tusubasaa
tusubasaa (üye)
Ankara / Amatör

Ucuz Varta Pil Nerede Bulabilirim?

Merhabalar,
Makinem Nikon Pronea S ve içindeki pillerin üzerinde Varta CR2 Lithium 3V yaziyor.İiki pille çalısıyor ve iki tanesini yaklasık 20 milyona aliyorum. Acaba Ankara'da daha ucuza bu pilleri bulabilecegim bir yer biliyor musunuz?

Tarih: 17 Nisan 2005, 14:54 - İp: yok
meraklisi
meraklisi (üye)
İstanbul / Meraklı

Merhaba, 3 gündür yazına bakıyorum ve cevap olmadığını görünce bişiler yazayım dedim. Ben İstanbul'da oturuyorum ve bir çift GP AA 2300mAh 6.00YTL alıyorum. Senin açtığın başlıktan önceki mesaj... Ankara'da pil bulabileceğin bir yer bilmiyorum... Ama fiyat konusunda bilgin olsun...

#meraklisi' tarafından 20.04.2005 20:15:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Nisan 2005, 20:15 - İp: yok
tusubasaa
tusubasaa (üye)
Ankara / Amatör

Tesekkur ederim acikcasi cevap gelmeyecegini düsünmüstüm artik ben pilleri yurt dısından aldım o yüzden burdaki fiyatları bilmiyorum pek. Bu pillerin sarj edilenleri yok dediler ama sizin bi bilginiz var mı?

hoscakalın...

Tarih: 21 Nisan 2005, 01:49 - İp: yok
meraklisi
meraklisi (üye)
İstanbul / Meraklı

Two 3V CR2 lithium batteries,
Optional Battery Pack MB-11 is also available (for four 1.5V LR6 (AA-size alkaline [L40]), FR6 lithium, NiCd or Ni-MH batteries)

Bu yazıyı aşağıdaki siteden aldım.

http://nikonimaging.com/global/products/filmcamera/slr/1995-1999/pronea_s/

Yazdığına göre 4 kalem pille çalışabiliyormuş. Ben san GP AA 2300 tavsiye ederim hem ucuz hem uzun süre kullanılabilir. bende en eski GP 125 şarj falan olmuştur (haftada ort 1 şarj) memnunum.

İstanbulda dükkan adresi için bu başlıktan önceki konu da bahsettim. Ankara'da dükkan bilmiyorum.

Sevgiler.

Tarih: 21 Nisan 2005, 20:31 - İp: yok
bakcacicnk
bakcacicnk (üye)
Tekirdağ / Amatör

DOSTUM BU MAKİNENİN SİTESİNDE 4 ADET AA PİLLE ÇALIŞACAĞI YAZIYOR . GP 2300 MAH PİLLERİ ( TAMAM ANKARA'DASIN AMA FİKİR OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM ) BENDE İSTANBUL KADIKÖY YAZICIOĞLUNDAN ÇİFTİNİ 8 YTL'YE ALDIM GEÇEN HAFTA . GP PİLLERİ HARARETLE TAVSİYE EDERİM . VARTALARI BİLEMİYORUM AMA ESKİ Nİ-CD PİLLERİ BENİ HEP HÜSRANA UĞRATMIŞTI . ÜSTELİK TUTULUYORDUDA O ZAMANLAR .

Tarih: 25 Nisan 2005, 02:26 - İp: yok
tusubasaa
tusubasaa (üye)
Ankara / Amatör

Makinem 2 pille calisiyo belki farkli bi modeli vardır tam emin degilim. Zaten ben de yeni kullanmaya basladim acemiyim daha dediginiz yerlere bakarim. Tesekkürlerr

Tarih: 29 Nisan 2005, 08:37 - İp: yok
  • 1