z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

Ps Hoşgeldin Yazı Değiştirme

Windows açılış yazısı olan Hoşgeldin yazısını değiştirme(denenmiş sonuç iyi)ancak acemi olanlar denemesin yanlış yapılırsa format gerekebilir

1-ilk önce bu programı indirin.....
download: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip

2. yukarda verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.

3. dewam edin

ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.

NOT: Hoşgeldiniz Yazısı kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani 11 karakterlik bi yazı yazın.

4. 'Compile script' tuşuna basın ve files dan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

5. programı kapatın.

6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.

7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.

8. registry'i kapatın ve bilgisayarınzız yeniden başatın

Tarih: 27 Mayıs 2007, 21:52 - İp: 88.***.**0.123
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

güzel kardeşim paylaşımların cok güzelde photoshopla olan alakasını çözemedim yazılım kısmında falan yayınlasan
burası yeterince gürültülü zaten genede eline sağlık kızma yanlısda anlama

Tarih: 27 Mayıs 2007, 22:25 - İp: 81.***.**5.61
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

kardeş uyarın için teşekkürler ama ben şöyle düşünüyorum şahsen ben bu sitede photoshoptan başka yerlere girmiyorum böyle yapan arkadaşlarında olduğunu biliyorum hatta steve arkadaşım bu konuda bir konu bile açmıştı ee madem durum böyle olunca bu bölüme giren arkadaşlarında sistem hakkında bilmeleri gerekenleri burada paylaşayım istedim
diğer arkadaşlarda eğer yok burada bu tür paylaşımlar olasın isterlerse tamam son veririm
düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Tarih: 27 Mayıs 2007, 22:36 - İp: 88.***.**0.123
fotocu 04
fotocu 04 (üye)
Ağrı / Stüdyo Fotoğrafçısı

KARDESIM GERCEKTEN GEREKLI PAYLASIMLAR YAPIYOSUN TESEKKURLER

Tarih: 28 Mayıs 2007, 10:10 - İp: 88.***.**5.0
  • 1