Fotoğrafçılık Forumları
Fotogracılar Dernekleri Ne İş Yapar
ya cok merak ediyorum bu fotografcılar dernekleri niye var bizim meslek dernekleri hiç bir şey yaptıgı yok
sadece aidat almak aidat ödemeye haciz göndermek yaptıgınız bir iş yok niye aidat alırsınız onu anlamadım
bu güne kadar hangi fotograf sanatıyla uğraşan arkadaşomızın başına bir şey geldigine (soyulma yangın hastalık ) vs hangi derneke yardım yaptı ben hiç duymadım lütfen dernek başşkanları ve yönetimde bullunan abiler arkdaşlar fotoğraf sannatcılarına sahip cıkalım yoksa bırakın dernegi derneksiz olsun bir fark olmaz
unutudgum bir noktada pasoport nufüs vsk artık çekilmeyecekmişş başka sektörlerde vardırda aklıma bunlar geldi sadece derneklker bu sorunlarla ilgili hangi makamlara başvurudunuz lütfen bu konularla ilgelenin
Dünyanın hangi ülkesinde, webcam'le vesikalık çekiliyor acaba..
Yukarıdaki cümleyi, acaba hangi meslek odası temsilcisi, gerekli makamların önünde resmi şekilde ifade etti. "Böyle şey olmaz" şeklinde tepki gösterdi.. [>
sana katılıyorum arkadaşım bu dernekler sadece bize bi engel teşkil ediyorlar başka işe yaradıkları yok sadece aidat tahsili yapıyorlar
birde arkadaşlar dernek başkanları en öne rekabet yapıyolar bunu unutmayalım en azından eskişehirde böyle
Acaba bir dernekte ben kursammı.
fotoğrafçı derneklerinden iyi işler çıkarabilirim gibime geliyor. Nede olsa fotoğrafçıyım, e bu işlerde oturduk yerden yapılmadığına göre tam benim ilgi alanıma giriyor. yapabilirmiyim acaba?
Arkadaşlar ben bu birlik olma konusunda elimden geleni yapmaya karar verdim. Fotoğrafçılar ölüyor bitiyor diyenlere bu adrese konu açtım.
İsteyen istediği şikayeti olayı yazsın araştıralım bakalım sonuç döndürelim.
http://forum.netfotograf.com/studyo_foto.asp?msg_id=31218
Oraya şikayelerini açık ve net yazabilirler. Artık birilerinin birşey yapma vakti geldi inancındayım. Ben bu uğurda yanlız kalsamda yinede mücadele edeceğim. umarım bir yol alırım ve başımdan geçenleri yazdığım linkten paylaşacağım.
Tüm bilinçli fotoğrafçıları bu adrese bekliyorum. Çünkü bu konu hepimizi ilgilendiriyor.
Işığınız bol olsun.
bi işe yaramaz
Bir çok ilimizde fotoğrafçılar odası var ancak odanın yaptırım yapma gibi bir yetkisi yok federasyon olmadığı için yaptırım uygulaması olmuyor sanırım federasyon için gereken oda sayısı yakalanabilmiş değil bu da neden kaynaklanıyor bilin bakalım?
Fotoğrafçısı olmayan ilimiz olduğunu sanmıyorum ancak meslektaşlarımızın bana göre en az yarısı ustalık belgesi olmadığı için odaya kayıt olamıyor buda o ildeki oda sayısının düşmesine ve odanın kapanmasına sebep oluyor odaya kayıtlı olan üyelerde muhtelif esnaf ve sanatkarlar odasına yada başka bir odaya aktarılıyor ee durum böyle olunca fotoğrafçının derdini kimse anlamıyor tabii olarak.
Ve federasyon kurma hayali git gide uzaklaşıyor çünkü belirli bir oda sayısı gerekli.
Burada birazda fotoğrafçılara iş düşüyor herkes ustalık belgesini alsa adam gibi odasına kayıt yaptırıp odasına sahip çıksa sorunlar tamamne olmasada büyük oranda çözülmüş olur diye düşünüyorum.
evet arkadaşlar fotografçılar odası sadece aidat alır. rekabeti engelleyemez ve konrol yoktur. o yüzden meslek odasına değilde ticaret odasına kayıt en güzeli.????
bence dernegimiz hiçbir iş yapmazzzzzzzzzzz
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Tiktok Hesabına Bilgisayardan Şifresiz Giriş
14 Oca. 2025, 22:27 prodersler
042014 Oca. 2025, 22:27
prodersler -
Capcut Mobil Dil Değiştirme Türkçe Yapma
09 Oca. 2025, 14:44 prodersler
044309 Oca. 2025, 14:44