Fotoğrafçılık Forumları
Meslektaşlarım..
degerli meslektaşlarım acaba salon cekiminde en iyi hangi makina ile netice alıyorsunuz..
ben 350d ve 430ex flaşh kullanıyorum . çok az müdahale ile baskı yapıyorum. neticelerinden memnunum.
bence canon alma çünkü alacak olursan ayrıyetten flaş da alman gerekiyor kendi flaşı yetersiz kalıyor nikon almanı tavsiye edrim d40x olabilir mesela.
teşekkürler dostlar aldım bugün d80.dogru kararadır cekip görecegizz.artık neticelerini..
Bende canon var ama 300d memmun degılım nikon almanı tavsıye ederım
dostum selam gece işlerinde ben canon 350 d kullanıyorum ve 580 ex flaş çok memnunum bugüne kadarda müşterilerimden en ufak bir şikayet almadım ve ist.birçok elit mekanlarında kullanıyorum bu makinayı- 17-85 lens kullanıyorum
anlaşmalı salonlarımızda.canon 350d d100 ve d80 kullanmaya başladık.aralarındaki farkı kışa dogru inceleyip beraber paylaşalım diye düşünüyorum..suan hepisi iyi
1 ds mark 2
300 d tabi harici flaş kullanıyorm
anlaşılan şu durki tet cekimlerine göre..studyo cekimlerinde nikon salon dış cekimlerde ise canon.en iyisi cekime göre makina kullanmak..hayırlı işler herkese...fiyat rekabetsiz kalite rekabetli günler..
vallaha bende canon 40 d var flasını hıc sevmıyorum gercı normalde flası sevmıyorum bu yuzden softboxla calısıyorum daha mantıklı gelıyor bana 2 tane 500 luk kafa yeterlı oluyor
- 1
- 2