Fotoğrafçılık Forumları
Psd Fonlar
boyutu 190 mb tır
http://hotfile.com/dl/118723025/b7345bb/psd_fonlar23052011.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/118718803/2eddc28/psd_fonlar23052011.part2.rar.html
#zbkdygn' tarafından 25.05.2011 18:06:20 tarihinde düzenlendi.
Teşekkürler,elinize sağlık
Teşekür ederim iyi kullanımlar dilerim
Teşekkürler ama bunlar fon değil şablon. Bunu hiç bir müşteriye içine coluk cocuk koyarak satamayız.Emeğe saygılıyız ama bunları da fon demeyelim Allah aşkına.
Merhaba ozenler kardeşim
Yeni üye olman sebebiyle benim uploadlarımın tarzı hakkında yorumlar yapmışsın teşekür ederim.
Ben stüdyo fotoğrafçısı yada bu tarz işlerle profesyonel uğraşan biri değilim hobi olarak ve diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına birşeyler paylaşıyorum internette olan materyallerden beğendiklerimi sunuyorum. daha profesyonel çalışmak isteyen arkadaşlar parasını verip alıyor zaten eleştirilerini bunları hesaba katarak yaparsan memnun olurum
kolay gelsin
Rica abicim fakat doğrusunu söylemek gerekir.Yeni veya eski olmak önemli değildir.Önemli olan kalp kırmadan anlaşabilmektir. Benim dediklerimi siz de az çok anlamışsınızdır. Sizin yaptığınız hobi değil ki, sonuçta ne kadar çok indirilir ise o kadar çok hangi upload sitesiyle ordan para kazanıyorsunuz. Benim sadece size yapmıyorum doğrusu en çok da siz yükleyip duruyorsunuz ki burdan siz ile ilgili bir sonuç çıkartmak yanlı olur. Benim tavsiyem daha çok stüdyolara hitap eden nitelikte olmalıdır. Bu sayede hem sitemiz hem bizler hem de sizin açmış olduğunuz konulardan indirdiğimiz linkleriniz para kazanacaktır.
Sevgili kardeşim ozenler
Bu forumda ilk defa böyle bir diyaloğa muhatap oldum Uploadları yükleme yapılan sitelerden kazanılan paralardan ibaret görüyorsanız çok üzüldüm.Hamdolsunki Çok para kazandığım ( muhanete muhtaç etmeyecek kadar ) bir işim var. Bu işi sırf para için yapıyor olsam başka başka şeyler yüklerim (anlarsın ) o zaman dediğin olur
Ayrıca bana Ö:M dan ulaşıp yardım isteyipte eli boş dönen kimse olmamıştır
Bilgi beceri manasına ne öğrendi isem bu forumlardan öğrendim bilmeyen arkadaşlar öğrensin diye proğram anlatımları yapıp sunuyorum eleştiri yaparken tabiki hakkındır yapacaksın lütfen basite indirmeyelim
kolay gelsin
#zbkdygn' tarafından 27.05.2011 10:11:27 tarihinde düzenlendi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41595206 Oca. 2024, 09:06
afnzh -
-
-
-
-
Fotoğraf Efekti Şablonları Psd İndir