dikmentr
dikmentr (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Photoplay Ve Nihat Karadağ Fotoğraf Atölyesi

PHOTOPLAY

NİHAT KARADAĞ

FOTOĞRAF ATÖLYESİ

FOTOĞRAFÇILIK KURSU

7. YILINDA…

2008 yılından bu yana fotoğrafçılık kursu veren bir fotoğraf atölyesiyiz. Türkiye’deki en aktif ve en iyi fotoğrafçılık kursuyuz.

Neden mi? Çünkü bizim kadar fotoğraf etkinliği yapan başka bir fotoğrafçılık kursu yok. Söyleşiler, geziler, sergiler ve workshoplar… Bize yakın bir kaç fotoğrafçılık kursunun etkinlik sayısını toplasak, yine de bize ulaşamıyorlar.
HAKKIMIZDA
* Eğitmenlerimiz üniversitelerin fotoğraf bölümlerinden mezun olan, Yüksek Lisans-Master yapan veya Öğretim Görevlisi olan kişilerden oluşuyor.

* Fotoğrafçılık kursu eğitiminde 6. yılımıza girdiğimiz şu günlerde 5.000’den fazla kişiye fotoğrafçılık kursu verdik.

* İstanbul haricinde diğer illerde de fotoğrafçılık kursu veriyoruz. Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Diyarbakır, Siirt fotoğrafçılık kursu verdiğimiz illerden bazıları. Hatta yurt dışına dahi fotoğrafçılık kursu vermeye gittiğimiz oluyor.

* Fotoğrafçılık kursumuza katılan kursiyerlerimizin öğrendiklerini pratiğe dökmeleri için şehir içi-dışı gezilerinin haricinde, yurt dışı fotoğraf gezilerimiz de oluyor. Bu gezilere NKFA’dan fotoğrafçılık kursu alan öğrencilerimizin haricinde, hem amatör, hem de profesyonel fotoğrafçılar katılıyor ve bilgi paylaşımında bulunuyorlar.

* Sosyal medyada 30.000 kişi NKFA Fotoğrafçılık Kursu’nu takip ediyor. Bu kadar büyümemizi, sıcak ve samimi bir aile olmamıza borçluyuz.

* NKFA Fotoğrafçılık Kursu’nun düzenlediği etkinliklerin videoları ve fotoğraflara mutlaka bakmalısınız.


Facebook sayfamızda “Neden NKFA Fotoğrafçılık Kursu?” diye sorduk, üyelerimiz sizler için yanıtladı. Yorumları okuyabilmek için Tıklayın
Bizden fotoğrafçılık kursu almanız için size 10 sebep

* Sıcakkanlı ve samimi bir fotoğrafçılık kursu olmamız

* Öğretmenden çok, arkadaşınız olmamız

* İstediğiniz zaman atölyeye gelerek ya da telefonla destek alabilmeniz, sorularınızı cevaplandırmamız ve fotoğraflarınızı değerlendirmemiz,

* Az kişilik sınıflarla sizinle daha fazla ilgilenmemiz ve bu sayede daha iyi öğrenmenizi sağlamamız,

* Fotoğrafçılık kursundaki her hangi bir dersi kaçırdığınızda ya da gelemediğinizde, ‘size özel’ telafi dersi alabilmeniz,

* Aldığınız fotoğraf eğitimi ile ilgili unuttuğunuz konular olursa, yeniden eğitim almak istediğinizde ücretsiz olarak fotoğrafçılık kursuna tekrar tekrar katılabilmeniz,

* Temel ve İleri Fotoğrafçılık Kursu’nu, diğer eğitim kurumları gibi ayırmadan birlikte vermemiz,

* Ders içeriğimizin diğer fotoğrafçılık kursu veren kurumlardan daha fazla olması,

* İki haftada bir şehir içi ücretsiz fotoğraf gezileri düzenlememiz,

* Daha fazla sebep için, Hakkımızda Kim Ne Demiş? sayfasına bakabilirsiniz.

