sanatsever
sanatsever (üye)
Malatya / Meraklı

Yarışma Puanları

ARKADAŞLAR YARIŞMADAN BEN CIKIYORUM BU DEMEK DEİLDİRKİ BIRAKTI PES ETTİ KONU BİRBİRİMİZE SAYGIMIZI KAYBEDİYORUS BEN BUNA KARŞIYIM HERŞEY KARŞILIKLI OLMALI SEVİYESİZ KONUŞMALARIN OLDUĞU YERDE BEN YOKUM VE PUANLAMAMI KALDIRIYORUM BENİM YARIŞMA YAPMAMDAKİ NEDEN MUHABET OLSUN BİRAZ AKTİVİTE OLSUN AMA BAKIYORUMKİ KİŞLER BİRBİRLERİNİ KIRMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLAR YARIŞMA BU ŞEKİLDE ZATEN DEVAM ETMES SONUÇLANSA BİLE BİR SÜRÜ MUHALEFETLERE MEYDAN VERİR BURADA KİŞİLİKLERİYLE SANATLARIYLA DEĞER VERDİĞİM ARKADAŞLARA

1.kontrast-
2.Hakahan-
3.ersan06-
4.photodesng-
5.lostcity
6.eminakca
7.sancar
8.sessiz-
9.unknown-
10.lütfi32-
11.hayalet18
12.ahmetçiçek
13.STEVE
14.sanatsever-
15.hudemirtas-
16.bilo41-
17.theater
18.akyolal
19.fotoali-
20.dogan foto-
21.sevil07-
22.photoibo72-
23.batuhan19b
24.liebster
25.barış-
26.digiworld-
27.gartan
28.nazen e TEŞEKKÜRLERİM BORC BİLİYORUM

...............S O N.....................

#sanatsever' tarafından 12.03.2007 20:42:10 tarihinde düzenlendi.

#sanatsever' tarafından 12.03.2007 20:44:27 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Mart 2007, 22:02 - İp: 88.***.**6.81
sessiz
sessiz (üye)
Hatay / Stüdyo Fotoğrafçısı

kontrast
barış

digiworld
hakahan
ersan06
lostcity
eminakca
sancar
unknown
lütfi32
hayalet18
ahmetçiçek
steve
sanatsever
hudemirtaş

bilo41
heater

akyolal

fotoali
doganfoto
sevil07
batuhan19b
liebster
photodesng

Tarih: 12 Mart 2007, 15:51 - İp: 88.***.**0.84
nazen
nazen (üye)
Samsun / Amatör

neden sanatsever beni yarışmaran çıkardın yarışma 12/03/2007 de bitmeyecekmiydi.Benmi yanlış anladım.
ARKADAŞLAR TEKRARLIYORUM PUANLAMA BİR KEZ YAPILACAK ACELE ETMEYİN DERİM VE DE YARIŞMAYA GİRMEYENLER KESİNLİKLE YORUM YAPMASIN LÜTFEN BEN DİER KONUYU TAKİP EDİP YENİ KİŞLERİ BURAYA EKLİYORUM.12.03.200 SAAT 10 KADAR TÜM YAPILMIŞ EMEKLERİ BURAYA EKLEYİN. bu yazıyı siz yazmadınız mı?
artık önemli de değil...Amatörüm ama harcadığım emeğe ve zamanada acıyorum.Malesef bana göre bu yarışma hüsrana uğramış durumda.Herkese kolay gelsin...

Tarih: 12 Mart 2007, 16:52 - İp: 81.***.**7.86
lütfi32
lütfi32 (üye)
Isparta / Amatör

arkadaşlar ben hiç kimse hakkında puanlama yapmayacağım.....

