steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

Rütuş

konu bulmak için okadar zorlanıyorum.nette 58,000 üyesi var ama kimse bir konu atmıyor lütfan arkadaşalar..

#steve' tarafından 04.12.2006 17:20:29 tarihinde düzenlendi.

#steve' tarafından 06.12.2006 03:12:11 tarihinde düzenlendi.

#steve' tarafından 06.12.2006 03:13:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Aralık 2006, 17:02 - İp: 85.***.**0.2
lostcity
lostcity (üye)
İzmir / Amatör

sana katılıyorum daha hiç konu açmamış hatta hiç cvp yazmamış çok kişi var bence herkes katılsın. rutuşa gelince fena degil burun ucu aynı kalmış oraya bi el atsaydın iyi olurdu.

Tarih: 4 Aralık 2006, 17:08 - İp: 85.***.**0.165
magenta_06
magenta_06 (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

bence olmamış ama uğraşın için teşekkürler bir şeyler yapmaya çalışıyorsun buda güzel bir şey fikrimi söyledim darılma

Tarih: 4 Aralık 2006, 23:59 - İp: 85.***.**9.2
elvina
elvina (üye)
Yurtdışı / Özel Gün Fotoğrafçısı

Eline saglik guzel olmus

Tarih: 5 Aralık 2006, 01:21 - İp: 80.***.**6.226
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Hep Destek Tam Destek Steve Abi

Tarih: 5 Aralık 2006, 09:22 - İp: 88.***.**5.159
ateist
ateist (üye)
Adıyaman / Stüdyo Fotoğrafçısı

hevesini ırmak istemem ama olmamış photodesing sana da 10 üzerinden 6 verdim daha iyisini sen yap o zaman diyeceksiniz haklısınız... ama hergün onlarca yapıyorum zaten...

Tarih: 5 Aralık 2006, 12:03 - İp: 88.***.**1.47
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Yookk bea Demem Yorumun İçin Teşekkürler..

Tarih: 5 Aralık 2006, 13:01 - İp: 88.***.**5.159
cemfidel
cemfidel (üye)
Yurtdışı / Amatör

Cok guzel olmus ellerine saglik,gerci ben bir amotor gozuyle bakiyorum ama

Tarih: 5 Aralık 2006, 19:13 - İp: 82.***.**0.135
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

ARKADAŞLAR RÜTUŞ SİZCE NEDİR SURATI ASFALT GİBİMİ YAPMAK.BENCE BU DEĞİL.RÜTUŞ YÜZDE BULUNAN SİVİLCE VE İSTENMİYEN BEN VE YAŞLILIK ÇİZGİLERİDİR.BUDA FOTOĞRAFI ÇEKTİREN KİŞİNİN İNSİFİYATİNE KALMIŞ BİR ŞEYDİR.KESİNLİKLE ÇEKTİRDİĞİ FTĞRF STÜDYOSUNA İNSİFİYETİNE KALAN BİRŞEYDEĞİLDİR.DİJİTALDEN ÖNCE NE VARDI NEGATİF FOTOĞRAFIN ÜSTÜNDE KARA KALEMLE YALNIZCANA USTALIK İSTEYEN ZAHMETLİ BİR RÜTUŞ VARDI.BURÜRUŞLARDA STUDYO FTĞRÇILARIN AFFINA SIĞINARAKTAN YALNIZCANA YÜZDEKİ AĞIR ŞEKİLDE GÖZÜKEN NESNELERİ YOK ETMEKTİ.ŞİMDİ DİJİTALDE OLAY DEĞİŞTİ HERKES BENDE DAHİL RÜTUŞ USTASI OLDUK. BİRDE YAPTIKLARIMIZI BEYEN MEYİP KINALAMALARDA YAPIYORUZ.BENCE RÜTUŞ BALMUMUNDAN YAPILMIŞ YÜZDE SURATIN BÜTÜN HATLARIN YOK OLMUŞ GİBİ DEĞİLDE YÜZDE GÖZÜKEN GÖZE BATAN HATALARI YOK ETMEKTİR. BEN ÇALIŞMALARIMDA BUNU SERGİLEMEKTEYİM.BİRDE HAZIR RÜTUŞ PROGRAMLARI VARMIŞ.BEN GÖRMEDİM VE HİÇTE MERAK ETMİYORUM.BEN RÜTUŞLARIMI STAMPAYLA YAPIYORUM.HAZIR PROGRAMLA YAPIP BAK BEN YAPTIM NASIL OLMUŞ DEMİYELİM.EĞER HATALISAM AYDINLATIRMAK İSTERİM. HERKSE BAŞARILAR. BENİM YAPTIĞIM RÜTUŞLARDA DOĞALLİK TAN UZAKLAŞMIYORUM SAYGILARIMLA

Tarih: 6 Aralık 2006, 03:36 - İp: 85.***.**9.237
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

sevgili steve eski bir karakalem rütüşçüsü olarak sana katılıyorum.

Tarih: 11 Aralık 2006, 17:42 - İp: 85.***.**7.184
askan_67
askan_67 (üye)
Zonguldak / Stüdyo Fotoğrafçısı

ben şahsen steve kardeşime katılmıyorum çünkü eskiden diyonuz karakelm vardı yok sadece belirli yerleri rutuşlamak falan bakın eskiye bakrak öünümzdeki imkanlardan yararlanmazsak ileridekileri yani glecekteki yeniliklere kapalı kalırız karakelammiş yok karanlık odaymış benim ustam bir tam bir karanlık odası hastası çokta mücadelsini verdi ama yenik düşütü dijitale ama ben hep yenilikçiyim nerde bir yenilik görsem hemn bakrım denerim rutuşta öyle müşteri seviyor üstad ne yapcan istedikten sonra yapmyacakmısın bende aattım bir rutuş bakalım beyenecekmisin

[/IMG]

Tarih: 11 Aralık 2006, 21:26 - İp: 85.***.**8.43