EĞİTMENLERİMİZ
NKFA fotoğrafçılık kursu eğitmenleri:
Nihat Karadağ
İlk fotoğraf ödülünü lise ikinci sınıfta aldı. 2001-2005 yılları arasında Bolu’da üniversite öğrencisiyken yerel gazetelerde çalıştı. Bolu Gündem Gazetesi’nde Haber Müdürlüğü yaptı. 2005-2008 yılları arasında İstanbul’da foto muhabir ve fotoğraf editörü olarak çalıştı. Fotoğrafları Evrensel, Radikal, Birgün ve Cumhuriyet gibi bir çok gazete, dergi ve kitapta yayınlandı. 2009 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Fotoğraf Ana Sanat Dalı’nda Yüksek Lisans-Master’a başladı. 7 ödülü, 20’den fazla sergisi bulunuyor. 2009-2013 yılları arasında Başbakanlık için çalıştı. “Nihat Karadağ Fotoğraf Atölyesi” adında bir de atölyesi bulunan Karadağ, 6 yılı aşkın bir süredir fotoğrafçılık kursları ve fotoğraf eğitimi seminerleri veriyor. redfotoğraf ve Fotoğraf Platformu’nun da kurucuları arasında yer alıyor. Aynı zamanda Photoline Dergisi’nin Yazı İşleri Müdürü ve İki Kıta Bir Şehir Fotoğraf Derneği’nin de Yönetim Kurulu Başkanı.
Özcan Yaman
1988 yılında Mimar Sinan Üniversitesi GSF Fotoğraf Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. 1985-1991 yıllarında İBB Şehir Tiyatroları Sahne fotoğrafçılığı yaptı.
1991 yılından beri reklam fotoğrafçılığı ve belgesel/enstantene fotoğrafçılığı yapmakta. 20′yi aşkın sergide fotoğrafları izleyiciyle buluştu. Sanat–kültür konularında demokratik kitle örgütleriyle çalışmalar yapıyor. Evrensel Gazetesi ve Evrensel Kültür dergilerinde fotoğrafları ve yazıları yayınlanıyor. 2008 yılından bu yana da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor. Ayrıca dergi ve kitap kapak tasarımları yapıyor.
Ufuk Kıray
Beyza Sultan Durna
Sinan Kurtuluş Bilgenoğlu
Birgün Gazetesi’nde foto muhabir olarak çalıştı. Uluslararası fotoğraf ajansları için fotoğraf çekti. Kamu kurum ve kuruluşlarında fotoğrafçı olarak çalıştı. Şu an Habertürk Gazetesi’nde foto muhabir olarak çalışıyor.

SOSYAL MEDYADA BİZ
Sosyal Medya Üyelerimize Bizi Sorun:
30.000’den fazla takipçimiz var. Bizim hakkımızda merak ettiklerinizi onlara da sorabilirsiniz.

Sosyal medya sayfalarımıza ve üyelerimize ulaşmak için, sağ sütundaki linkleri kullanabilirsiniz.

REFERANSLARIMIZ
NKFA Fotoğrafçılık Kursu Referanslarımız:
DEVLET KURUM ve KURULUŞLARI:
T.C. Başbakanlık, T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, DSİ (Devlet Su İşleri), İstanbul Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü, Erzincan Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü, Eğitim-Sen İstanbul 2 No’lu Şube, Eğitim-Sen Siirt Pervari Şubesi, SES Şişli Şubesi,
BELEDİYELER:
Avşa, Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bayrampaşa, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kâğıthane, Küçükçekmece, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu.
ÖZEL KURULUŞLAR:
Tiyatro İstanbul, Tülay Tekstil, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, Ak Boru, Bay Edii Balık Restoran, Şen Cam Sanayi, Ağvainn Butik Otel, Avşa Anı Motel, Avşa Beyazsaray Otel,
BASIN-YAYIN KURULUŞLARI:
Photoline Dergisi, Evrensel Gazetesi, Birgün Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Radikal Gazetesi

ADRES: Meşrutiyet Cad. Galatasaray Pasajı No:13/7 Kat:4 Beyoğlu/İSTANBUL
(Beyoğlu’ndaki Galatasaray Lisesi’nin Karşısı’ndaki, İngiliz Konsolosluğu’nun Arkasındaki Cadde. Bizim Lokanta'nın yanındaki bina)
TELEFON: +90 (212) 224 65 66
MAİL: [email protected]

Tarih: 26 Ekim 2015, 17:12 - İp: 88.***.**3.182