Tarih: 12 Mart 2007, 18:12 - İp: 88.***.**1.48
eminakca
eminakca (üye)
Almanya / Özel Gün Fotoğrafçısı

Selam
Iste size cok güzel bir tablo photodesign yaptigi wallpaper gibi enigma yani kargasa buraya cok güzel yansimis sunu belirtmeden gecmek istemiyoum hani bazi zaman degilde her zaman atip tutariz birseylerde ahkam keseriz bunu en cok siyasette yapariz ama en sonunda yine elimize gözümüze bulastiririz sunu düsünürüm hep niye niye birileri sazan misali cikip ortaligi velveleye vermeye kalkarlar surda 3-5 kisi cikti kendi kendimize makara olsun diye birseyler yapmaya kalktik maksat spor olsun
ben buraya günlük stresimden bir nebzede olsa kurtulmak icin geliyorum ama burada daha fazla stress sahibi oluyorum
yukarida oldugu gibi bu sekil bir tartisma ortami görününce yazik gercekten üzüldüm bizler hic bir zaman bir yere gelemeyiz cünkü birbirimize saygimiz yok hani bir laf vardir herkez takkesini önüne alsin düsünsün nerde ne hata var simdi burda yapmis oldugunuz hakaret derecesine varan kelimeleri kendi yakinlariniza esinize kullanabilirmisiniz yada bir bayana bu sekil bir hitap sekli kullanmak uygunmu
simdi herkez bir seyler yazacak karalayacak ne icin yani elimize ne gececek
simdi bir sorum daha var buradaki photoshop bölümünden ne beklentiniz var bunu anlamis degilim herkez bagirip cagiriyor yok burda fon paylasimindan baska bir sey yok yok burda ders yok ya eger bu photoshop dersini layiki ile ögrenmek isterseniz gidersiniz alirsiniz kitaplarini kitapcidan video calismalari ile olanlarida var yada kursuna gidersiniz benim gibi bir seyler ögrenirsiniz bu belesci zihniyetle yok kardesim bana bu lazim bilen varmi yolla ben surasini yapamadim gösterecek varmi yolla ne yani ne bekleniyor burdan o kadar beklentiniz var madem sizde bir seyler yapin ama yok birisi yapsin arasin bulsun incelesin buraya koysun bizde tiklayalim indirelim bilgisayara neyse

ilk önce sunu bilmek gerekir ilk önce kendimize saygili olalim sonra karsimizdakine hic kimse sizin gözünüzdne dünyaya bakmaz herkezin bakis acilari degisiktir bunu degistirmeye kalkmakta sacmaliktir birilerine kendi düsüncelerini illa benimsetene kadar cesitli yollardan baski küfür agir ithamlar yani tama siz haklisiniz diyene kadar burada fütürsuzca bir yaklasimla yaklasak bence yobazligin daniskasidir
burasi internet aleminde fotograf sitesi olarak tek degil binlercesi var hosunuza gitmezse baska sitelerede gidebilirsiniz orada photoshop bölümünden istediginiz indirebilirsiniz
yazik artik degisen dünyada camur at izi kalsinpolitikasi degismis nefret kin kus adin duyulsun politikasi güdülecekmis bunu anladim
herkesin ailesi var rencide edilecek sözler sarfetmekten kacinin pc ramboluguna gerek yok
bundan sonra ben sadece misafir oalrak ziyaret edecegim herhangi bir etkinlige katilmayi düsünmüyorum bu sekil sözlerle karsailasmak istemiyorum kötü laf sahibine yakisir
ayrica wallpaper olarak ben algiladim yani bu resim fazla degisiklige ugramadan üzerinde oynamalar yapilacakti yani biraz ucuk kacik bir sey olmasi lazimdi ben bu sekil bir yaptigim wallpaperde vektorel resim kullandim sizin hosunuza gitmemis olabilir bu sizin bileceginiz bir sey bakarsiniz hosunuza gitmezse konuyu es gecersiniz olur biter bu düsmanlik niye bu bilgelik sanki bütün daglari ben yarattim edasiyla egonuzumu tatmin ediyorsunuz

Bu arada en önemlisi yok almanca yok ingilizce yok buraya almanca yazarak saygisizlik etmeyin demis bir beyfendi ben herhangi bir ingilizce yada almanca olan bir web sayfasina girdigimde millet catir catir tüekce yaziyor ne var bunda bunun neresi saygisizlik ben sunu diyorum burada yetisen nesil alman okullarina gidiyor türkceyi evde annesinden babasindan ögreniyor burada türkce ders veren yerlere gidiyor sirf ana dilini ögrenmek icin
sunumu belrtmek istiyorsunuz burada yani ayrimcilk bizim her trafimiza kanser gibi islemisken biz burda almanlarin gözünde yabanci türkiyede sizin gözünüzde almanci yolunacak kaz ayip utsnin bu sekil bir yaklasimda bulunmaktan
ne desem bos bu at gözlügünü taktigimiz müddetce bizden bir halt olmaz daha da yazarsam sinirlerime h

Tarih: 12 Mart 2007, 18:24 - İp: 85.***.**7.167
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Bu Yarışmanın Sonu Gelecek Öyle Veya Böyle Bir Yola Çıkılmışsa O yol Bitecek..

