yesmus
yesmus (üye)
Samsun / Amatör

Resim Bouyutunu Küçültme??

yaa arkadaşlar resmin boyutlarını hangi programla nasıl küçültebilirm. yardımcı olursanız sevinirm. bana bu işlemi paint ile yapabilrsin dediler ama pek beceremedim
galeriye koydğuğmda çünkü çok büyük oluyor ve nasıl yapılır bilimyorum. şimdiden tşkler yardım için...

Tarih: 20 Şubat 2008, 01:54 - İp: 88.***.**5.52
md27
md27 (üye)
Gaziantep / Özel Gün Fotoğrafçısı

arkdasım bence fotograflarının boyutunu en guzel sekılde photoshop ile küçültebilirsin eger varsa tabi

Tarih: 20 Şubat 2008, 09:13 - İp: 81.***.**5.237
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

paintle yapmayın.

bir sürü program var. en kalitelisi photoshop, ufak ve alternatif olaraktansa photo filtre programı var.

tabi www.inndir.com da araştırırsan biraz sadece bu iş için olan bir program bulabilirsiniz.

Tarih: 20 Şubat 2008, 09:18 - İp: 85.***.**7.64
yesmus
yesmus (üye)
Samsun / Amatör

arkadaşlar bende photoshop var zaten de sorun bunu nasıl yapmam gerektiği

Tarih: 20 Şubat 2008, 23:32 - İp: 88.***.**5.52
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

internet sayfasında kullanacaksanız. resmi fotosopta aç resmin üst kısmındaki çerçeveye sag tık resulasyonu 72 dp kalsın üstteki cm yi düşür ok farklı kaydetmeyi unutma aksi halde orjinal resimlerin boyu ve kaliteside düşer.

başka bir yol alttaki programı bul istedigin kadar resmi tek defada istedigin boyuta getir net sayfaları için çok uygun bir resim küçültme programı.pronun ismi:

vso_image_resizer kolay gelsin.

Tarih: 21 Şubat 2008, 01:22 - İp: 88.***.**5.177
ulasfoto
ulasfoto (üye)
Samsun / Doğa Fotoğrafçısı

google ye pica wiev diye yaz çok güzel küçültme programı tavsiye ederim bu aynı zamanda resme ters tıkladıgında psd formatlı resimleride gösteriyo psd yi jpeg e de çevirebilirsin

Tarih: 28 Şubat 2008, 13:11 - İp: 88.***.**8.245
snnkrc
snnkrc (üye)
Hatay / Amatör

arkadaşım sırandan bir resmin üzerine gel sağı tıkla düzenle yada paint ile aç ok mi buraya kadar . sonra dosya komutundan kaydet mi yaparsın farklı mı kaydedersin o senin bilceğin bişi yapacağın bu kadar basit .......ışığın bol olsun

Tarih: 28 Şubat 2008, 15:24 - İp: 88.***.**7.160
fotoanı58
fotoanı58 (üye)
Sivas / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş diğer arkadaşlara katılıyorum en iyi photoshop la küçültebilirsin bunu da yapmak için photosopu aç ctrl+shift+alt+s e bas oradaki ayarlarla birkaç deneme yap kaydet kesin sonuç alırsın garanti veririm

Tarih: 29 Şubat 2008, 09:37 - İp: 78.***.**0.110
  • 1