agro
agro (Üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

A3 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Yardımı

merhaba arkadaşlar.benim bir a3 yazıcıya ihtiyacım var.fiyat olarak hp7000 çok uygun geldi bana.fiyatı 430 550 arası değişiyor.ama bu yazıcıylailgili hiç bir bilgim yok.anladığım kadarıylada kartuşları dolum yapılamıyor.baskı çözünürlüü 4800*1200 dpi.şu an elimde mp210 canon yazıcı var.baskı netliği ve renkleri çok güzel.hpler aynı kaliteyiveriyor mu hiç bilmiyorum.

450 600 lira arası önerebileceğiniz kartuşu dolumu yapılabilen yada besleme sistemi yapabileceğim bir yazıcı önerebilirseniz çok sevinirim.epsonların fotoğraf baskılarının çok iyiolduğunu duydum..ama dediğim gibidolumda sorun yaratmamalı en azından hp 7000nin gibi kartuşlarının uygun fiyatlarda olması gerekli.
yazıcıyı genel olarak a3 boyutunda fotoğraf basmak için kullanıcam.şimdiden teşekkür ederim

Tarih: 3 Ocak 2010, 17:20 - İp: 88.***.**7.66
transfermatik
transfermatik (üye)
Edirne / Firma

hp yazıcılar genelde iyidir tek sorunları kartuşları epsonlar kadar çok dolduramamandır.

ama kartuşları genede doldurursun epsonlar karşılaştırdığında hpnin fiyatı çok çok iyi bence hp al a3 yazıcı olarak epsonu ben önermem şahsen ama kartuşlarını 10 kez doldurursun belkide daha fazla

 

Tarih: 8 Ocak 2010, 09:09 - İp: 188.***.**5.18
aubergine
aubergine (üye)
İstanbul / Firma

besleme sistemli baskı çözümleri için yardımcı olabilirim. ismim burak irtibat telefonum 0212 542 40 46
0530 363 80 33

 

Tarih: 15 Şubat 2010, 16:56 - İp: 78.***.**0.225
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

hangi ürünü alırsanız alın ama aldığınız ürünün garantisi, servisi ve yedek parçası gibi alımdan sonra gerekli olabilecek şeyleride gözönünde bulundurun derim ben

çünkü baskı makinaları önerilerinde ve özellikle bu forumun bu bölümüne baktığımız zaman birçok ağzı yanan arkadaşımızı görmekteyiz. bunların tek sebebi şudur;

birisi size bir mal satacağım diyor, sadece bir isim ve telefon numarası var. başkada bişey yok. ve fiyatıda ucuz veriyor ki malın ne garantisi var(var dediysede sözde kalıyor) nede servisi nede arkasında duran birisi..

bu nsanlara kanmayın. türkiyede birçok baskı makinasının bizzat şubeleri yetkili servisleri var. epsonda tutunda shinkoya kadar.. ne ararsanız türkiyede mevcut. ucuzuna kaçmayın derim ben. az paranız gider ama herhalükarda o makinadan tam verim alırsınız..

lütfen bu hususa dikkat edin..

ayrıca, kendi işinizi bastırmak için makina almak karlı olmayabilir. benim tavsiyem bu baskıyı yapanlarla anlaşmanız ve fiyatta pazarlık yapmanızdır. inanın bu çok daha ucuza gelecektir. yok ben çok baskı alacağım derseniz garantisi olan ve türkiyede şubesi olan servisi olan üründen şaşmayın derim.

sadece parasına bakılarak ürün alınmaz, almayında.. bunu size vaat edenlere kanmayın..

 

Tarih: 1 Mart 2010, 19:17 - İp: 88.***.**2.87
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

Neden Epson Stylus Photo 1400?

Tüm fotoğraflar, sunumlar ve yerleşiminin için parlak mükemmellik bir dokunuş ver boyutu A3 çok yönlü Epson Stylus Photo 1400 ile renk. Uzun ömürlü, kenarlıksız baskılar, çerçeve hazır veya mevcut bir anında bu High Street fotoğraf laboratuvarlarından parlamak üretin. Bu 6 renkli Epson Claria Photographic mürekkep, tüm çıkış adalet yapmak için tasarlanmış tüm sayesinde elde edilmektedir.

Yüksek, yüksek kaliteli fotoğraflar parlak


Epson Stylus Photo 1400
Simply Superb

Perfect for home and small office users, this first-class, colour printer combines quality and value, creating professional results up to A3 in size.
£319.99


-----------------------------------------------------------------------------------
yazıcının ingilizce açıklaması google translate ile trükçeye çevrilmiştir.
-------------------------------------------------------------------------------------
Ile 6 renkli Epson Claria Photographic mürekkep, resimlerinizi, canlı, zengin ve uzun ömürlü özellikle zaman kaliteli fotoğraf kağıdı üzerine baskı. Ayrıca 5-meme başı düzeyinde damla boyutu kontrolü ile yumuşak geçişler deneyim olacak.

Ekonomik mürekkep

Ayrı mürekkep cartidges sadece değiştirmek demek sen renk kullanımı, bu nedenle maliyet-etkin siz ve işletmeler için.

