prodersler
prodersler (üye)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

Bitiş Ekranı Nasıl Yapılır Video Sonuna Bitiş Ekranı Ekleme








Bitiş Ekranı Nasıl Yapılır Video Sonuna Bitiş Ekranı Ekleme videoya bitiş ekranı nasıl eklenir
Bitiş ekranları, videonun son 5-20 saniyesine eklenebilir. Bitiş ekranlarını, diğer videolarınızı öne çıkarmak, izleyicileri abone olmaya teşvik etmek ve daha fazlasını yapmak için kullanabilirsiniz.
Bitiş ekranı eklenebilmesi için videonuzun en az 25 saniye uzunluğunda olması gerekir.
Bitiş ekranı oynatılırken kart bilgileri ve video filigranları gibi diğer etkileşimli öğeler gizlenir.
"Çocuklara Özel" olarak ayarlanmış videolarda bitiş ekranları kullanılamaz.
Bitiş ekranı ekleme
YouTube Studio'da oturum açın.
Soldaki menüden İçerik'i seçin.
Düzenlemek istediğiniz videoyu tıklayın.
Sol kısımdaki menüden Düzenleyici'yi seçin.
Bitiş ekranınızı seçmek için Öğe ekle'yi Oynatma listesine ekleme tıklayın.En fazla 4 bitiş ekranı öğesi ekleyebilirsiniz.
KAYDET'i tıklayın.
Video öğesi seçerseniz en son yüklemenizi, izleyici için en iyi içeriği veya belirli bir videoyu gösterebilirsiniz. Kanal öğesi seçerseniz özel bir mesaj eklemeniz gerekir.Bitiş ekranı ekleme ve bitiş ekranını özelleştirme işlemlerini yeni video yüklerken de yapabilirsiniz.
Bitiş ekranını özelleştirme
Öğeler, bitiş ekranınıza eklediğiniz içerik parçalarıdır. Bitiş ekranınızdaki öğeleri özelleştirmenin birçok yolu vardır. Şablonlar ekleyebilir, öğelerinizin zamanlamasını değiştirebilir ve öğelerinizin videonuzun neresinde gösterileceğini belirleyebilirsiniz.
Öğeler, bitiş ekranınıza eklediğiniz içerik parçalarıdır. Bazı öğeler, genişletildiğinde veya fareyle üzerine gelindiğinde daha fazla bilgi verebilir. Standart 16:9 en boy oranına sahip videolar için bitiş ekranınıza en fazla dört öğe ekleyebilirsiniz. Diğer en boy oranlarında bu sınır daha düşük olabilir.
Öğeler farklı içerik türlerini öne çıkarabilir:
Video veya oynatma listesi:
En son yüklenen videonuzu öne çıkarın.
YouTube'un izleyici için kanalınızdan en uygun videoyu seçmesine izin verin
Kanalınızda veya başka bir kanalda bulunan herhangi bir video ya da oynatma listesini (herkese açık veya liste dışı) seçin.
Abone ol: Kanalınıza abone olunmasını teşvik edin.
Onaylı web siteleri: Bu özellik, yalnızca YouTube İş Ortağı Programı üyeleri tarafından kullanılabilir. İlişkilendirilmiş web sitenize ya da onaylı ürün ve kitle fonlaması web sitelerine yönlendirin. Varsayılan olarak bitiş ekranlarında web sitesinin resmi gösterilir ancak başlık ekleyip harekete geçirici mesaj seçebilirsiniz.
Kanal: Özel bir mesajla başka bir kanalı tanıtın.




Tarih: 18 Mayıs 2021, 11:06 - İp: 81.***.**0.194