|
|
|
|
pazarbey
Avukat
(Amatör)
Kütahya |
|
Şey noldu.Neydi senin makina.
|
Tarih: 4 Temmuz 2007, 19:45 - İp: 88.***.**3.57 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_phtogpr
üye
(Amatör)
İzmir |
|
Eos elan 7e(Eos 30) idi.
Makinemdem memnunum ama masrafı çok.İyi bir tarayıcı olmadan fotoğrafın kalitesi belli olmuyor.Film+Banyo+300dpi tarama bana 8-9ytlye maloluyor.
Tarayıcıda alacam 1-2 ay içinde epsonunkilerden.Ama yinede bir tane digitalimin olması lazım pratiklik önemli bir avantaj.
Senin benim dslr topikimde ne işin var bu arada sen kendi topkinine gitsene beytullah abi kaynatma benim konuyu sakın.
|
Tarih: 4 Temmuz 2007, 19:52 - İp: 88.***.**9.11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pazarbey
Avukat
(Amatör)
Kütahya |
|
TAmam Tamam kızma hemen. Ben yan taraftayım.
|
Tarih: 4 Temmuz 2007, 19:53 - İp: 88.***.**3.57 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deparius
üye
(Amatör)
Istanbul |
|
1600 iso'da kesinlikle canon daha iyidir.
perde ömrü konusundada 10d 350d'yi nerden baksan ikiye katlar çok daha sağlam mekaniğe sahip. Bu fark nikonda o kadar bariz değildir yalnızca d1x diğer ikisini geçer.
malzemeleri kullanmak konusunda canon'u tercih etmen iyi olabilir. fakat elindeki malzemenin kalitesini ve değerini de iyi tartmak lazım. Senin de tecrübe ettiğin gibi eski ef lenslerin büyük bir kısmı başarısız yani en azından ikinci el piyasasında dolaşanlar. sıkça tecrübe ettiğimiz birşey filmli makinede iyi olan lenslerin aynı performansı digitalde sağlayacağı da garanti değil.
|
Tarih: 4 Temmuz 2007, 22:08 - İp: 88.***.**4.133 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antika
üye
(Meraklı)
Istanbul |
|
by_phtogpr :
"Senin benim dslr topikimde ne işin var bu arada sen kendi topkinine gitsene beytullah abi kaynatma benim konuyu sakın."
Valla haklisin, ben de olsam hayirli bir is icin actigim topige ugursuzluk bulasmasini istemem. Insanin uzerine bir kere Pazarbey laneti dustu mu artik 100 yil kalkmaz bir daha, DSLR falan almak hayal olur.
|
Tarih: 5 Temmuz 2007, 10:58 - İp: 81.***.**5.159 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dunesea
üye
(Amatör)
Istanbul |
|
listede 20D yi göremedim...
fiyatları baya düştü..özellikle ikinci elde çok uygun fiyata bulabilirsin...
ayrıca nikonda D50 yi kimse sevmesede ben tavsiye ederim...
ama ilk etapda 20D çok iyi bir alternatif
|
Tarih: 5 Temmuz 2007, 14:38 - İp: 85.***.**8.90 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavi_izci
Objektif
(Amatör)
Ankara |
|
by_phtogpr para sorunu konusunda sana katılmamak elde değil.
Bu konuda yapılan her yorum beni de ilgilendiriyor sayılır.2 can taşıyor bu topik ona göre yardımlarınızı bekliyoruz.
Ben de şunu sormak istiyorum.Bu modellerden garantisi bitmiş 2.el almak mı yoksa spot mu almak mantıklı olur ?Önerilerinizi bekliyoruz.
|
Tarih: 5 Temmuz 2007, 20:16 - İp: 85.***.**5.71 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_phtogpr
üye
(Amatör)
İzmir |
|
20dnin fiyatlarına baktım en ucuzu bile 1 milyarın üzerinde bu parayı vermem imkansız.
Perdesi arızalı hor kullanılmış ama çalışır durumda eos 10dyi 200ytlye buldum sizce almalımıyım?
Açıklaması şu;
Comes with 5 batteries also. I charged one, and it seemed to work great. Camera has had a somewhat rough life. It takes images, but the shutter button does not always fire, or seems to need additional pressure to do so. Images from the camera look perfect. It’s missing the backup battery and backup battery cover, and has a couple of dings, but nothing real major. Does not come with a body cap. This is a good way to get a very nice DSLR for a great price. I would get the shutter button repaired, but I don’t know what it would cost. Please refer to the images for details of the issues described.

#by_phtogpr' tarafından 05.07.2007 21:13:22 tarihinde düzenlendi.
|
Tarih: 5 Temmuz 2007, 21:12 - İp: 88.***.**0.168 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murgur
üye
(Amatör)
Istanbul |
|
Nikon D50, yoksa D70 derim, diğer makineler hakkında pek bilgim yok.
|
Tarih: 5 Temmuz 2007, 22:36 - İp: 88.***.**9.118 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burfak
üye
(Amatör)
Istanbul |
|
açıklamada "pilin birini şarj ettim, iyi çalışıyor" demiş, sonra da eklemiş "ama shutter da problemli, bastı mı almıyor, bazen daha güçlü basmak gerekiyor"
perdesi arızalı değil yani. benim buradan anladığım deklanşörde problem var.
|
Tarih: 6 Temmuz 2007, 05:05 - İp: 84.***.**0.51 |
|
|
|
|
|
|