Fotoğrafçılık Forumları
Resimlerinize Su Efekti Ekleyin....
Orjinal Resim :
Sonraki Hali :
Bu program ile ev manzarası olan bir resim
içerisine göl yerleştirebilirsiniz.Dalgalarını ayarlayabilirsiniz
Nasıl Yapılacağına Dair Ufak Bir Açıklama:
merhaba real50
gözel bir link sunuyorsun bize ama,
bu linke, sitene öye olmadan ulaşamıyacakmıyız.
Linki ben vereyim ..
işte lin arkadaşlar .http://www.xiberpix.com/SqirlzLite.html
bedava olan şeyleri kılıftan kılıfa sokuyorlar ..Ama bu bir fotografcının ne işine yarar bilmiyorum.
bunu bir benzeri photoshop plug_in'i buyrun
http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=6272
Sevgili arkadaşım...
Çok güzel bir konuda önderlik etmişsin. Ancak programı indirebilmek için siteye girmek deveye hendek atlatmaktan zor. Sanırım site konusunda bir yanlışlık var. Çünkü tüm bilgileri doğru doldurmuş olmama rağmen * işaretli alanları boş bırakmayınız diye bir mesaj çıkıyor. Oysa hepsi dolu. Sitene giremiyorum kısacası... Nasıl gireceğimi de yazarsan sevinirim.
siteye girmenize gerek yok indireceğiniz üyelik yok direkt olarak indireceksiniz
işte link
buradan
bu da bizden olsun
işi yokuşa sürmeden kestirmeden göstersen daha iyi olmaz mı
real50
#last hope' tarafyndan 02.02.2006 10:26:13 tarihinde düzenlendi.
malesef arkadaşlar bu real50 böyle birisi.
deneyim ve bilgilerini paylaştığı için tebrik ederim ama !!!!
burada sitenin reklamını yapacaksın sitene yönlendireceksin ama kimse sitene üye olamayacak sen neişsin derim real50 kardeş.
sonra arkadaşlar kimse cevap yazacak diye beklemesin ben forumlarda pek cevap yazdığını görmedim.ya link verin yada bir bilgi sunar gelin siteye der.
SİTEDE "SİŞARETLİ ALANLARI BOŞ BIRAKMAYINIZ" DİYE BİR MESAJ ÇIKIYOR. OYSA HEPSİ DOLU. AMA KAYITLARIMIZ MALESEF REAL50 EFENDİNİN ELİNE GEÇMİŞ OLUYOR.
kısacası admin hocam (fdiker) bu real50 ne iş bilginiz varmı acaba.
mehmet abi size katiliyorum..bir virus uyarisi basligi acmis.bugun bir goz atayim dedim.ayrintilar icin sitesine link vermis..tikladim uye olmadan siteye girilmiyormus..bende sinirlenip kapattim siteyi..
...
ya real kardess..
insan iki cumle de yazabilir virus hakkinda..neden gidip sitene yolluyosun bizi..ustelik uyelik bilgisi falan istiyosun..
lütfen,yapmayin boyle...
saygilar..
selam guronline ben onu başka forumlardanda tanıyom forum sitelerinin müdavinidir arkadaş sanırım müşteri topluyor.ama sitesinde de hiç bir link de çalışmıyor.bemin TÜM ARKADAŞLARA UYARIM BU VATANDAŞIN LİNKİ İLE SİTESİNE ÜYELİK DENEMEYİN.??
EKSİK DOLDURDUNUZ FİLAN DİYOR AMA ARKA PLANDAN DA KAYITLARIMIZ MALESEF REAL50 EFENDİNİN ELİNE GEÇMİŞ OLUYOR.
tıklayınız
link bu direkt indiriyorsunuz arkadaşlar ne üyelik var ne de başka işler direkt download ediyorsunuz ben de uzun uğraşlar sonucu buldum bunu sonunda buldum real50'nin sitesine üye olmadan hatta hiç girmeden hemen paylaştım güle güle kullanın
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Hüseyin Ceyhan Kemancı Erol Çöke Sultan'ım
04 Ara. 2024, 19:39 prodersler
020904 Ara. 2024, 19:39
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
036105 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2157228 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
095704 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-
Yasin Asiller Avukat Hukuk Bürosu Tasarım
28 Şub. 2023, 17:18 mehmetali22
078428 Şub. 2023, 17:18
mehmetali22 -
Baykar İş Başvurusu Baykar Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:28 prodersler
065420 Şub. 2023, 23:28
prodersler -