yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

Proshow Producer Son Versiyonu Mükemmel

arkadaşlar Proshor producer son versiyonu harika yenilikler gelmiş :D mükemmel biişii

Photodex ProShow Producer, slide yapma denince akla gelen en eski ve köklü programlardan biridir.100 kadar dosya türünü destekler jpeg,jpg,gif v.b gibi.Sürükle bırak özelliği ile resimlerinizi kolay bir şekilde programa ekleyebilirsiniz.Aynı şekilde müziklerde eklemek mümkün, slide showlarınızı yaparken gerçek zamanlı ön izleme desteği ile çalışmaları an ve an izleyebilir, hataları minumum düzeye indirebilirsiniz.Eklediğini resimler üzerine yazılar yazma,bu yazılara efekt verme gibi özellikleride mevcuttur.


ProShow Producer, sitemizde de bulunan ProShow Gold programının daha gelişmiş sürümüdür. Resimlerinizi bir CD' ye kaydedip daha sonra bunları Slide Show olarak seyretmenize imkan veren ProShow programı ile oldukça etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Programın bünyesinde bulunan birçok efekt ile geçişleri daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

Program içersinde yüzlerce geçiş efektleri bulunur, efetktler sayesinde videolarınız sanki bir profesyonel elinden çıkmış gibi izlenim bırakır.Yapmış olduğunuz çalışmaları yaklaşık 40 adet dosya türünde kaydedebilirsiniz, DVD,VCD,Blu-ray,HD Video, Exe ve daha fazlasını içerir.

http://www.uploadic.com/tzu3v317026k/Photodex.ProShow.Producer.4.52.3053.rar.html

Tarih: 13 Haziran 2011, 23:43 - İp: 88.***.**5.24
mambia
mambia (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

dostum harikasın kurdum ve mükemmel bir şekilde çalıştı .. bir şey sorucam (GOLD) serisi bundan önce mi çıkmıştı ? okadarda önemli değil ama merak ettim tekrardan teşekkür ederim emeğine eline sağlık

 

Tarih: 26 Temmuz 2011, 11:11 - İp: 78.***.**7.90
  • 1