divine
divine (üye)
İstanbul / Amatör

Anlayan Bilen Biri Varsa Yardım!!!

1.5X Tele objektif in ve 0,79X Geniş açı objektif in nerelerde kullanıldığını anlatablicek biri varmı? nedir bunların esas amacı ? ne kadar gereklidir . almalımıyım acaba makineme bunları? fuji finepix s5000 im var. fujinin sitesinde satılmakta bunlar.. bilgilendireblicek biri varsa çok memnun olurum..?==

teşekkürler

Tarih: 21 Eylül 2004, 20:00 - İp: yok
kobra
kobra (üye)
Sakarya / Meraklı

geniş açı adı üstünde tek bir karede daha geniş bir alanın fotoğrafını çekmek istersen kullanabilirsin mesela manzara gibi teleye gelince oda makinenin zoom gücünü arttırır daha uzak objeleri daha büyük fotoğraflayabilirsin lazım olup olamadığına kullanıcı olarak sen karar vereceksin

 

Tarih: 21 Eylül 2004, 23:41 - İp: yok
cio
cio (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadas,
takibettigim kadari ile bu 2.actigin konu ayni baslik altinda.ve sana gerekli cevaplarda orada verildi.bu ise yeni baslayan biri olarak sen once makineni kullanmayi ogren sonra fotografcilik bilgilerini gelistir.en son asamada filitre alma isine girersin.internette bu konuyla ilgili 10larca dokuman var ilk once onlari oku fotografcilik nedir nasil yapilir ogren ondan sonra dusun bunlari.daha ne oldugunu bile bilmedigin birsey nasil isine yarayabilirki?

 

Tarih: 23 Eylül 2004, 13:22 - İp: yok
divine
divine (üye)
İstanbul / Amatör

CİO YA!!!! OKU BUNU LÜTFEN..

Ben gayet sakin ve düzgün bir uslupla sizlere bşiler soruyorum ve bilgi almaya çalışıorum..bu 1!

ben senin arkadaşın diilim bu 2 !

bana yardımcı olmak zorunda deilsin bilmiorum nie gaza geldin bu 3!

bazıları sorarak öğrenir bazıları uzaktan bakarak bazıları hiç öğrenemez.. haa bazılarıda benim gibi sorar meraklıdır gider alır dener çözer vs vs..ben bunu seçiorum genelde gdiorum alıorum deniorum kullanıorum ..buna umarım bi itirazın yoktur. bu da 4!

gene de saol ilgilenmişsin da böle sert çkışlar gereksiz.. eyw...

 

Tarih: 23 Eylül 2004, 19:32 - İp: yok
gezgin
gezgin (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

divine kusura bakma ama cio haklı ayrıca söylediklerinde agresif ve kırıcı birşey göremedim? tam aksine oldukça faydalı tavsiyelerde bulunmuş. ya ben hayata toz pembe bakıyorum yada sen biraz gerginsin.

 

Tarih: 23 Eylül 2004, 21:25 - İp: yok
cio
cio (üye)
İstanbul / Meraklı

Divine,

-mesajini simdi goruyorum oyuzden cevabini zamaninda veremedim ozur dilerim.
-ben kimsenin uslubundan bahsetmedim neden uzerine alindin bilmiyorum ama al sana bir uslup dersi.
Bulundugun platform bir bilgi paylasim merkezi.ufak cocuklarin tartismalarinda mahalle kadinlarini taklit edercesine ellerini bellerine koyarak ben senden buyugum bu bir,ben seni doverim bu 2 tazi atistiklari bir yer degildir.
-mesajima arkadasim diye degil arkadas diye basladim.arasindaki far tamamen uslup farki ki sen bunu benden iyi bilirsin.biz buna dostca bir yaklasim sekli diyoruz.
-daha oncede belirttigim gibi burasi bilgi paylasimi icin bir platform.herkes bilgisi dahilinde yardimci olacak ki bilgi paylasilsin ve buyusun.bu gaza gelme tabiri sanirim konumuzla hic alakali degil oyuzden cevap vermiyorum.
-merak ettin cevap verildi tatmin olmadin ve tekrar soruyorsun.bu bence yanlis.cevabini aldin madem deneyerek ogrenme taraflisisin al ogren ozaman.
-mesajimi tekrar tekrar okudum ve sert bir cikis goremedim.hani derlerya sert cikis gormemissin diye.ama illede sert cikis gormek istersen mesajini tekrar okumani tansiye ederim.

 

Tarih: 24 Eylül 2004, 15:18 - İp: yok
divine
divine (üye)
İstanbul / Amatör

herkezden özür dilerim başta ''cio'' olmak üzere.. hatamı anladım ..

tek alındığım nokta başta yazmış olduğum soru mesajımı digital makineler forumuna yazmışım ...yanlış olduğunu düşünerek ekipmanlar ve aksesuarlar bölümene aktarmıştım sorumu.. ''cio'' dan da başka biyerde daha vardı burda da devam ettirmişsin gbi bi msj gelince ona biraz bozuldum.. neyse problem çözülmüştür..tekrar sorry..

 

Tarih: 24 Eylül 2004, 22:51 - İp: yok
cio
cio (üye)
İstanbul / Meraklı

onemli degil canin sagolsun.

 

Tarih: 25 Eylül 2004, 08:41 - İp: yok
  • 1