arc-desing
arc-desing (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Tasarım Hakkında Fikir Alışverişi

Genel Olarak Sadece Düğün Albümleri üzerine Ama Birazda Kapak Logo Etiket Tasarımları İle İlgilide Fikirleriniz Konularınız Olursa Mutlaka Beklerim.Mesela Logo Kapak Tasarımları genelde Corel ve Benzeri Diğer Programlarda Hazırlanıyor.Fakat Ben Photoshopta O Programlardan Çok daha İyi İşler Çıkartabiliyorum.Filtreleme Dizayn gibi...

Tarih: 15 Mart 2007, 20:07 - İp: 85.***.**1.94
eminakca
eminakca (üye)
Almanya / Özel Gün Fotoğrafçısı

dediginizde gercekten haklisiniz yalniz kapak davetiye kartvizit yapimlarinda biz corel kullanmaya mecburuz ofset baskida dia ya verilmesi icin mecbur corel formatinda olmasi lazim baska formatlarda calismiyor matbaacilar sitesi istanbulda calistigim yerler verdigim siparislerde corel 11 den yukarisini bile kullanamiyorum

Tarih: 15 Mart 2007, 20:16 - İp: 85.***.**7.70
arc-desing
arc-desing (üye)

Evet işin o tarafıda var tabiki.ama aktarım sıkıntısı olmaması lazım.psd yada jpg kaydetme her iki programdada var.ama tabi biraz kayıplar olabiliyor.Ben Pek SOrun Yaşamadım...

Tarih: 15 Mart 2007, 20:22 - İp: 85.***.**1.94
real ajans
real ajans (üye)
Isparta / Reklam Fotoğrafçısı

ps kalitesi tartışılmaz ama corel le de mecburuz gerçi siz fotografçı olarak işlerinizi görebilir ama en basit 46 64 bi takvim hazır lamaya kalsak ps yazıları baskıda berbat çıkıyor çok grefikerle çalıştım hepsi bu burogramı beyinlerine kazımış insanlar onlar bile corele mecbur kalıyorlar sizin başka bir yolunuz varsa ögrenmek isterim [email protected] kolay gelsin

Tarih: 15 Mart 2007, 23:38 - İp: 88.***.**2.251
grafiker03
grafiker03 (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

logo ve tasarımda corelin üstüne yoktur derim hem hızlı takılmıyor hemde isteğin herşeyi yapabiliyorsun

Tarih: 16 Mart 2007, 00:27 - İp: 88.***.**4.77
arc-desing
arc-desing (üye)

Corel Tasarım İçin En İdeal Program.Dediğiniz gibi...Ama Photoshopta Daha Özgür Olduğumu Hissediyorum.Ama Bazen Coreldende Faydalanmak Gerekiyor.

Tarih: 16 Mart 2007, 09:09 - İp: 85.***.**1.94
  • 1