lotus-
lotus- (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Renklendirme Öğreniminde Yardim

Merhaba arkadaslar.Elimde çok eskiden çekilmis büyüklerimize ait resimler var.Bunlari onarmak ve renklendirmek istiyorum ama yapmasini bilmiyorum.Resimleri siteye yuklesem eminimki usta arkadaslarimiz yardimci olacaklar
dir.Fakat benim istegim kendim yapmak.En azindan yapmaya çalismak.Bu konuda bilgili olan arkadaslardan bir ricam var.Eger acemi biriyle ugrasmaya sabriniz ve özellikle zamaniniz varsa yardimlarinizi rica ediyorum.Simdiden hepinize çok tesekkur ederim.
Saygilar..

#lotus-' tarafından 28.05.2007 01:32:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Mayıs 2007, 01:24 - İp: 84.***.**8.158
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

kardeş bu konuda hazır görüntülü siteler var hatta hazır plug-in var mesela bir tanesi AKVİS bence onlardan kur yapmaya başla sonra bilemediklerin konusunda siteye danış mutlaka yardım eden bulunur kolay gelsin

Tarih: 28 Mayıs 2007, 23:42 - İp: 88.***.**0.123
lotus-
lotus- (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Allah razi olsun z_yazgan bu kadar kisiden birtek siz cevap yazdiniz. Bende recolored var ama tam istedigim gibi olmuyor.Akvisi 10 gun denedim.Evet haklisiniz renklendirmesi guzel.Ama malesef serialini bulamadim.Bu yuzden filtre kullanmadan photoshopta ogreneyim dedim.Neyse ben bunu mutlaka ogrenerim.Onerilerin için tesekkur ederim z_yazgan,ise internet alemini birazdaha karistirmakla basliyayim Sagol kardes
Saygilar

Tarih: 29 Mayıs 2007, 09:34 - İp: 84.***.**8.158
lostcity
lostcity (üye)
İzmir / Amatör

lotus kardeş ps bilgini bilmiyorum ama resimleri onaracaksan stamp agırlıklı olarak healing brush pach tool kullanmanı tavsiye ederim renklendirmelerini color replacement tool la yapabilirsin ama renklerini gerçek resimlerden damlalıkla al özellikle yüz gibi hassas renkleri resimlerden al.belli bir alanı seçili hale getirip renklendireceksen resmin kalitesine göre biraz feader ver umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tarih: 29 Mayıs 2007, 10:07 - İp: 85.***.**3.106
lotus-
lotus- (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Cok tesekkur ederim lostcity.Ps bilgim azdir.Yazdiklariniz birkaç soruda aydinlatti beni.Yazdiginiz kelimelerin tercumesini yaptimmi daha kolay olacaktir Psin fransizcasini kullaniyorum.Ilginize tesekkur ederim.
Saygilar..

Tarih: 29 Mayıs 2007, 11:44 - İp: 84.***.**8.158
salih529
salih529 (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş bnde aynı fazla bi bilgim yok renklndirmede ama öğrnrsen banada yardımcı olursan sevinrm

Tarih: 30 Mayıs 2007, 22:22 - İp: 88.***.**3.175
  • 1