Fotoğrafçılık Forumları
Tual Üzerine Baskı Yapan Var Mı?
Sevgili arkadaşlar,
İstanbul ili sınırları içerisinde tual üzerine fotoğraf baskısı yapabilen arkadaşlar varsa bana ebatlarını ve fiyat verebilirler mi?
Selam ve saygıyla...
İlginç bir istek yani. Fotograf baskısının tual üzerinde hoş duracagını sanmıyorum yapılan bir örnegini daha görmedim
Turkiyede durum ne bilmem ama fotograflari tual uzerine baski yapmak yani print yapmak burada yani avrupada cok populer !! Benim epson 9800 yazici var onunla tual uzerine cikti aliyorum ve cok muhtesem oluyor !! asagida bir kac ornegini verdim bunlari ayrica blind frame dedigimiz 2.5 kalinliginda cercevelere sariyoruz ve boylece duvara asiliyor ve cok modern duruyor .....
Dokununca boyayı ve fırça darbelerini hissedebiliyor muyuz
Plotter diye tabir ettiğimiz, Büyük Format İnkJet'lerde (Solvent veya su bazlı mürekkep kullanan olarak ikiye ayrılırlar) Canvas veya germe vinyl'e baskı yapabiliyor..
Fırça darbesini hissedemiyoruz.. yani tablo değil fotoğraf....
HAYAT COLOR Bostancı Şenesen evler
slm arkadaşlar tual üzerine direkt dijital u.v baskı yapıyoruz haberiniz olsun.
selam ,
kadıköyde galeri pago var .. orada görmustum...
fotodan tual uzerine baskı yapıyorlar , cok da iyi olmus.. hala arıyorsan adresini verebilirim
aysegul
antalya bölgesinde geniş format tual ve fotoğraf baskısı yapıyoruz siz istanbul aramışsınız ne tür bir iş yapıyorsunuz biz bu sistemi henüz kurduk ve merak ettik ne tür alanlarda çalışabiliriz ... şimdiden teşekkür ederiz msn ye adresinizi ekledik ayrıca [email protected] [email protected] adreslerinden bize ulaşırsanız seviniriz ... 0 242 742 58 37 - 0542 390 00 26 veya bize çağrı yapın sizi arayalım size o bölgede bu makinalarla ilgili geniş bilgisi olan bir arkadaşımıza yönlendirelim o yardımcı olsun
kaRDEŞ SELAM BEN EMİNÖNÜNDE BİLİYORUM Bİ YER . MEHMET EFENDİ KAHVECİSİNİ GEÇTİKTEN SONRA SOLA DEVAM ETTİĞİNDE SAĞDA Bİ TUAL Cİ VAR BEN ORDA Bİ ÇOK RESMİ TUAL ÜZERİNE BASILMIŞ GÖRDÜM. FENA DURMUYOLAR .BENCE NORMAL RESİM ÇERÇEVELİ DAHA GÜSEL AMA RESMİNE GÖRE GÜZELİİĞİ OLUR HERALDE
YOLUN ORALARA DÜŞERSE Bİ BAK DERİM
Bu konuda bildigim en uzman bir yer var. Yerleri bildigim kadarı ile Maltepe'de... CANVASTAR
www.canvastar.com
Portföylerinde halihazırda Fotoğraf Sanatçıları da var.
Kamil Fırat, Mustafa Yılmaz ve Sabahattin Kayış gibi...
http://www.canvastar.com/index.php?cPath=201
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0288225 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Fotograf Kağıtında Baskıda Beyazın Sarı Renk Çıkaması ?
05 Haz. 2021, 16:11 hakansuna
1189107 Haz. 2021, 13:20
mavi1976 -
Epson L1800 Baskılarda Görüntü Kaybı
23 Ara. 2020, 15:48 alinokta12
3197714 Oca. 2021, 08:59
cem123 -