melih68
melih68 (üye)
Ankara / Amatör

Termal Yazıcımı Yoksa Bitmeyen Kartuş Mu

Saygı deger arkadaşlar düğün işi yapıyorum BİTMEYEN KARTUŞ SİSTEMİ yoksa termal bir baskı makinası mı alayım karar veremedim bu konuda bana yardım edermisiniz.

Tarih: 19 Aralık 2012, 15:03 - İp: 212.***.**0.99
ziper
ziper (üye)
Sivas / Stüdyo Fotoğrafçısı

sayın beyatlı. sizde bunu okursanız sevinirim.


mj21 de kullandık o dogle ile kullanılan programıda hiç bir halta yaramayan bir program diyebiliriz. resimleri makinaya çok geç gönderiyordu. en son size mj21 ile birlikte işe yaramayan programıda göndermiştim.

ve mürekkep uçuyor. daha öncedende dedik. uçmasın diye kitap arasına yada çerçeveye koyuyorsanız tabiki uçmaz. ama müşteriler fotoğrafı her zaman çerçeveye, albüme koymaz. kimisi alır buzdolabına yapıştırır, askerler seviklerine gönderir yada dolabına öylece asar, yine öğrenciler de dolaplarına asar. şimdi bana uçmuyor diye lütfen ısrar etmeyin. kullandık uçtu gitti bu kadar.

sizinle çalışıyorken canyon mürekkep canyon kağıt kullandık,

makinanın programa da ihtiyacı yok. epson print programında ileri düzey bişey yapılamsada 40 50 resimi 20 30 saniyede hepsini makinya göndermiş oluyor, peki mj21 programı kaç dakikada resimleri gönderiyor ?

ve şuan epson 5 yıldız kartları kullanıyoruz. gündelik kart değil yani


canyon mürekkep pahalı diyorsunuz 500 er ml 6 renk 350 TL. şuan kullandığım mürekkep 500 er ml 6 renk 600 TL ye geliyor.. en azından uçma kaçma solma yok.

EDİT:
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler kağıdını sevmedim değil. kalınlığı filan iyi. düzgün bi mürekkep de kullanılabilir. canyon kağıdında bi kaç çeşidi var. bize gelen kağıtlar ile daha sonradan gönderilen üzerinde " bu baskı mj21 makina ve canyon mürekkeple basılmıştır" yazan kağıt aynı değil malesef, tanıtım amaçlı olan kağıdın parlaklığı düzgün güzel ve arkasında uni colour filan yazıyor. ama satın alınan kağıtlar canyon marka.

#ziper' tarafından 11.03.2013 16:22:38 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 9 Mart 2013, 23:02 - İp: 78.***.**7.116
murtikan
murtikan (üye)
İstanbul / Amatör

resmin solması mürekkepten dahada fazla kağıtla alakalı bir durum piyasada solma direnci ve yüzey parlaklığı en yüksek kağırlar 300 gr rovi premium serisi kağıtlar hem mürekkep hemde kağıtlarımızdan deneme maksatlı numune isterseniz bize ulaşın

ERDEM DİGİTAL BASKI VE MALZEMELERİ (cescesor fatih ana bayii)
0212 635 35 36
0535 280 93 38
[email protected]

 

Tarih: 18 Mart 2013, 14:10 - İp: 88.***.**5.36
hizlikartus
hizlikartus (üye)
İstanbul / Amatör

Hızlı Sistem Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. | Hızlı Kartuş | www.hizlikartus.com

Hızlı Kartuş - Hızlı Sistem Bilgisayar firmamız 2009 yılında faaliyetine başlamış olup müşteri portföyünde bulunan yurtiçi ve yurtdışı 500den fazla kurumsal firma ve 1000'i aşkın bayi kanalı ile Türkiye'nin kartuş ve toner alanında önde gelen güvenilir şirketlerinden biridir.
Kurulduğu günden itibaren hergün büyüyen firmamızın başarısını; müşteri odaklı hizmet anlayışımız, kullanıcı ve bayilerimizin taleplerine hızlı cevap vermemizi sağlayan güçlü stoğumuz ve vizyonumuza borçluyuz.
Sahip olduğumuz 5000'den fazla ürün çeşidi ve 50.000'in üzerinde aktif stok ile yurtiçinde ve yurtdışında birçok ihtiyaca çözüm üretiyoruz.
Türkiye'deki kartuş ve toner pazarının farklı bir segmentinde hizmet veren firmamız, eski tarihli kartuş ve tonerlerin satışının yanısıra bunların alımını da yapmaktadır. Aynı zamanda bu tarz ürünlerin ithalat ve ihracatını yapmaktayız.
Aktif stoğumuzdaki ürünlerimizde, liste fiyatlarından özel iskontolarla ürün satmaktayız ve bu sayede müşterilerimizin çıktı maliyetini ciddi oranda düşürmekteyiz.
Dinamik, bilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı güçlü kadromuzla beraber sizlere hizmet vermekte olan firmamız, araç filomuz ile de sevkiyat bazında müşterilerimizin her türlü ihtiyacını hızlı ve zamanında karşılamaktadır.
Özel fiyat talepleriniz, veya satmayı düşündüğünüz ürünler varsa aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz

 

Tarih: 28 Haziran 2018, 14:19 - İp: 85.***.**5.185