by190
by190 (üye)
İstanbul / Meraklı

Renk Değiştirme Ve Rötüş

Merhabalar ben photoshop yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Şu forumlarda sıkça bahsedilen sıvama yöntemi nasıl yapılıyor acaba çok merak ediyorum birde şu yüzlerdeki rengi bu kadar gerçekçi nasıl değiştiriyosunuz, ben yüzü seçip ya color balance'dan ya da hue/saturation ayarlarından yapıyorum ama çok gerçekçi olmuyo. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tarih: 7 Ekim 2004, 11:20 - İp: yok
cke design
cke design (üye)
İstanbul / Firma

saçı veya nerenin rengini değiştireceksenn tara güzelcee hiç bir yerini unutmadan ondan sonra tardığını ctrl+c den copyle ve ctrl+v den yapıştır ondan sonra yapıştırdığın doyayın layer özelliklerden renk wer öle orjinal gibi olur hue/saturation 'dan göz rengi güzel oluyor

Tarih: 7 Ekim 2004, 19:58 - İp: yok
ferrocan
ferrocan (üye)
Bursa / Profesyonel Fotoğrafçı

Rutuş çok basitir. Ne ve nereye nasıl yapılacağını bilmeniz yeterli
Yaşlılarda kırışıklık azaltma
burun delikleri
gülme izleri
alın açıklığı
v.b. konulurda photoshoop3.0 ve üzeri sürümler başka bir proğrama ihtiyaç duymanıza gerek kalmayacak kadar iyi yazılmıştır bence.
photoshoop'ta rutuş için hayli talep varmış işlerimden vakit bulduğum anda meraklılarına en kısa sürede ulaşıp yardımcı olmaya çalışacak bir yazılı ve görsel destek üzerinde çalışımaya başlıyorum merak etmeyin ücretsiz ve en acemi ve yetersiz kullanıcıların da faydalanabileceği bir dil ve örnekler kullanacağımdan emin olabilirsiniz

Tarih: 23 Kasım 2004, 03:21 - İp: yok
  • 1