spyfly
spyfly (üye)
İstanbul / Amatör

Ürün Çekimleri

Merhaba,
Online ticaret sitelerinde kullanılmak üzere ürün çekimi yapmak için yapılması gerekenler nelerdir acaba? Forumları baştan aşağı taradım ama ürün çekimi hakkında pek bişey tartışılmamış. Bana ışık seçimi olsun, kamera seçimi olsun bu konuda yardımcı olabilecek birileri olursa çok minnettar olurum. Sürekli ışık kaynağı kullanmayı düşünüyorum flashtan ziyade, zira flash kullanınca birçok üründe flash parlaklığını gösteriyor ve amatör bir çekim ortaya çıkıyor. Sözün özü aslında şu. Bir amatör olarak, ciddiyetle yapacağım ürün çekimlerine verebileceğim en profesyonel gorunumu vermek istiyorum. Yapmam gerekenleri anlatabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok Teşekkür ederim.

Tarih: 8 Ekim 2005, 14:37 - İp: yok
xbiker
xbiker (üye)
Çanakkale / Profesyonel Fotoğrafçı

Arkadaşım her işi kendimiz halledelim mantığını bir kenara bırakın, fotoğraf veya benzeri bölüm öğrencilerinden biri ile anlaşın. Hem herkes bildiği işi yapar hemde bir öğrenciye destek olmuş olursun.

 

Tarih: 8 Ekim 2005, 22:08 - İp: yok
ecerit
ecerit (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Genç bir besteci Mozart'a "Üstat, bende sizin gibi büyük bir kompozitör olmak istiyorum, neler yapmalıyım" diye sormuş. Mozart, "Küçük parçalarla başlamak en iyisidir" demiş.
Genç "Ama sizin ilk eseriniz bir senfoniydi" deyince...
Mozart "Ben kimseye sormadım, yaptım" diye yanıtlamış...

Sorunuz kısa ama cevaplamak aylar, yıllar sürer... En azından ilk çalışmaları bir bilenle yapmak ve çalışma sırasında onunla birlikte olmak pek çok sorunuza cevap olacaktır...

 

Tarih: 19 Ekim 2005, 14:51 - İp: yok
zwenia
zwenia (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar kusura bakmayın ama komiksiniz gerçekten. sizden yardım isteyen bir forum üyesine böyle üstü kapalı cevaplar vererek bir bilgi sahibi olmadığınızı ya da cevap vermek istemediğinizi söylüyorsunuz zaten. ya adam gibi cevap verin ya da zahmet etmeyin cevap yazmak için. en azından nereden başlayabileceğimizi bilsek bu da bir yardımdır. yok mozartmış yok bilmem neymiş. hah

 

Tarih: 23 Ocak 2011, 14:58 - İp: 78.***.**7.55
ocaklilar
ocaklilar (üye)
İstanbul / Amatör

http://www.tabletopstudio.com/HowTo_page.html

 

Tarih: 23 Ocak 2011, 21:11 - İp: 95.***.**9.13
aicut
aicut (üye)
İzmir / Amatör

ocaklılar verdiğiniz cevap gercekten cok güzel.kısa ve öz.bu linkt cok faydalı bilgilere ulaşmak mümkün..)

 

Tarih: 29 Ocak 2011, 14:53 - İp: 85.***.**1.69
  • 1