haryigit
haryigit (üye)
İstanbul / Meraklı

Kodak Baskı Merkezinden Şikayetç..

Merhaba arkadaşlar.
Dün İstanbul İçerenköy'de Samanyolu Fotoğrafçılık diye bir kodak baskı merkezine 44 tane 15x21 dijital fotoğraf bastırdım. Daha önce fotoğraf.com dan dilim yandığından bir kaç hafta önce bunlardan 4 tane deneme baskısı almıştım. Dün bastırdıklarımı eve gidip baktığımda büyük bir hüsran yaşadım çünkü renkler çok abartı ve fotoğraflarda genel bir koyuluk vardı.Deneme baskılarım ise gayet güzeldi. Buraya kadar anlattıklarıma olabilir diyeceksiniz. Hatadır, makine ayarsızdır, vesaire. Ama gel de bunu Samanyolu Fotodaki elemana anlat.

Forumumuzun sayın üyelerine sorularım şunlar olacak:
1-Dünyanın en iyi baskı makinesi dediği makine monitördekine hiç mi yakın fotoğraf çıkarmaz?
2-insanların suratlarının sanki kırmızı ışık tutulmuş gibi çıkması "gayet doğal" denilebilecek bir şeymidir kodak baskı merkezleri için?
3-Kendisi 18 yıldır fotoğrafçılık yaptığını bağırarak herdefasında söyliyen bir kişiye ben de grafikerim diye kendimi tanıttığımda her kodak baskı merkezinde "ukala" lafını işitirmiyim.
4- ve son olarak fotoğraflarımı adam gibi bastırabileceğim istanbul'da da değil Türkiye'de de değil dünyada bir yer biliyormusunuz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tarih: 21 Temmuz 2008, 10:49 - İp: 88.***.**6.18
haryigit
haryigit (üye)
İstanbul / Meraklı

Adınızı lekelediği için kınıyacağınız kişi ben değilim. Konuyu iyi idrak edemediniz sanırım. Ben sadece müşteriyim. Bana yapılan hakaretten ve kalitesiz işten bahsettim. Sonuçta sizde o adam gibi davranıp yine beni mi suçlu çıkarıyorsunuz.
Size orada öğretilen bu mu? "Müşteri her zaman haksızdır, onu aşağılayıp parasını alın, kovun gitsin. Bize müşteri mi yok."

Sizden özür beklerken kınama alıyorum.
Takdiri bu yazıları okuyanlara bırakıyorum.

Bu yazıları kanıt gösterip dava açılacaksa da ben sonuna kadar sözümün arkasındayım. Tabi mahkemede çok sevdiğin firma çalışanın da bana söylediklerini hatırlar umarım.

 

Tarih: 23 Temmuz 2009, 02:18 - İp: 88.***.**3.73
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Teammüllere uymayan duruma dikkat çekmek için yazıyorum..

Aradan bir yıl geçmiş, yeni cevap geliyor.. Ancak cevap vermesi gereken kimse değil..

Bir firmanın eski bir çalışanının birincil muhatap olamayacağını belirtiyor ve daha üsturuplu yazmaya davet ediyorum..


Taraf olmak istemiyorum. Ancak bütün sektörün bildiği bir durum varki müşteriyi yanıltabiliyor. "KODAK" tabelası görülen yerlerin kalite olduğu düşünülüyor. Bu çok yanlış.. Kodak firması denetleme filan yapmaz, teknik servis verdiyse belki teknisyen setupları gözden geçirmiştir.. Parantez açıp belirtmek gerek; Artık Kodak Teknik Servis Diye Birşey Yok..



 

Tarih: 24 Temmuz 2009, 14:26 - İp: 78.***.**5.12
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Harun bey... İçerenköyde, foto Derya 2 yi bulma imkanınız varsa, forumumuzun çok değerli bir üyesiyle, Ali Haydar beyle karşılaşırsınız..

#mete007' tarafından 24.07.2009 14:30:55 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 24 Temmuz 2009, 14:29 - İp: 78.***.**5.12
haryigit
haryigit (üye)
İstanbul / Meraklı

Teşekkür ederim "mete007"
Adresini internetten buldum. Bana yakın sayılır. Tavsiye için sağol.

 

Tarih: 24 Temmuz 2009, 15:01 - İp: 88.***.**2.250