oktay
oktay (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Katalog Cekimi

bir mermer ve mosaik katalogu icin fotograf cekmem gerekiyor.ben aslinda tasarimciyim ama fotografla sürekli icice bir meslek zaten.casio exilim s3 ve nikon coolpix 8700 makinalarim var.tabiki katalog isleri icin nikon u kullaniyorum.fakat ic mekan cekimlerinde fotograflarin belirli bir standartta olmasi icin isiklandirma olayini bir türlü cözemedim.en azindan 3 tane isik ve soft box ile bu sorunu cözebilirmiyim yoksa baska seylerede ihtiyacim varmi.en kolay bi isin altindan nasil kalkabilirim.yardimci olursaniy sevinirim.

Tarih: 9 Temmuz 2004, 19:57 - İp: yok
flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

sevgili oktay mozaik çkime dert değil neyle çekersen çek ama mermer deyince işin baya bir zor zira mermer cilalı mat dolgulu dolgusuz honlanmış vs vs onlarca şekilde üretiliyor keza mermer yalı ışık geçirgen bir materyal bu nedenle mermemrin kalınlığı bile geri dönen işığın şiddetini değiştiriyor. hatta mermer in altında daki masa vs rengi bile rekleri etkilyor.sana hangibirini yazayım. mesela uşak uşak beyaz ile afyon beyaz gözle zor ayırısın ama kristal yapısı işik yansırması çok farklı. bool bol deneme yap ve mümkünse dia film çalış mermerlerde.

 

Tarih: 10 Ağustos 2004, 20:03 - İp: yok
berkay
berkay (üye)
İstanbul / Amatör

KATALOG CEKIMINDE SON DERECE PROFESYONAL OLAN KUCUKYALI FOTO ALPAY I TAVSIYE EDRIM BEN SIRKETIMIN ISLERINI ORDA YAPTIRIYORUM GAYET MEMNUNUM HERKEZE TAVSIYE EDERIM.NO:02164894394

 

Tarih: 25 Aralık 2005, 19:48 - İp: 81.***.**3.11
hydrokinon
hydrokinon (üye)
İstanbul / Amatör

Sn. Berkay, benim de babamın fotoğraf stüdyosu olsa, hem düğün fotoğraflarımı, hem de şirketimin (!) katalog çekimlerini orda yatırırım..

 

Tarih: 5 Ocak 2006, 14:05 - İp: 81.***.**8.67
  • 1