Fotoğrafçılık Forumları
Resim-yardım
bu resimlerden birine güzel bir efekt verirmisiniz arkadaşlar
birincisi; resim değil bu fotograf.
ikincisi; fotoghraf mı o da tartışılır.
üçüncüsü; burada verilen resimler fotografcı dükkanındaki gibi ısmarlanmaz. sen takıldığın yer olursa sorarsın, herkes yardımcı olur merak etme.
dördüncüsü; bu söylediklerime kızma, burası ısmarlama sitesi değil, paylaşım, tartışma sitesi.
beşincisi; aklıma gelmedi şimdi.
beşincisi burada böyle bir çok örnek gösterebilirim..böyle yapılan bir çok resim var...yapmak zorunda değilsin...teklif var ısrar yok...burada bilmişlik yapmaya gerek yok...
evet doğru bende öle yapıyodum bana da aynısını dediler sonradan akılandım laflarımı düzelttim aynısı senyap sana yardımcıolsun lar yada olalım
evet esadcım burası ısmarlama servisi değil ...... sen yap arkadaşlarda senin yaptığın model doğrultusunda daha değişini yapsınlar ve ayrıca bu resim yada fotoğraf ne bu böğle çok kırmızı renkleri düzeltmek için baya bi uğraşmak gerek siyah beyaz yapıp tekrar renklendirmek daha kolay olur ....... ve ayrıca böğle ısmarlama işlere devam edersen gönderdiğin fotoları korku filminden çıkmış zombilere çevirmek çok eğlenceli olacak benim için haberin ola ....
çevir np problem düzgün olması için yalvarmadım kötü yapma diyede yalvarmam
esad, bu söylediklerime kızma demiştim. Benimki abi tavsiyesi idi.
Ama sen kızmışsın, üstelik saldırmışsın. Acemiliğine ve küçüklüğüne veriyorum, sadece gülümsmeye çalışıyorum bu kez.
arkadaşlar bişey yapmaya çalıştım ama yapamadım galiba yaa kendimden iğreniyorumm he he he he he
cemmalakka, naaptın öyle? Arkadaşın ayağı o kdar büyük mü? teessüf ederim yani
hehehe harikasın sen
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
019803 May. 2025, 18:10
aslls -
Hiti 525l Termal Baskı Hakkında Yardım
04 Oca. 2025, 13:30 megavision
155119 Mar. 2025, 13:25