Bu ürünün ENERGY STAR ® yönergelerine Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen karşılamaktadır. Epson global bir üretici gelecek nesiller için çevrenin korunması için ENERGY STAR ® ürünleri sunarak kararlıdır. Bu katkı, kaliteden taviz vermeden enerji, para ve çevre kaydeder, elektrik kullanımının, azaltarak elde edilir.

 

Tarih: 1 Mart 2010, 19:46 - İp: 88.***.**2.87
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

http://www.epson.co.uk/Printers-and-All-In-Ones/Inkjet/Epson-Stylus-Photo-1400

bestbuy işaretide var. yani bu ürün bestbuydan alınabilir demektir. mürekkepleri pahalımı ucuzmu bilmem ama ben size bunu öneririm.
he karlı olurmu o kısmını bilmem. siz bu fikri değerlendirin işte.



------------edit----------
kartuş: http://www.epson.co.uk/Printers-and-All-In-Ones/Inkjet/Epson-Stylus-Photo-1400/Ink-Accessories




belki bu üründen çok daha ucuzu vardır açıkçası bundan tam emin değilim. sadece az evvel yazdıklarımın doğruluğunu teyit etmek için bizzat gidip baktım. bu ürünün fiyatı ve kartuş fiyatı pahalı gelebilir. ama hiç olmazsa başınızın ağrımayacağının garantisini veririm. alacağınız çıktılardaki kaliteden memnun olacağınızı tahmin ediyorum.
yanlız a3 boyutunda bir fotoğraf baskısı gerçekten tek başına çok mürekkep tüketir. bunu sakın gözardı etmeyin. ucuz mürekkepte alsanız bu sefer çıktılardaki kaliteden ödün verirsiniz. o zaman geriye mantıklı tek seçenek kalıyor, bu işi seri halde yapan labaratuvar yada reklamcılarla fiyatta pazarlık etmek.

ilk önce gidip bu yolu deneyin derim ben. herhangi bir bu işi yapan kişiye gidin, örnek bir baskı alın beğenirseniz kaç adet kaç liraya geliri öğrenin.
sonra bu yazıcının üreticisine mail atın yada kendiniz hesap edin. bir kartuştan kaç adet a3 çıkar diye.

sıfır makina maliyeti
+
kağıt (bu makina alımında hediye geliyor)
+
mürekkep

sonra çıkan hesap ile labaratuvardan aldğınız hesap birbirine ne derece uyuyor bakın-karşılaştırın.

bunların hesabını kendiniz yapın işte...

--------
not: makina alımları her zaman uzun vadede maliyetini kurtarır. yani makina alındığı gün kar edilmez ve ilk günlerde kar getirmesi beklenmez..çünkü alımda bir miktar paranız gitmiştir. yani maddi açıdan bir miktar içerdesinizdir.



#remi5861' tarafından 01.03.2010 20:09:26 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 1 Mart 2010, 19:49 - İp: 88.***.**2.87
aubergine
aubergine (üye)
İstanbul / Firma

IBT Bilişim TEK.HİZ.LTD.ŞTİ. adına yazdım ben oraya arkadaşım. biz kit sistemi bağlııyoruz diyorsak garantisinide veriyoruz. faturalı satış yapıyoruz. hangi firma CİSS bağladığı ürüne garanti veriyor söylermisiniz. işte siz bu tip insanlar yüzünden bu tarz sistemlere güvenmiyorsunuz. bizim epson yetkili servisimizde var. sattığımız ürünün arkasındayız. iyi çalışmalar dileriz....

 

Tarih: 2 Mart 2010, 09:47 - İp: 88.***.**0.25
transferbaski
transferbaski (üye)
Konya / Firma

Fotoğraf baskısında kullanacağınız yazıcınız mutlaka su bazlı olmalıdır. Pigment mürekkepli yazıcılarınız parlaklık ve görüntü kalitesi açısından iyi sonuçlar vermeyebilir. Epson R1400 bu konuda size en güzel sonuçları verecektir. 12 Renk Mürekkep Seçeneğimiz ile dileyen tüm fotoğrafçı arkadaşlara biz bu makineyi kuruyoruz. Besleme ünitelerinde ve mürekkeplerde en alt fiyatımızla hizmet veriyoruz.

 

Tarih: 12 Mart 2010, 10:36 - İp: 88.***.**3.174
aubergine
aubergine (üye)
İstanbul / Firma

transferbaskı arkadasım modeli karıştırdın heralde R1400 6 kartuş

 

Tarih: 12 Mart 2010, 17:39 - İp: 88.***.**6.223
transferbaski
transferbaski (üye)
Konya / Firma

Epson R1400 İçin 12 Renk demedim zaten. Mesajı iyi okursanız 12 Renk KArtuş Seçeceğinden bahdsediyorum. Ayrıca Tüm Presler 500 TL KDV dahil...Buyrun size de yardımcı olalım.

 

Tarih: 13 Mart 2010, 14:01 - İp: 85.***.**9.148
serhat_46
serhat_46 (üye)
Kahramanmaraş / Stüdyo Fotoğrafçısı

Transferbaskı kardeşim foto kağıt yardımı yaparmısın 10x15 15x21 20x 30 neye mal olur.bilgi verirseniz irtibata geçeriz baskı sisteminiz hakkındada biraz ayrıntılı yazarmısınız? [email protected]

 

Tarih: 2 Nisan 2010, 22:04 - İp: 78.***.**1.110
  • 1