Fotoğrafçılık Forumları
Antakyadaki Fotografseverler...
antakyalı yada antakyadaki öğrenci fotoğrafseverler...biz de aramızda bir klup kurabiliriz..çevre illere geziler düzenleyebiliriz.bilgi alışverişinde bulunabiliriz...ilgililere duyurulur
ben antakyalıyım ama anlamadığım sen bursadan yazıyorsun.
Beni katabilirsiniz arkadaşlar Yayladağı/Samandağ/Antakya
"herşey sevmekle başlar"
"Güneye en güneye Hatay'a"
sevgili erkan468.ben hatayda öğrenciyim..tatillerde bursadayım..gruba katılıp birlikte fotoğraf günleri düzenlemeye varmısın??
sevgili ubaştürk birkaç kişi daha katılsın ben size tekrar ulaşıcam..
Bu Kadarmı Hatay lılar yoksa
hepsini görmek istiyorum burada
sevgiler
HATAYda fotoğraf ile ilgilenen arkadaşlar nerdesiniz
bu konu 3 yıl önce yazılmış olsun belki gören olur diye yazıyım ben yine.. ben antakyada öğrenciyim ve eğer antakyada böyle bi topluluk kurulduysa ve şu an varsa bende katılmak isterim. msn: [email protected]
Akın beyin(konica)Antakyada fotoğraf üzerine dernek kurma girişimi vardı.belki de kurulmuştur bugüne kadar.ben Dörtyol'da olduğum için katılamadım.Antakyadaki arkadaşlarım kendisinden bilgi alabilirler.
şu anda ders veriliyormu yani kültür merkezinde. benide bilgilendirirmisiniz bu konuda. katılmayı çok isterim. teşekkürler. mail: [email protected]
#ernesto_87' tarafından 03.04.2008 14:16:26 tarihinde düzenlendi.
ben de antakya da fotoğraf meraklısı bir öğrenciyim.iki hafta önce başlayan kültür merkezinde ücretsiz ders verilen fotoğraf kursuna devam ediyorum.afot(antakya fotoğraf topluluğu)u kurucuları olan 5 hocamız var.kendileri bu işi gönüllü yapıyorlar.20 - 25 öğrenci var.herkes toplanıp güzel bir topluluk oluşturulabilir...
- 1
- 2