Fotoğrafçılık Forumları
Tavsiye Program
Merhaba, bu bölümde birçok konu açılmış photoshopla ilgili fakat her birinin farklı farklı özellikleri var. Ben bu konuda profesyonelleşmiş arkadaşlarımdan bana iyi bir tavsiye istiyorum. Öyle süper bir fotoğrafçı değilim ama en iyisi olursa kendimi de geliştirebileceğim. Ben şimdilik efektler için 'photoscape' kullanıyorum ama bu genelde efekt için programlanmış... Yardmcı olursanız minnettar olurum
Eğer biri sana cevpa verirse bana da söler misin?
evet türkıyede kımsede olmayan kullanamayan baya cok programlar var ben türkıyede gelen olarak hiç bir fotocuya akıl sır erdıremıyorum internet denen bır şey var günü birlik takıp edılırse fotoğrafcıları ilgilendıren programları takıp edilirse türkiyede fotoğrafcılık söktoru okadar gelırşirki o kadar güzel resımler müşterılere sunulurkı yapancı ülklerde fotoğrafcılar genel olarak demiyorum studyo cekımı yapmazlar coğunuluğu dış cekım yaparlar bunlara da öyle bir programlar yapıyolar kı öyle bir efektıf programları yapıyolarkı bızım milletımız bu programları istedınmı interneten temin edilebılır ama bızim insanımızın parası cok bır program türkıyede bırının elıne gecıyo o programi türkce yamasini atıyo tük yapimi diye milyarlarca para kazanıyoo kısaca örnek vereyım 2008 yıllarında türkiyeye bir program soktular sadece programın ismini değiştirıldı 2 kısa bişey attılar programin içine türkce yama attılar ve dedıler türkıyede yapılan program dır adı ise studyo exstara ve bunu yapan istanbullu bir adam cok para kazandı tabı bu helal bır para değil bu programlar türkıyede kımsede yokken bende vardı burda tekrar söylüyorum arkadaşlar türkıyede photoşopla ilgi hiç bir program türkıyenın değil türkıye de sadece yama atılıyo türkceye cevrılıyo böyle şeylere gelipte para vermeyın internete araştırma yapin türkıyedekı fotoğrafcılar da gelım burda program paylaşmaz kımseyede program vermez bu zıhnıyet vardır sen değerlı dosttum boşunu buraya konu acmişin burda sana kımse yardımcı olmaz kımse yardımcı olmasa benle dıyolağa gecc türkıyede olmayan programları ben cok dağitim ama hiç bi sonuc alamadım yanı verdığıme bın bişman ettıler şuan bende öyle programlar varkı türkıyede kımsede yok o kadarkı pahali programlar ben bunu burda paylaşşsam bunu bılıyorumkı herkes arkadan bana güler derle bu .... mii paylaşmiş neyse cok konuştumm benım bu konuda canım cok yandı inşalah yardımcı olurlar sızee kolay gelsın
#fotorenk_013' tarafından 12.02.2010 19:34:14 tarihinde düzenlendi.
bazen burda yazanlara bakıp bir anlam veremiyorum.
kusuruma bakmayın ama sizi anlamadım.
bana açıklarmısını?
1- fotoğraf işinde isteyipte yapamadığınız bir şeymi var?
2- yabancı programlara karşıyız milli servetimiz dışa akmasın, yerli malı kullanalım kampanyası mı başlatıyorsunuz?
bunları bana açıklarmısınız?
remii burda yazanlara bir anlma veremıyosan o benım sorun değil senın sorunun arkadaş buraya bır konu acmiş demi diye bana efektıf programı tafsıye edebılıceğiniz program varmi bende benım başima gelenı milletı uyarmamii benım insanınım boş şeylere para ödemesı yanı programlara ben istemiyorum hiç bir zaman programa para ödenmez sana lazım olan programı internete ii gezersen bulursun ben bunu burda anlatmak istıyorum tabı anlayana
benım fotoğraf işinde yapamayacağim tek şey var senin gibileri uyarmak ve benım yazdığim konuyu anlamayanlara anlatmaktır.
