netizen
netizen (üye)
Rize / Meraklı

Alışveriş İçin Hangi Sanal Kart Önerirs

İnternetten daha güvenli alış-veriş yapabilmek için sanal kart çıkartmayı düşünüyorum.Çalıştığım yer Akbank ile anlaşmalı olduğun için Akbanktan alsam mı daha iyi olur acaba?

Alış-veriş sitelerinde (gittigidiyor,sahibinden,hepsiburada vs.) daha çok hangi kart kullanılıyor...Ne avantajı var?Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Şimdiden teşekkürler...

Tarih: 7 Eylül 2010, 22:33 - İp: 94.***.**2.188
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Sanal kart basılıp gönderilen bir materyal olmadığı için, "çıkartma" gibi işlem gerektirmiyor. Çalıştığınız bankanın internet bankacılığını kullanıyor olmanız yeterli olacaktır. İnternet şubesine girdiğinizde, hesaparınız içinde tanımlayıp-iptal etme imkanı tanınıyor.

Sanal kartın en büyük avantajı; kullanım aşamasında internet şubesine girerek kartınıza limitini o esnada tanımlıyorsunuz. Belirlediğiniz zaman diliminde de bakiyeniz tekrar anakartınıza aktarılıyor. Dolayısıyla kart bilgileriniz kötü amaçlı kaydedilse bile limit olmadığı için kullanılamamaktadır. Son derece güvenilir bir sistemdir, kesinlikle tavsiye ederim. Zira internetten alış-veriş güvenliğinde en büyük sorun kart bilgilerinin çalınma ihtimalidir.

Yaygınlık anlamında piyasanın hakimi Bonus > World > Maximum > Axess > Advantage > CardFinans dır diye düşünüyorum.

 

Tarih: 7 Eylül 2010, 23:11 - İp: 78.***.**5.186
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Verginizi de sanal kartla yatırın, diğer alışveriş olaylarını da sanal kartla yapın, çalıştığınız ilgili bankanın müşt hizmt muktedirdir bu konuda size,24 saat..

O da alışverişlerde vb ödemelerde size K.K. puanı olarak yansıyor.

 

Tarih: 8 Eylül 2010, 00:36 - İp: 88.***.**3.102
zesel
zesel (üye)
İstanbul / Amatör


Üyelik iptal edilmiştir.

 

Tarih: 8 Eylül 2010, 00:58 - İp: 78.***.**3.248
  • 1