hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Teşekkür

Daha önce topic açıp d300'ümde fazla pozlamalarda sorun olduğunu yazmıştım ve Cüneyt bey bunun için yazılım güncellemesi gerektiğini söylemişti ve o zaman nikon servisini arayıp durumu bildirmiştim ve getirin hemen yaparız demişlerdi.

Cumartesi günü sabahın köründe sirkeciye nikon yetkili servisine gittim hemen makinamı ve örnek fotoları alıp 5 dakika sonra sorunu halledip teslim ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Hayyam Pasajında Nova Fotoğraçılıkta Sevgi hanımın kendisinde olmayan ürünü bulmak için gösterdiği çaba ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum. Aynı gerekçelerle Zoom İthalat çalışanlarına da teşekkür ediyorum.

Macro fotoğrafçılıka gösterdikleri ilgisizlik ve akıllara zarar cevapları için teşekkür ETMİYOR ve kimseyede oraya gitmelerini tavsiye etmiyorum.


Tarih: 21 Nisan 2008, 11:29 - İp: 81.***.**1.69
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Yere göğe sığdıramayacağım bir firma olduğunu iddia edemesemde.. Sektörde, 35 yılını devirmiş bir firmayı 1 sene öncesine kadar temsil ettiğimi, forum sakinleri bilir.. Macro, en iyi esnaflardan biridir desem, abartı olmaz.. Memnuniyet kavramını, irdelemeden önce, firmadan olan taleplerin ne olduğunu bilsek, daha iyi olmazmı..

Soruyorum; ne oldu acaba..

 

Tarih: 21 Nisan 2008, 14:32 - İp: 85.***.**7.16
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Tripod alacaktım ve bunun için araştırma yapıyordum. Macro foto ellerinde Slik marka ve benim aradığım model tripod kalmadığını söyledi bende Ankara'lı olduğumu ve onlardan başka nerede bulabileceğimi sorduğumda bana sert bir şekilde "internetten araştırıp bulun beyefendi" şeklinde bir cevap verdiler.

Oysaki Nova Fotoğraftan Sevgi hanım kendisi Slik tripod satmadığı halde bulabileceği yerleri hiç üstüne vazife değilken araştırdı bulamadı ama isminizi ve telefonunuzu bırakın bulursak haber verelim dedi. Bende almam gerektiğini Ankara'lı olduğumu söyleyince Zoom İthalata yönlendirdi beni, onlarda kalmadığını ama sipariş olarak verirsem bulduklarında göndereceklerini söylediler ve bana bulabilecğim bir iki yeri tarif ettiler. Ben dükkandan çıktıktan sonrada araştırmaya devam etmişler ve tesadüfen tripodu bulup aldığım dükkanada haber vermişler Ankara'dan bir müşterimiz bu tripodu arıyor tekrar gelirse size yönlendireceğiz diye. Dükkan sahibi Gürsel beyde elindeki tek tripodu bu nedenle vermek istemedi ve sabahta birisi Zoom ithalattan bu tripodu sormuş dediğinde bende evet o bendim Ankara'dan geliyorum diyince tamam o zaman diyip tripodu bana verdi. İşte müşteri memnuniyeti budur.

 

Tarih: 21 Nisan 2008, 15:02 - İp: 81.***.**1.69
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Sizin ve karşınızdakinin, mimiklerini buraya yansıtma imkanı olmadığını düşünüyorum.. Ve bu detay sebebiyle, kusuruma bakmayın, sizi haklı bulmuyorum..

Bir başka konunuzu hatırlatmak isterim:..

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=31755

Bu sayfada anlattığınız bir davranış şeklini, sizin foruma karşı sergilediğinizi hatırlatmak için, yukarıdaki linki ekledim.. Yazılan cevapları kaale alan bir kimse olsaydınız, Abdulahal nickli üyeye, teşekkür veya en azından bir selam yazardınız..

Gittiğim iş yerinde bana surat yaptılar diye bir şikayette bulunmak için konu açamayıp, diğer kimselere teşekkür başlığının altına, bu şikayetin yerleştirilmesi, bence hoş değil.. Empati diye forumda atıp tutan bir arkadaşı belki hatırlarsınız, Anlamını unutup, empatiyi tek yanlı isteyen bir kimse olmayalım..

Sizi ne derece tanıdığımıda belirteyim, Ankaradan, mesleğini avukatlık olarak bildiğim, galerideki fotoğraflarını silmiş bir üye..

Daha samimi davranmanızı isterdim.. Hayatta başarılar diliyorum..



 

Tarih: 21 Nisan 2008, 17:46 - İp: 85.***.**7.16
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Siz haklı bulmuyor olabilirsiniz buna birşey diyemem. Zaten kimsede haklı bulsun demedim sadece yaşadığım bir olayı anlattım ve bu konudaki düşüncemi yazdım o kadar. Cumartesi günü neredeyse hayyam pasajındaki tüm dükkanları gezdim, oradan doğubanka ve büyük posta caddesine geçip ve adını bilmediğim bir iki pasaja daha uğradım ve hepsinde de aynı konuyu sorum aynı soruyu sordum "sizden başka nerede bulabilirim" diye. Burada ismini yazmadığım diğer dükkanlarda rutin bir konuşma çevesinde "etrafdaki dükkanlara bakın" "hayyama bakın" "bilmiyoruz" gibi sıradan cevaplarla karşılaştım ama sadece söylediğim firmada o denli bir tepkiyle karşılaştım. Sanırım farkına varamadınız ama bu bana surat yaptılardan daha öte birşey onun için yazdım zaten.

Örnek verdiğiniz topice bakarsanız hürriyet gazetesinin bir haberini alıntı olarak verdim o kadar ve sonradan o topicde hiçbir şey yazmadım. Buradaki amaç sadece bir haberi paylaşmaktı o kadar. Yazdıklarıma dikkat ettiyseniz dini siyasi ve ideolojik konularda yorum yapmamaya ve o tür konulara katılmamaya dikkat ediyorum. Yazdığım yazıları ve verdiğim cevapları takip ederseniz verilen cevapları ne kadar kaale aldığımı çok daha iyi görürsünüz.

İsteseydim bunu çok daha dallandırıp budaklandırıp başkaca bir topic olarak açabilirdim ki bu tür şikayetlerin örnekleri var sitede ama buna gerek görmedim.

Daha samimi davaranmaktan kastınız nedir acaba

 

Tarih: 21 Nisan 2008, 18:09 - İp: 81.***.**2.103
  • 1