urunle birlikte istediginiz takdirde fatura gelecektir.
bu satıcılar sonucta bu urunleri ithal ediyor ve satıyor,fatura vermek zorundalar..
aynı sekilde urunle birlikte garanti belgeside gelecektir ama alındıgı ulkede gecerli olur.
haa yok üç kuruş kar edeyim diye fatura ibraz edemeyen guvenilmez biridnen alısveriş yapacaksanız,zaten urunun cin malı olması degildir yine problem..

******
tavrımda herhangibir yanlıslık gormuyorum,tam olarak neden şikayet ettiginizi soylersenız birde oyle degerlendiririm.


 

Tarih: 27 Haziran 2009, 16:56 - İp: 78.***.**1.194
ugurcan.
ugurcan. (üye)
Ankara / Amatör

Teşekkür ederim gaijin vermiş olduğunuz bilgiler için. Ben sadece merdiven altı üretim ya da benzeri bir durumu düşündüğümü söylemedim, neyse problem değil. Forumlarda karşılıklı atışma tarzı yazıları okuyunca keyfim kaçıyor, başka paylaşımcıların da keyfini kaçırmayalım. O sebeple kişiselleştirmek istemiyorum. Teşekkür ederim tekrar..

 

Tarih: 27 Haziran 2009, 17:52 - İp: 88.***.**3.223