real50
real50 (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Rapidshare de Büyük Kolaylık

BURADAN BİR BAKIN

Tarih: 15 Mart 2006, 16:53 - İp: yok
garizma
garizma (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

#garizma' tarafından 15.02.2007 22:56:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Mart 2006, 22:36 - İp: 85.***.**7.64
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

garizma bu ne iştir anlamadım burada niye reklam yapıyorsun siten varsa git orada uğraş biz reklam yapıyormuyuz. başka forum sitelerinden kendi sitesine adam toplamak hangi internet ahlağına sığar. fikret bey bu konuda geniş davranıyor site ismini vermenize müsade ediyor da bunu bu kadar suistimal etmenin de bir sınırı olur yani senin siten olmayan o kadar çok şey var ki başka forumlarda takıl bakalım burada belki sitende yayınlayacak stüdyo fonları bulursun ondan sonra da sanki kendin hazırlamış gibi bizim linkleri sitende yayınlarsın oldu mu

Tarih: 16 Mart 2006, 09:23 - İp: 81.***.**7.150
garizma
garizma (üye)

rapidde milleti ugrastıracagına koyun sitenize de millet ordan indirsin...

adam mutlaka bakın diye baslık acıyo sesiniz cıkmıyo ben millet faydalansın diye siteme koydum programları gocunuyosun...sana var ya yuh diyorum...

bana reklam diyosun bosversene sen ..
sen programlar iniyomu inmiyomu ondan bahset...

oyle konusuyosunuz...

merak etmeyin daha yeni bir site aradıgınızı mutlaka bulacaksınız...

reklam neymiş ...
garizma bea adı yeter...

#garizma' tarafyndan 16.03.2006 14:41:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Mart 2006, 13:44 - İp: 85.***.**5.85
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

sabah sabah hiç güleceğim yoktu walla garizma kusura bakma ama sen daha site görmemişsin board siteleri var bir onalra gir de site nasıl olurmuş bir öğren reklam için başka forum sitelerine niye böyle yükleniyorsunuz. git google de reklam yaptırsana dükkana adama toplamaya çalışıyorum desene sen şuna program isteyen varsa gelsin ben de her türlü program var. gerektiğinde yollarım sen sadece programın ismini söyle bu gibi adam ayartmaay çalışanlara meydan vermeyin fazla ömürleri de yok zaten 1-2 sene sonra bıkarlar kendileri kapatırlar zaten

Tarih: 17 Mart 2006, 10:10 - İp: 81.***.**7.150
garizma
garizma (üye)

konu kapanmıstır....

anlayanlar anlamıstır...

Tarih: 17 Mart 2006, 12:10 - İp: 85.***.**0.183
  • 1