theater
theater (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Ücretsiz Muhteşem Pluginler!.. (yeni)

Sevgili arkadaşlar...

Amaç bilgiyi paylaşmak, birbirimize yardımcı olabilmek... Ben de elime geçtiği sürece tüm bilgilerimi buradaki arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. Zira burası oldukça seviyeli insanların bulunduğu bir forum... Hakikatten, forum üyeleri photoshop ile çalışmayı seven insanlardan oluşuyor. Bu nedenledir ki, elde ne varsa paylaşmak lazım... Kuşkusuz bu tür davranış, foruma üye olanları photoshop konusunda geliştirecekir...

Unutmayın bilgi paylaşıldıkça çoğalır...

Bu defa sizlere 45 tane ücretsiz plugin tavsiye ediyorum... Aşağıdaki PLUG IN linkine tıklayan arkadaşlarım, 45 tane birbirinden güzel plug in indirme şansına sahip olacaklar...

Nice bilgileri paylaşmak dileğiyle...

theater

PLUG IN İNDİRİN

#theater' tarafından 19.02.2006 15:01:59 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Şubat 2006, 13:50 - İp: yok
theraw
theraw (üye)
İstanbul / Amatör

BEN DAHA COK YENİYİM VE BU PLUGINLERI NASIL CALISTIRICAGIMI BILMIYORUM.MUMKUNSE ANLATABİLİRMİSİNİZ

Tarih: 25 Şubat 2006, 03:04 - İp: 85.***.**5.150
liatris
liatris (üye)
İstanbul / Amatör

çok teşekkürler ellerine sağlık.

Tarih: 25 Şubat 2006, 10:15 - İp: 85.***.**1.12
fotozuhal
fotozuhal (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

dostum paylaşımın için sağol.
ama hangi pluginler oldupunu,isimlerini,ne işe yaradıklarını belirtseydin daha iyi olmazmıydı?

Tarih: 25 Şubat 2006, 16:09 - İp: 81.***.**5.201
theater
theater (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

theraw nickli arkadaşıma...
---------------------------

c klasöründen program files... oradan adobe... daha sonra da plug ins ve filters klasörüne gir... hepsini oraya kopyala... bilgisayarını aç kapa photospoh'un filtreler bölümüne girdiğinde plug in leri göreceksin...

fotozuhal'e.................
------------------------------

arkadaşım şu anda vallahi hatırlamıyorum hangi plug inler olduğunu... Ama keşke yüklemeden önce bilgi verseydim. haklısın... özür diliyorum.. bir dahakine bu söylediklerini dikkate alacağım...

Sevgi, saygı....

Tarih: 26 Şubat 2006, 00:12 - İp: 85.***.**6.236
elbistanne
elbistanne (üye)
Kahramanmaraş / Firma

theater ARKADAŞIMIN DEDİĞİNE KATILIYORUM. BURDA HAKKATEN BİLGİYİ PAYLAŞMAK VE BİLGİYE ULAŞMAK İÇİN EMEK SARFEDEN ARKADAŞLARLA BİRLİKTEYİZ. BUDA HANGİ PLATFORMDA OLURSA OLSUN KİŞİ İSTEDİĞİNİ İSTEMESİNİ BİLDİĞİ SÜRECE ELDE EDECEĞİNİN İFADESİDİR. PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞ

Tarih: 8 Nisan 2006, 10:50 - İp: yok
myuksel
myuksel (üye)
Elazığ / Meraklı

Merhabalar. Pluginleri paylaşımın için teşekkürler. Ben bu pluginleri ilgili yere yerleştirdim, bilgisayarımı da yeniden başlattım ama "MSVCRT10.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir" uyarısı geliyor. Sorunu giderebilmem için nasıl bir yol izlemeliyim. Şimdiden ve yeniden teşekkürler.

Tarih: 9 Nisan 2006, 12:45 - İp: 193.***.**5.105
myuksel
myuksel (üye)
Elazığ / Meraklı

Sorunu hallettim teşekkürler...

Tarih: 9 Nisan 2006, 13:05 - İp: 193.***.**5.105
jupiterco
jupiterco (üye)
Balıkesir / Stüdyo Fotoğrafçısı

teşekkürler

Tarih: 9 Nisan 2006, 13:19 - İp: 85.***.**5.97
okan85
okan85 (üye)
Kocaeli / Amatör

"MSVCRT10.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir" plung inleri belittiğiniz filter dosyasına attım ama bu hatayı halledemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Tarih: 30 Nisan 2006, 03:13 - İp: 85.***.**1.75
ismetgg
ismetgg (üye)
Sakarya / Stüdyo Fotoğrafçısı

teşekkür ederim ellerine sağlık

Tarih: 30 Nisan 2006, 14:17 - İp: 81.***.**9.88