anh
anh (üye)
İstanbul / Amatör

Amerikadan Makina Alacağım Yardım Lütfen

öncelikle farkındayım bu tarz konularda açılmış çok konu var ama aradığımı tam olarak bulamadım o yüzden tekrardan konu açıyorum.Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Şimdi konuma gelirsek Şubat ayında amerikanın rochester şehrine gitme planım var yani ben gidemesemde ağabeyim illaki gidecek yani bende hazır abd ye gidiliyor bir makina aldırayım diyorum ama o şehirde veya oraya yakın nereden alışveriş yapılır neresi ucuzdur bilmem etmem.Eğer aranızda amerikayı bilen eden varsa çok çok çok iyi olur.
birde acaba ebay,amazon gibi sitelerden sipariş verip(abd deki adrese)öylemi getirsem ülkeye?
lütfen beni bu sorular yığınından kurtarın :D

Tarih: 7 Aralık 2011, 00:16 - İp: 62.***.**2.151
m.tmn
m.tmn (üye)
Gaziantep / Amatör

ebay yada amazondan amerikadaki kalacağınız adrese sipariş verin güvenilir siteler ikiside ve en ucuz bulabileceğin siteler. hangisinde daha ucuzsa oradan alabilirsin. abin giderse sen burdan da siparişi verebilirsin sadece adresi kaldığı yeri ver o gider. ben daha önceden bu şelikde aldım türkiyeden siparişi verdim arkadaşın adresine oda bana getirdi..

 

Tarih: 7 Aralık 2011, 09:06 - İp: 95.***.**7.250
senereroglu
senereroglu (üye)
Ankara / Amatör

Amerika nın Rochester şehrine gittiğinizde şehir merkezine girer girmez, levhadan 500 metre sağ tarafta kırmızı kiremitli 3 katlı evin arkasında bir belediye çeşmesi var, onun yanından sola dönün tek minareli bir cami göreceksiniz, hemen onun yanında bir fotoğrafçı var, adı Steve, mahallede sevilen birisi size yardımcı olur sanırım...

Sayın m.tmn, siz makinanızı aldınız mı?

#senereroglu' tarafından 07.12.2011 10:35:20 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 7 Aralık 2011, 10:25 - İp: 95.***.**7.183
anh
anh (üye)
İstanbul / Amatör

m.tmn bilgiler için sağol ben epeydir amazondan araştırıyorum ama daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım bizim hepsiburada sahibinden gibi sitelerimiz de de bazı dolandırıcılık vakaları oluyor onlarda da olurmu olmazmı ondan korkuyorum sonuçta biton para vereceğiz tek derdim güvenilir olup olmayışı eğer ben gidersem zaten araltırırım da ağabeyim giderse heralde amazondan sipariş vercem.

 

Tarih: 7 Aralık 2011, 21:12 - İp: 176.***.**5.218
  • 1