Kendime Kızdım Şimdi Neden Sildim Resmimi Diye Oylamada Bende varım Arkadaşlar Resmimi Gördünüz Bende Sizinkileri Gördüm Oylama Yarın Bitecek ve Katılan Arkadaşlarla Birlikte Kimse Kaçmiyacak Başta ben Olmak Üzere

Ben Bi Kaçtım Sonra Farkına Vardim ki Ayip Ettim..

Herşey Daha Güzel Olacak Arkadaşlar Merak Etmeyin..

Kimse kimseye Darılmasın Gücenmesin.. Başta bi Kural Koyduk ona uyulcak Dedik herkes okeyledi dimi ama..

Bunu Bozmayalım Böyle Birşeyi Biz Yaptık Biz Tamamlayalım Hep Beraber Bununda Üstesinden Gelicez İnsallah..

Burda Ben Sen Değilde biz Diyelim Biz Demeyi Öğrenelim Arkadaşlar..

eminakça Arkadaşım Senin Sadece Ziyaretçi Olarak Kalmanı Ben Şahsen İstemem Güzel Paylaşımların Var Güzel Sözlerin var İyi bir İnsansın Dışarda Kalma Derim Sana..

Ve Şunuda belirtiyim Arkadaşlar Bütün Paylaşım Gösteren Arkadaşlarin Konulara Teşekkür Yaziyorum ki Teşekkür Almak İçin Paylaşımların Hepsini İndirmiyorum Teşekkür Etmesini Bilelim Diye Yoksa O Kadar Programi Filtreyi Kullanamam Zaten

Biraz Daha Yazacam Arkadaşlar Okurmusunuz bilmiyorum ama Hepimizde Sanki Bi Gerginlik Var biri Bişe Desede Patlasak

Yani neden Böyle Olduk Biz yaf Valla Kendimde Dahil Arkadaşlar Bi anda Parliyoruz..

Örnek Ben Kayserim Nickli Arkadaşa Dedim Ki Yorum Olmicakti Sen Yorum Yaptin İyi Veya Kötü Yorum Olmiyacakti Bu kuralı Bozdun..

eee Bozuncada Gerisi Geldi Zaten Patlama Oldu işte..

Sanatsever'e Yine Teşekkür'ü Borç Biliyorum Ve bu yarışma sonlanana Kadar Kimse bi yere Kaçmasin

Teşekkür Ederim Hepinize Arkadaşlar Saygılar...

Ne Demek Eminakça..

Arkadaşım Hepimiz Bir Şekilde Bişeyler görüyoruz Birilerini Tanıyoruz..

Ben Seni Düzgün Bir İnsan Gördüm Öyle yorumlarım Hatalı Olsan O Şekildede yorumlardim..

Photoshop Bölümünü Yakından Takip Ediyorum Diyer Bölümlerle O Kadar İlgilenemiyorum Çünki Burasi Beni Daha Çok Kendine Çekiyor işim Bu yani neticede..

Ayrimcilik Yapılmasın.. Burda Kardeş Kardeş Geçinelim Kimse Bize Silah Doğrultmuyor Kimse zorla birşey yaptirmiyor..

Fikirlere Saygı Gösterirsiniz Ama Kimseyi Kırmadan Birşeyi İhlal Etmeden Söyle fikrini..

Kimseyi Kırmak Üzmek İncitmek İstemiyorum Ve Herkesi Alkışlıyorum Neden Biliyormusunuz İnsanlarin Heveslerini Kırmak İstemiyorum Kimse 4 4 Deil Arkadaşlar Hepimizin Hatası Var..

Ve bu Son Yorum Olsun Arkadaşlar sizden Ricam Hatta Ve hatta Buraya Yorum Yazan Arkadaşlardan Ricam Herkes Yorumlarını Silsin Bu Yorum Burda Kalacak Diyerleri Silenene Kadar bu Konu Puanlama Konusu Olarak Kalsın Başta anlaştığımız Gibi.

