mmeret
mmeret (üye)
Bursa / Amatör

Bursa Ve Çevre İllerdeki Fotoğrafçılar

Bursada oturan veya çevre illerdeki fotoğrafçılar,bir gün belirleyelim ve toplanalım? sizin görüşleriniz nelerdir?



#MertFotto' tarafından 18.11.2011 16:11:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Kasım 2011, 16:10 - İp: 81.***.**0.92
coffie
coffie (Objektif)
Antalya / Meraklı
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Bursa daki arkadaşları netfotoğraf aracılığı ile ilk toplayan (sanırım) kişi olarak söyleyebilirim ki kalabalık toplanma hevesi umduğunuz fotoğraf verimini vermeyecektir. Tanışmak maksatlı çay içilip sohbet edilebilir. Bu sohbet sonrası şansınız varsa iyi dostlar edinebilirsiniz.

Yok ben bu ilgi alanımla ilgili çevre yapayım gibi bir düşünce varsa grencafe, bufsad v.s. gibi yerler bu düşüncenize yardımcı olacaktır.


biz vakti zamanında iyi bir katılımla güzel bir buluşma gerçekleştirdik, sonrasında birbirini anlayan, ortak paydada buluşan çekirdek bir kadro oluşturduk fırsat buldukça çekime çıktık... işsel nedenlerle biraz yavaşlamış olsada arada bir yine çıkıyoruz. kalabalıkta çekimden ziyade sohbet oluyor, çekim konusunda kalabalık olunması durumlarında ulaşım sorunu, nereye gidileceği, neler çekileceği gibi konularda sorunlar oluşuyor. O sebeple az ama öz dostlarla fotoğraf çekmeyi tercih ediyoruz. bu sıralar bursada fotoğraf çeken arkadaş sayısında büyük bir patlama var, makineyi kapan botanikte gölyazıda cumalıkızıkta sanatçı edasıyla facebook profili çekiyor, biz bu rüzgara kapılmadan mümkün olduğunca içsel dünyamızda ve birbirimizi bulduğumuza şükrettiğimiz, çıkarsız abi kardeş ilişkisi yaşadığımız bir kaç dostla çekime gitmekten keyif alıyoruz.

Umarım bu keyfi yaşamaya değer insanlarla karşılaşırsınız.


Bu yazdıklarım buluşmayalım anlamına gelmemekte olup, buluşma düşüncenize ve yapacağınız programa biraz olsun yön vermek maksatlıdır. Tarih ve mekan belirtirseniz bizde katılmaya çalışırız.

 

Tarih: 19 Kasım 2011, 12:17 - İp: 95.***.**4.211
mmeret
mmeret (üye)
Bursa / Amatör

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim Atakan Abi,bir gün belirleyelim bursada buluşup tanışalım,katılmak isteyen herkes kendisine uygun bir gün söylesin

 

Tarih: 23 Kasım 2011, 12:12 - İp: 81.***.**0.92
  • 1