2- yabancı programlara karşıyız milli servetimiz dışa akmasın, yerli malı kullanalım kampanyası mı başlatıyorsunuz?
bunları bana açıklarmısınız
şuan senın kullandığim programların %70 yabancıların yaptığı program photoşop için türkıyede yapılan program ismı dermısn bana hepsıde yapancı ha bızm insanımız ne yapı yabancı programa türkce yama atarak türkceye cevıyo dıyokı bu program türkiyenın programları evet ben hiç bir zamn inanamam türklerın photoşopla ilgi programa yapacağina bana söylermısn türkıyede kac kışi efektıf programı kullanıyo resım üzerınden veya ismlerını bana yazarmasın sen sadce bın sıteyı takıp edıyosun ve burda yazılan yazılaragöre yaorum yapıyosun ama sen hiç birşey bılmedığinin farkında değilsin kusura bakma ağir konuşuyıorum ama ben senın gıbı böyle insanlara anlam veremıyorum ben burda meslektaşlarıma yardımcı olmaya calişiyorum ama senın gibi 2 tane bilmez cıkıyo ortaya laf atıyolar insanın şefkını kırıyo ben türkıyede kac fotoğrafcıyo yabancı ülkeden tamın ettığim türkıyede kımsede yok olan programalrı türkıyeye soktum ama cok pişman oldıum kımse benı anlmadım ama kaybeden onlar olur dünyada fotoğrafcılık sektörü o kadar gelışiyokı eskıden kımse kalıteya fotoğraf işlemesine önem vermezlerdı ama şimdi bakıyosun kalıte ve resım işleme yarışması başlamiş fotoğrafcılar arasında kalıteslı resım vermek için baskı makınan kalıtelı studyon kalıtelı fotoğraf makınan kalıtesı oldunmu omuyo bu işler onlarla gözü casp edecek göze carpacak resımler olmadınmı o kalıtede işe yaramaz belkı sen fazla program bılmıyosun öyle programlar varjkı insanın aklını durdur öyle efektıf programalrı varkı insanın aklı durar yabancı ülkede kullunılyosa sen nıye kulanmıyosun veya benım meslektaşim nıye kulanmasın cok konuştum ama gercekler bunlar rımeı kardeşim
arkadaş efek programı isyo sen kactane kullandın sen arkadalşa yardım cı ol ozamn kolay gelsın
sayın hocam yazışınızdan çok gergin olduğunuzu çıkartıyorum yanılıyor muyum?
hayırdır inşallah niyedir bu gerginliğiniz?
ben size 2 tane soru sordum siz fazladan bir sürü şey yazmışsınız.
anlam veremedim doğrusu.
öncelikle konuyu polemiklik mevzusu yapmaya gerek yok. zaten oahale getirilecek şeyde yok ortada.
kimse ben çok bilmişim demiyor ki?
kimse size kötü şey yapıyorsunuz demiyor ki?
konuşacaksanız kanıtlarla belgelerle konuşunda herkes anlasın. he bu arada lütfen cümlelerinizi paragraflara ayırınız ve noktalamalarıda unutmayınız. yoksa yazdıklarını okuyamıyoruz.