Ortam Şimdi Sakin Herkes Daha İnce düşünür Ve Hatasını Anlar İnsallaH Silersiniz Yorumlarınızı Arkadaşlar..

Ben Hatamı Anladım Ayip ettimi Anladım Geldim Sinirliydim O An Çıktım Ama Dediğim Gibi Ayip Ettim Bunu İçin Tekrardan Özürdiliyorum Sizden Arkadaşlar...

Lütfen yorumlarımızı Silelim Puanlamalar Kalsın..

Rica Ediyorum Kimseye emredemem Veya Diyemem Yap Die..

Baştaki Anlaşmaya Davet Ediyorum Sadece..

Anlayişiniz İçin Teşekkürler..

#photodesng' tarafından 12.03.2007 19:25:23 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Mart 2007, 19:17 - İp: 88.***.**2.193
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

LÜTFEN ARTIK KİMSE YORUM YAZMASIIIIIIIIIN

selam arkadaşlar yorumların bir kısmını okudum birkısmınıda okumadım BANA GÖRE BÜTÜN RESİMLERDE BENİMKİDE DAHİL HEM GÜZELLİKLER VAR HEMDE EKSİKLİKLER VAR ÖNEMLİ OLAN YAPMIŞ OLDUGUMUZ AKTİVİTE DİR.

ARKADAŞLAR İLK YARIŞMAMIZ SANATSEVER ARKADAŞIMLA MSN DEN GÖRÜŞÜP NASIL YAPACAGIMIZI KONUŞURKEN BU SORUNLARIN ÇIKACAGINI BİLİYORDUK VE OLABİLİR DEDİK YİNEDE YAPALIM DEDİK. İNANIN SANATSEVER ARKADAŞIM BÖYLE BİR KONU AÇACAM DEYİNCE ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞLAR YAZILMAK İÇİN TALEPTE BULUNUNCA GÜZEL OLACAK DEDİK İNŞALLAH DEVAMI GELİR.

ŞİMİDİ BÜTÜN ARKADAŞLARDAN BİR RİCAM VAR HEPİNİZDEN AMA BU YAZIDAN SONRA LÜTFEN AMA LÜTFEN KİMSE YAZI YAZMASIN SADECE PUANLAMALAR YAPILSIN

YARIN ÖYLEDEN SONRA SANATSEVER ARKADAŞIM TEKRAR BİR KONU AÇACAK TEKRAR YARIŞMACI KAYITLARI BAŞLAYACAK AMA BU SEFER DAHA KESİN VE KALICI KURALLARLA PUANLAMADADA DEGİŞİKLİK OLACAK YORUM İÇİN AYRI BİR SAYFA AÇILACAK

BİRDE BU İLK OLDUGU İÇİN BU ŞEKİLDE BAZI AKSAKLIKLAR ÇIKABİLİR BEN BURDAN HERKESİN ADINA HERKESTEN ÖZÜR DİLİYOR VE BU TATLI TELAŞIMIZA DEVAM EDELİM DİYORUM

LÜTFEN ARTIK KİMSE YORUM YAZMASIN SADECE PUANLAMA YAPILSIN. BÜTÜN ARKADAŞLARA SAYGILARIMLA.

BU YAZDIKLARIM ARKADAŞLARDAN RİCA MAHİYETİNDEDİR.

Tarih: 12 Mart 2007, 19:38 - İp: 88.***.**3.148
sanatsever
sanatsever (üye)
Malatya / Meraklı

ARKADAŞLAR YARIŞMADAN BEN CIKIYORUM BU DEMEK DEİLDİRKİ BIRAKTI PES ETTİ KONU BİRBİRİMİZE SAYGIMIZI KAYBEDİYORUS BEN BUNA KARŞIYIM HERŞEY KARŞILIKLI OLMALI SEVİYESİZ KONUŞMALARIN OLDUĞU YERDE BEN YOKUM VE PUANLAMAMI KALDIRIYORUM BENİM YARIŞMA YAPMAMDAKİ NEDEN MUHABET OLSUN BİRAZ AKTİVİTE OLSUN AMA BAKIYORUMKİ KİŞLER BİRBİRLERİNİ KIRMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLAR YARIŞMA BU ŞEKİLDE ZATEN DEVAM ETMES SONUÇLANSA BİLE BİR SÜRÜ MUHALEFETLERE MEYDAN VERİR BURADA KİŞİLİKLERİYLE SANATLARIYLA DEĞER VERDİĞİM ARKADAŞLARA

