Fotoğrafçılık Forumları
Renklendirme
Arkadaşlar kusura bakmayın. Bu kadar mesele olacağını bilseydim böyle bir girişimde bulunmazdım.
#ckamil' tarafından 28.04.2011 13:43:12 tarihinde düzenlendi.
#ckamil' tarafından 28.04.2011 13:43:47 tarihinde düzenlendi.
vaybe ..ben neymişim..sizleri şaşırmakla izliyorum.bir iki fotoğrafla adam attınız dükkan kapadınız.ben 40 senedir vergi ödedim.hiçte gocunmadım.aslında burda bağırıp çağırcağınıza devlet kapılarında çekilen vesikalıklara el arabasında vesikalık çoğaltanlara.24 adet vesikalık fotoğrafı 8 tl yapanlara,gelin damat fotoğraflarında çok komik fiatlara albüm yapanlara,kızın bağırın çağırın.bana değil.sizler bir keren kendinize kazık atıyorsunuz.sonra da burda ver yansın oldu.....
şimdi yapılan birşey var kimimiz kızıyor kimimizde destekliyoruz bu işin cözümü
site sahibi veya görevli arkadaşların burda acıklama yapması gerekiyor.
steve bey yapıyosun bari adamına göre yap 1-2 günlük veya 3,5 mesaj yapana değil burda deneyip emek harcamiş kişilere yap.artık uyan biraz burası photoshop yeri fotograf yapma
huseyin1134,adamına göre olmaz ben siteye üye olan herkesi bir görüyorum.benim için önemli olan siteyi ziyaret etmesidir..uykumdada bir sorun yok. herkes işine bakarsa iyi olur...
steve usta burası bir paylaşim sitesi ise gercekten cok güzel calişmların var peki neden hiçbir ders konun yok şu süper renklendirmelerin nasıl oluyor bi konu acta bizzde öğrenelim bari yorulmazsın sende
sizlerde bir emek görmedimki.msn den kaç kişiyle görüşüyorum.internetten ne kadar anlatılıyorsa oka dar anlatmaya çalışyorum.ama yeterli olmuyor.öğrenen öğreniyor yapamayan olmadı diye bırakıyor.ben ne yapabilirimki.o dediğn süper çalışmalarda tabiiki çok çalışmayla oluyor.sitede verilen her fotoğrafı büyük bir özenle çalışarak oluyor.sizlerde deneyin yapmaya çalışın.bu işe biraz gönül veren kimse kesinlikle yapabilir..
#steve' tarafından 27.04.2011 23:52:23 tarihinde düzenlendi.
#steve' tarafından 27.04.2011 23:52:40 tarihinde düzenlendi.
SANA KARSI BİRSEYLER YAZAN TEK BEN DEĞİLİM DEMEKKİ BİR SORUN VAR ...
YA PAYLAŞIM SİTESİ OZAMAN BUNU YAPIVER DİYENE KARDEŞ ŞU PROGRAM KULLANCAN ŞÖYLE YAPICAN DİCEKSİN BELEŞE İŞ YAPMICAKSIN.
sorun sizlerde..konuşmalarına dikkat et emri vaki olmasın..
steve malesef arkadasların haklılık payları yuksek.
daha once baska konularda aksi yonde yazılarda yazmıstım ama suanda bakıyorum; konuyu acanın foruma teşekkur etmek için bile katkısı yok.
fotografını yaptıgın onlarca insan içinde durum boyle.
yani bir şark kurnazlığı var ortada
gelip burada işlerini yaptırıp sonra bundan para kazanıyorlar.
senin emeginin karsılıgında bir beklentin olmayabilir. amenna
ama
ALLAH RIZASI ALMAYA CALISIRKEN KUL HAKKI YEMEK gibi bir durum cıkıyor ortaya
studyolar iki uc renklendirmeyle batmıyor, ama kimse de bu renklendirmeyi bir studyoya verdi diye batmıyor.
türkiyede hala daha forum mantıgı anlasılamadı.
bana da ozelden onlarca mesaj geliyor, ne nedir, nasıl yapmalı diye.
soruları soran arkadasların forumda actıkları konuları bulup cevapları orada yazıyorum, ozelde degil.
nedeni cok basit.
forumlar bir kişinin faydalanması için degil.
bu konuyu okuyan herkesin faydalanması için.
ayrıca bu konuları okuyup verilen yanlıs bilgileri düzeltip, yanlış bilinenleri engellemek için.
yani ben msnden anlatıyorum demenizin bir anlamı yok.
işe yarar olanı, msnde onlarca kişiye anlatmaya debelenmek yerine, forumda bir iki egitsel video yayınlamak olacaktır.
sorana videonun linkini verirsiniz.
hatta video soldaki ana konular içine girer ve merak eden herkes ulaşır.
acıkcası tek tek on kişiye anlatmaya harcayacagınız surenin onda birine bir egitsel video hazırlanabilir. ustalığınızı paylasmak istiyorsanız yapılması gereken budur.
bakın siz kendiniz soyluyorsunuz.
öğrenen öğreniyor, yapamayan bırakıyor.
peki ya hiç denemeyenler?
yapabilir miyim diye ugrasmaktansa bulurum bir enayi diyenler?
yine dikkatinizi cekerim, konuyu acan adam ankarada ikamet ediyor.
size tepki gosterenlerden biri istanbulda digeri eskişehirde.
yani zaten bu kişiden bir beklentileri yok.
steve yapmazsa bana gelir demiyorlar.
bu arkadaslar kendilerini degil mesleklerini korumaya calısıyor.
acıkcası meslek erbabına takındıgınız tavrın, bedavacı takıma takındıgınızdan daha yapıcı olmasını beklerdim.
fuatzz arkadaşım steve kızınca zannedersem benide yanlış anladın ben sadece bu forumda yapılan birkaç resmin bir sektörü batırması için yeterli olduğunu düşünmüyorum.resim işlerinin tamamen profesyonel kişiler tarafından yapılması taraftarıyım her ne kadar fotoğrafçı olmasamda photoshopla ilgilendiğim için bu sektöre sempati ile bakan ve zor durumlarda olmasını kesinlikle istemeyen birisiyim bu forumdada paylaşımlarımla destek olmak adına nacizane birşeyler paylaşmaya çalışıyorum.
Hepinize hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
zbkdygn tabikide bu forumda yapılan işler batırmaz sektörü ama zarar verir .bu zararlar damlaya damlaya ne yazıkkı göl oluyor. ben vergi vermeden eline sadece slr makina alıp ben düğün foto. diyenlerlede savaşıyorum vergi kaçakçısı olarak mahkemeleri sürüyor vs ben beleşe karşıyım kayıtsız işe karşıyım
herkez kendince photoshopta birseyler yapıyor . yapıcakta bu işe karşılık renklendirme yapımı anlatan konu actım yapmak isteyen dener . Beleşçiler zaten bakmaz bile acar bir konu şunu renklendirin der ..........................................
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Siyah Beyaz Fotoğraflar Renklendirme
24 May. 2021, 21:28 selcuksoy
0159724 May. 2021, 21:28
selcuksoy -
-
-
-
Siyah Beyaz Renklendirme Öncesi Ve Sonrası