abdullah224
abdullah224 (üye)
Afyonkarahisar / Amatör

Panasonic Mdh1 Hakkında Soru

slmlar ben panasonic mdh1 aldım dvd hd görüntü çektim ama dvd göstermiyor.
2, sorum su hafıza kartına çekim yaptıgı için düğün sahipleri kaset istiyorlar baya sıkıntı kasete nasıl çektiğim görüntüyü aktarabilirim detaylı yazarsanız sevinirim tşk...

Tarih: 20 Haziran 2014, 13:47 - İp: 176.***.**9.183
satrun
satrun (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

o sorun bende de var bende mdh2 almayı düşünüyorum ama buradaki kameraman arkadaşlarım kasetli kamera al diyorlar düğün sahibinin yerinde kendini düşün dvd ye aktarıp vereceksin 1 yıl bile geçmeden o bozulacak adamlar nereden bulsunlar tekrar o görüntüyü ama kasetli olursa ömür boyu saklarlar dvd veya cd bozulursa kasetten tekrar aktarırlar benim kafama yattı biraz herhalde ben sony hdv 1000 alacağım dvd den kasete aktarım olayı sanıyorum yok bende internette biraz araştırdım ama birşey bulamadım keşke olsa ben Panasonic mdh 2 alırdım sana kolay gelsin umarım bulursun istediğini.

 

Tarih: 23 Haziran 2014, 00:03 - İp: 46.***.**8.63
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

Ben Mdh 1 kullanıyorum 2 adet var nasip olursa mdh2 de almak istiyorum. Şimdi Kamerayı kullanırken en üst seviyeden (kalitede Kullan ) Çektiğin Videolar MTS uzantılıdır. Onları istersen direk kameradan oynatarak bi kaıt cihazı ile DVD yapabilirsin. Yok benjenerik eklicem renkleri ayarlicam falan dersen iki buçuk 3 milyarlık bi pc alman gerekir ki corel video studio kurulu sağlam bi pc de dvd yapabilirsin. Aynı Programla Kasete de çekebilirsin. Lakin kendim Nasıl Kullandığımı Anlatayım. Şimdi İlk Olarak En yüksek Kalitede Öekim Yapıyorum. Bunları 2 tb Bi Disk ALdım Ona Kpyalayıp Düzenleyip DVD ye Corel Video Studio İle Çekiyorum. Müşteriye Vereceğim DVD ler Printable DVD - üzerine Foto yapıp birde dvd kabı yapıp özel bi şekilde teslim Ediyorum. DVD lerden 2 adet yapıyorum 1 adetini üzeri fotolu olanı müşteriye diğerinide arşivde saklıyorum. yıl yıl ayırıncada sıkıntı çıkmıyor. tekrar çoğaltmaya gelince ücretlşi çoğaltma yapıyorum. bi nevi müşteriyi kendime bağlıyorum. Zaten 1960 dan beri açık bi işyerimiz var foto arşivi isim isim kayıtlı türkiyede tek. onun meyvesini yiyince bu işi yapmak daha kolay ve zevkli geliyor. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

 

Tarih: 23 Haziran 2014, 10:37 - İp: 95.***.**6.229
levent_foto
levent_foto (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

Arkadaşlar lütfen kendinize kötülük yapmayın. kasetli alınırmı bu devirde yaa Kartlı kamera kullanın. ama oda bedava değil yani kimse bedava ekmek peşinde koşmasın. önce 300-400 tl arası 3TB depolama cihazı alacaksınız. çekilen düğün kasetlerini 3 yıl gibi bir süre saklayacaksınız.

 

Tarih: 30 Haziran 2014, 14:14 - İp: 78.***.**2.214
  • 1