1.kontrast-
2.Hakahan-
3.ersan06-
4.photodesng-
5.lostcity
6.eminakca
7.sancar
8.sessiz-
9.unknown-
10.lütfi32-
11.hayalet18
12.ahmetçiçek
13.STEVE
14.sanatsever-
15.hudemirtas-
16.bilo41-
17.theater
18.akyolal
19.fotoali-
20.dogan foto-
21.sevil07-
22.photoibo72-
23.batuhan19b
24.liebster
25.barış-
26.digiworld-
27.gartan
28.nazen e TEŞEKKÜRLERİM BORC BİLİYORUM

...............S O N.....................

#sanatsever' tarafından 12.03.2007 20:45:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Mart 2007, 20:43 - İp: 88.***.**6.81
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadaşlar bu akticite icin . Fdiker beyden rica edicem. Puanlama konusunda ve yarısmaya katılanlar hususunda bize yol gosterecektir.

Cunku bizler ne kadar iyi niyetli olsakda araya showmanler yada showgirller giriyor.

BUrda bu çalışmaları yapan herkes zamanını ayırdıgı zaman çok hariak sonuclarla karsımıza cıkacaktır.

SAnatesevere teşekkür ederim. USlubu ve iyiniyeti icin.

BU yarışma bir provaydı. Isınmaydı. Fotograflarımızdaki eksikliklerden once baska eksiklikleri gormus olduk.

Tarih: 12 Mart 2007, 20:45 - İp: 88.***.**2.63
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Sanatsever Hani Bitircektik Yaf..

Olmadı simdik Konu Tam Kapanmişti puanlamalar bugün Bitiyordu..

Neyse Konuyu Açan Sensin Kapatanda Sen Olursun..

Saygı duymaktan Başka birşey Gelmez eLimden..

Tarih: 13 Mart 2007, 08:58 - İp: 88.***.**8.28
fotoali
fotoali (üye)
Muğla / Stüdyo Fotoğrafçısı

Selam Arkadaşlar...
Ben bu yarışma hakkında son kez bişeyler yazma gereği duydum...Görüldüğü üzere aramızda photoshoptan anlayanlar,photoshopla uğraşanlar,photoshop meraklıları ve bide Atıp tutanlar var...
Farkındayızki bi arkadaşımız yorum yaptı ki bence çok doğru yorumlar yapmış...Herkes eleştiriye açık olmalı eleştiri yapanlara karşı biraz daha anlayışlı olmalı bu eleştirilerden kendine bi takım dersler çıkarmalı...mesela ben bu foruma ilk katıldığımda banada bazı açtığım konularda eleştiriler yapılmıştıki haklılardıda...şimdi bakıyorum da iyiki yapmışlar..ben o eleitiriler ve yorumlar sonucunda daha iyi şeyler yaptım photoshop konusunda...Ki ben 15 yıldır fotoğrafçılık yapıyorum ve yaklaşık 8 yılı aşkın bi süredir photoshopla haşır neşirim...Ve daha bilmediğim konular vardır mutlaka...

Onun için Eleştiriye açık olalım ve Karşımızdakine her ne olursa olsun saygıda kusur etmeyelim...
Bie arkadaşımızın Yaptığı yorumları okudum ve çok ayıp ettiğini söylemeyi kendime bi görev bildim...Başkaları hakkında yorumda yapsada cevapta yazsa o kelimeleri kullanman yanlış...Bu sözlerini hiç tasvip etmiyorum...terbiyesizce bir uslup takınmışsın...Hemde karşınızdaki kişi size böyle bi uslup takınmamışken...Bir bayan olduğunuz halde size bunu hiç yakıştıramadım...
Buradan bana puan veren vermeyen herkese teşekkürler...
Özellikle Kayserim adlı arkadaşımızada yorumlarından dolayı teşekkür ederim...
Yarışmaya katılan katılmayan yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler...

#fotoali' tarafından 14.03.2007 10:00:14 tarihinde düzenlendi.

#fotoali' tarafından 14.03.2007 10:01:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Mart 2007, 12:32 - İp: 88.***.**0.200