---------------------------------------
buraya çizgi çekttim, bir kenara attım. şimdi teker teker yazdıklarınza cevap vereyim olayımızı anlayalım.
remii burda yazanlara bir anlma veremıyosan o benım sorun değil senın sorunun arkadaş
burası tartışma platformudur. anlamıyorsan senin sorunun ne demektir?
bu ne biçim saygısızlıktır?
bende benım başima gelenı milletı uyarmamii benım insanınım boş şeylere para ödemesı yanı programlara ben istemiyorum hiç bir zaman programa para ödenmez sana lazım olan programı internete ii gezersen bulursun ben bunu burda anlatmak istıyorum tabı anlayana
iyi güzel. bende bu konuda mudariptim ve sizden çoookkk önceleri bu konuyu tartışıp kara bağlamıştık..
bakınız link: http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=39664&syf=1
benım fotoğraf işinde yapamayacağim tek şey var senin gibileri uyarmak ve benım yazdığim konuyu anlamayanlara anlatmaktır.
daha bişey anlamadık ki? bir uyarmaktır gidiyor??? neyi uyarıyorsunuz? kimi kimden uyarıyorsunuz? kimi bilinçlendiriyorsunuz?? anlatın hele açık açık..
11 konu açmış,
10 cevap yazmış.
bununlamı bizi uyarıyorsunuz..
yapmayın allahınızın aşkına gülerim ben bu laflara
bızm insanımız ne yapı yabancı programa türkce yama atarak türkceye cevıyo dıyokı bu program türkiyenın programları
tamam buna bir itirazımız yok. olabilir. gerçi adınıda yazmamışsınızya olsun hadi kabul ettim. ama ben bunu sormadım ki? nerden çıktı şimdi bu?
şuan senın kullandığim programların %70 yabancıların yaptığı program photoşop için türkıyede yapılan program ismı dermısn bana hepsıde yapancı
ben yabancı program kullanıyorum evet. isterse amerikalı yapsın isterse fas lı birisi yapsın. yeterki işimi gören bişey yapsın. fiyatıda uygunsa işinide yapıyorsa neden trden program bakayım?
söylermısn türkıyede kac kışi efektıf programı kullanıyo resım üzerınden
hocam öyle bir yazmışsınız ki görende bişey biliyorsunuz zannedecek. hai tamam aldım bunuda kabul ettim. nerde bu resime efektif yapan program? ismi neymiş? söyleyinde bizde bilelim. madem uyarıyorsunuz bizleri, madem siz bilinçlendiryorsunuz bizleri..
ayrıca resim çizilir fotoğraf çekilir bunuda unutmayın.
sen sadce bın sıteyı takıp edıyosun ve burda yazılan yazılaragöre yaorum yapıyosun ama sen hiç birşey bılmedığinin farkında değilsin kusura bakma ağir konuşuyıorum
işte burada doğru konuşmusunuz. evet ağır konuşuyorsunuz. bence uslübunuza dikkat etseniz çok iyi olacak. çünkü benim hakkımda hiçbirşey bilmeden atıp tutmuşsunuz, ağır konuşmuşsunuz,
bilmeden konuşuyorsunuz,
önyargılarınızla konuşuyorsunuz.
sizin gibileri bilgilerimle döverim gibi ucuz laf edip polemiğe girmeyeceğim.
ben senın gıbı böyle insanlara anlam veremıyorum ben burda meslektaşlarıma yardımcı olmaya calişiyorum
hani yardım? meslektaşınız kim? ankaralı bir amatör mü? lütfen ufak atın. çocuklar bile inanmaz bu laflara.
senın gibi 2 tane bilmez cıkıyo ortaya laf atıyolar insanın şefkını kırıyo
benim sorularımı siz ciddiye almayıp iyice anlamadan dinlemeden bakıp laf mı attığımı zannediyorsunuz? ayrıca senin gibi 2 tane çıkıyor? derken? aman aman hep benimgibileri çıksın buralarda senin gibi daha yazılanlardan anlamayan ucuz polemik yapan doğru düzgün yazamayan, adam gibi cevap yazamayan ve çabuk gerilen, hatta ve hatta meslektaşlarıma yardım ediyorum ayağına esas meslektaşına ateş püskürtenler buralardan uzak dursunlar aman diyeyim..
