catapat
catapat (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

Fotografçılıgın Yanında Ek İş Öneri

slm sevgili meslektaslarım malum gunumuzde fotografcılık sektorunde iş düşüşü var bende ek iş ne yapabilirim die dusunuyorum sizinde fikrinizi almak istedi belki ek iş yapanınız vardır die aynı iş yerınde şimdiden tskler bol fotograflı gunler hayırlı işler

Tarih: 12 Nisan 2009, 15:58 - İp: 85.***.**5.231
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Çok ek iş gibi değil ama bence fotoğrafçılar biraz daha fazla SLR ekipmanı satmalı,ikinci el pazarını elinde tutmalı. Hala internetten almak istemeyen,dükkan satıcı sohbet muhabbet alıverişleri sevenler var.

 

Tarih: 12 Nisan 2009, 17:41 - İp: 88.***.**1.248
sereze
sereze (üye)
Karabük / Meraklı

Düğün organizasyonu, araba süsleme vs...

 

Tarih: 5 Mayıs 2009, 00:26 - İp: 78.***.**8.211
fotonevzat
fotonevzat (üye)
Uşak / Firma

eğer sizdede sokak duğunleri hala varsa sandalye alıp kıraya vere bilirsin

#fotonevzat' tarafından 06.05.2009 11:42:49 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Mayıs 2009, 11:42 - İp: 78.***.**0.190
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

fotoğrafçılığın ilgi alanı zaten doğası gereği çok yüksektir. Hatta fotoğraf sektörü diğer sektörlerden bile çok derindir. Herşeyi yapabilirsiniz. Yaratıcılığınıza ve cebinizdeki paraya bakar herşey.

 

Tarih: 6 Mayıs 2009, 20:17 - İp: 88.***.**0.35
ozkan_me
ozkan_me (üye)
İstanbul / Amatör

sereze hatta düğün salonlarında girişleri süslesinler salonun tasarımını yapsınlar fotoğrafçı aynı zamanda peyzajcılıkta yapsın.

 

Tarih: 13 Mayıs 2009, 09:29 - İp: 78.***.**5.222
fuatzz
fuatzz (üye)
Eskişehir / Stüdyo Fotoğrafçısı

sermayen varsa reklam işine kaya bilirsin bildiğin bir alan suçta veya hiç alakasız olsun derse bayan uzerine yap hiçbir bayanın ihtiyacı bitmez her erkek bayanlar için çalışıyor para kazanıyor bayanda catır catır harcıyor

 

Tarih: 22 Mayıs 2009, 12:39 - İp: 85.***.**0.200
tabela
tabela (üye)
Kahramanmaraş / Stüdyo Fotoğrafçısı

beni dinlerseniz arkadaşlar cep telefonu kontör işine girmeli yapmak isteyen arkadaşlar dükkan var zaten bir tane vitrin yapacaksınız hepsi o şimdiden iyi kazançlar dilerim

 

Tarih: 25 Mayıs 2009, 14:33 - İp: 78.***.**0.218
zindan_42
zindan_42 (üye)
Konya / Stüdyo Fotoğrafçısı

slm arkadaşım ek iş olarak çok kolay bir iş tavsiye edeceğim Fatura ödeme merkezi extra hiç bir şeye ihtiyacın olmayacak her türlü fatura ödemesi bağkur ssk pirimleri eft tel. turk. avea faturaları kontürleri hepsinin tahsili aynı iş yerinde yapabiliceğin bir iş eğer düşünürsen (( [email protected] )) yardımcı olmaya çalışırım

 

Tarih: 4 Haziran 2009, 13:08 - İp: 85.***.**4.31
schwarz
schwarz (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

Yorum yazan herkese katılıyorum. Zaman zamanda gülmekten katılıyorum

Halen aklım almıyor... Neden hiç kimse kendi mesleğini ya da kaptanlığını yaptığı ekmek teknesini layıkıyla kullanmak yerine başka sektörlerdeki insanların boğazından geçecek lokmaya göz dikiyor?

Aşağıdaki tavsiyeleri okudumda gerçekten çok komik.

*SLR ekipman tavsiyesi mesela;
Hemen hemen hiç bir studyo fotoğrafçısının yanaşmayacağı bir girişim. Vitrine bırakılan bir ürün bir kaç ay satılamadığında, alındığı fiyata satılamıyor. Ya ithalatçı firma olması gerekiyor satıcının, ya da gurbetçi tanıdıklar vasıtasıyla garantisiz-kaçak ürün satacaklardır.
2. el ekipman pazarı, büyük şehirler dışında ölen bir sektör olduğu için buna kesinlikle küçük studyolar sıcak bakmayacaktır.

Düğün organizasyonu!!!
Eğer studyo fotoğrafçılığı sektöründe olduğu gibi emek hırsızlığı ve rekabet adı altında yapılan ahlaksızlıklar organizasyon sektörünede bulaşacaksa lütfen yakınından bile geçmeyin. En azından organizasyon firmaları gelen çerçeveden bakıldığında hak ettikleri parayı kazanabiliyorlar.


Sandalye kiralama
Bunun tamamiyle gırgır olduğunu düşünüyorum. Muhtarlıkların gelirine göz dikmeyelim lütfen

Fotoğrafçı aynı zamanda peyzajcılıkta yapsın.
Yapsın... Yapsın Hatta bisiklet tamirciliğinde de iyi para var. Dükkanın bir köşesinde bu sektörede yer verilebilir. Aman dikkat gelinlikler yağlanmasın

Fatura Ödeme merkezi
Ne kolay sektör Oturduğun yerden, hiçbir mal ve hizmet sunmadan para kazanacaksın

Az önce bir köşede okudum. Ahlakı olmayanın sanatı olmazmış.
Bir kırtasiyenin vesikalık fotoğrafı kopya yöntemiyle çoğaltığını işittiğimizde nasıl sinirlerimiz geriliyorsa. Bizde sandalye kiralama işine el atareak muhtarlıkları sinirlendirmeyelim diyorum.

Mustafa GEÇER
K.Maraş

 

Tarih: 14 Ağustos 2009, 13:32 - İp: 78.***.**9.175
darknightgame
darknightgame (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

merhaba sektorun yanına uygun olarak cicekcilik , davetiye, nihak sekerleri , organizasyon işi mesleğe hareketkatıcağını düşünüyorum . .

 

Tarih: 8 Eylül 2009, 12:48 - İp: 78.***.**4.139