selagent
selagent (üye)
Yalova / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bilen Varsa Lutfen Ardım Edin

arkadaslar ılk defa basıma boyle birsey geldi md 10000 kamerayla cekim yapıldı kaset degisikligi yapıldı ama ilk kaset bos gosteriyo bu konu hakkında bilgisi olan varsa lutfen yarım edin dugun kaseti

Tarih: 19 Eylül 2011, 03:15 - İp: 78.***.**1.22
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

kaseti hangi kamera ile çektiyseniz o kameraya kaseti takın. sonra kaseti başa sarın. kamerayı bilgisayara bağlayın (yada şuradaki aleti bağlayın http://forum.netfotograf.com/video_camera.asp?msg_id=51780) daha sonra bilgisayara capture yapın. yani görüntüleri çeken kamera yardımıyla bilgisayar aktarın.

eğer hala boş ise hiçbişey kaydetmemiş olabilir. bunu anlamak için çeşitli kameralarla kasetteki görüntüyü bilgisayar aktarmayı deneyin.

daha başka alternatif yöntem olarak, kasetleri direk dvdye yazan aletlerden deneyin. eğer görüntü varsa mutlaka bir şekilde kendisini belli edecektir.

bulunduğunuz şehirde başka kaset aktarımı yapanlar varsa kasedi onlara verin ve kaseti aktarmalarını söyleyin. belki onlar başka bir yöntem kullanıyor olabilir.

diğer bir yöntem profesyonel olarak data kurtarma yapanlara başvurmaktır.
mesela;
Her marka/model sabit diskten veya medyadan (usb,tape kaset, memory kart, scsi diskler, raid array ler, video disk ve kasetler) , işletim sistemi, dosya formatı, veri türü, disk boyutu ne olursa olsun veri kurtarılması..
http://www.guneyteknoloji.com/veri-kurtarma-3.html

eğer kamera kaydetmemişse kazet baştan sona boş çıkacaktır.

 

Tarih: 19 Eylül 2011, 19:15 - İp: 78.***.**8.64
selagent
selagent (üye)
Yalova / Stüdyo Fotoğrafçısı

maalesef anı kamerayla denedım dırek cd ye kayıt da denedım ama hep bos gosterıyo cekılmesıldende emınım cunku bıttı 2 cı kasete gecıldı

 

Tarih: 19 Eylül 2011, 22:52 - İp: 88.***.**1.89
  • 1