öyle bir yazmışsınız ki.. "e yuh artık bukadarı olmaz" dedirten türden..
ortaya laf atıyolar insanın şefkını kırıyo
şevk mi? hangi şevk?
hani ya bişey görmedikki sizden? bi soru sorduk aldığımız cevap hakaret ve uyarılarla dolu oldu.. ayrıca genel konuşmayalım. kendi adınıza konuşun bence. insanın şevkini kırıyor tarzı falan laflar size yakışmıyor tamamen sizin uydurmanız.
ben türkıyede kac fotoğrafcıyo yabancı ülkeden tamın ettığim türkıyede kımsede yok olan programalrı türkıyeye soktum ama cok pişman oldıum kımse benı anlmadım ama kaybeden onlar olur
iyide kardeşim sana bunları sormadı ki ben neden durduk yere lafı başka yerlere çekiyorsun?
senden öğrenmek istediğim şey şuydu:
var yada yok de. neden uzatıyorsun?
var işte şunlar bunlar.
yada yok ama efektleri güzel olan ve sizin bilmediğiniz bişey var. isteyene veririm yada parayla satarım
bitti
bunu söyleyeceksiniz neden uzatılıyorki?
evt psye karşı şu ......programını kullanalım. ben veriyorum yada ben satıyorum yada
hayır de. olmayacak yerlere çekmişsiniz lafları. daha ne diyeyim size
fotoğrafcılık sektörü o kadar gelışiyokı eskıden kımse kalıteya fotoğraf işlemesine önem vermezlerdı ama şimdi bakıyosun kalıte ve resım işleme yarışması başlamiş fotoğrafcılar arasında kalıteslı resım vermek için baskı makınan kalıtelı studyon kalıtelı fotoğraf makınan kalıtesı oldunmu omuyo bu işler onlarla gözü casp edecek göze carpacak resımler olmadınmı o kalıtede işe yaramaz
heh anlaşıldı tamam. bunu sormamıştım ama yinede sağol. bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum.
belkı sen fazla program bılmıyosun öyle programlar varjkı insanın aklını durdur öyle efektıf programalrı varkı insanın aklı durar yabancı ülkede kullunılyosa sen nıye kulanmıyosun veya benım meslektaşim nıye kulanmasın
tamam güzel kardeşim getir o zaman getirde bizim aklımız dursun. bakalım neymiş..
arkadaş efek programı isyo sen kactane kullandın sen arkadalşa yardım cı ol ozamn kolay gelsın
yorum yok
takdir bu yazıları okuyanlarındır..
sen benı burda acmiş olduğun konular ile kıyaslıyosan halı olabılırsın ben acmam konu sen actığin konular hep fon hep yorum programı nıye paylaşmiyosun ben bu sıtede program paylamam ama ben bu sıtede özelden cok kişiye program vermişim ha program nıye vemem bu sıtede paylaşimi saygı gösteren kımse yok actığin konulara kıac kışi yorum yapmiş veya kaç kişi tşk etmiş bu sıtede konu cok acan dıyo bu sıte benımdır bırakın bu şeylerı konu acmiş veya acmamiş burda bır kişi konu acar senın actığin konulara bın cekr cok aşmiş az azmiş benı bunla kıyaslama
ben fazla yazamıyacağim cünkü kendıme hakım olmama
sadec senden istediğim bu kadar yazmişin burdakı şahsa yardım et seni göreyım öenli olan paylaşmak değildir önemli olan karşidakının sornunu cözmen buyur senı gerelim cozz
ben yınede söylüyorum ben bu sıtede prgram dırek paylamam ama konu acıp istıyen oluyosa dırek özeldem müdahal edyorum ve yardımcı oluyorum senın gıbı boş boş kpmnuşupta bıletın kafasını şişrmiyorum neysee sana kolay gelsın
bak o programla ilgi ilk önce kım kobu acmiş kım uyarmiş halkıı
http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=33627
benım dıyer nıkım
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme
12 Eki. 2024, 01:02 prodersler
051212 Eki. 2024, 01:03
prodersler -
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler