toxit
toxit (üye)
İstanbul / Meraklı

Urun Cekimi

Elimde Sony Cyber-shot DSC R1 fotograf makinası var.Benim teknolojik marketim var.Ve internet satısı icin urunlerimin resimleri lazım.Kendimin yapıcagı bir fotograf studyosu icin neler gerek yani ne cok basit olcak nede cok zor olcak.Ve yapımı hakkındada bilgi istiyorum.İlgili arkadas ayrıntılı bi şekilde anlatırsa sevinirim.Simdiden tesekkurler

Tarih: 2 Şubat 2006, 22:31 - İp: yok
flymail
flymail (üye)
Malatya / Amatör

merhaba öncelikle fazla büyük ürünlerin yoksa şimdilik size 2 adet ampul flash bir senkron kablosu enaz 4 adet fon .bu arada flashlar ringli olursa daha iyi ve bir kaç yansıtıcı fon şimdilik amatörce ama idare eder

Tarih: 2 Şubat 2006, 23:40 - İp: 85.***.**1.230
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

r1 i satarmısın

Tarih: 4 Şubat 2006, 16:10 - İp: 85.***.**9.221
ati2001
ati2001 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ışığa ihtiyacın olacak...bide beyaz fon olması yeterli..

eğer depuke ve kesme işleri ile uğraşmak istemiyorsan , ışıklı masa ihtiyacın olacak...

küçük ürünler için 500 watt ışık yeterli olur...

büyük ürünler için 1500 watt daha iyi olur...

2 adet ayaklı ışık sistemi ve 1 adet flaşlı şemsiye sistemi işini görür...

bu sistemleri

www.atlwebtasarim.com web sitesinde bulabilirsin...

yada www.hemalhemsat.com sitesinde , yada www.gittigidiyor.com sitesinde , -- softbox -- olarak arattırma yaparsan bulabilirsin...

kendin yapmak istyersen imkansız derim.

saygılar...

Tarih: 10 Temmuz 2006, 17:24 - İp: 85.***.**0.47
nurikaya
nurikaya (üye)
Uşak / Özel Gün Fotoğrafçısı

dostum iki ampul flaş işini görür. Softluk için strafor kullanabilirsin onları kare şeklinde 50x50 kesip tersten ampül flaşı monte et.küçük metaryeller için çalışacaksan kırtasiyeden fon kartonu alıp yanyana yapıştırıp bir fonkartonu elde edebilirsin.Ya da Elektrikçilerden alacağın 5 10 ytl lik projektörlerle sarı ışık ayarlarında çalışabilirsin.r1 hakkında sorunun olursa mesaj atabilirsin

Tarih: 21 Temmuz 2006, 10:00 - İp: 85.***.**5.201
  • 1