Fotoğrafçılık Forumları
Program Arşiv(güncelli Lınk Eklenebılır)
1200 DEN FAZLA PHOTO SHOP FIRCASI
LINK
Profosyonel Fotoğraf çekme teknikleri.
LINK
türkçe resimli photoshop kitabı
LINK
KPT 6 Effects
LINK
KPT 7 Effects (Kais Power Tools)
LINK
Mask Pro 3.0.2
LINK
FIRÇALAR
LINK
EyeCandy5Nature
LINK
Andromeda Shadow
LINK
RESIM
Ferrari Wallpapers
LINK
2007 Takvim
LINK
70 ADET Photoshop Resimli Uygulama Dersi
rar pass : dylebron
LINK
YouTube sitesinden video indirmenizi sağlayan program
lınk
Firefox internet gezgini tavsıye
www.mozilla.com sitesinden indirin
Flashdiskinizden yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirmek için kullanılan yazılım gelişmiş
RAR Şifresi: darkCOD3R
lınk
PCnizin aklina gelmeyecek ozellikleri
SHIFT tuşuna basili tutulduğunda standart açılışta yapılan ve baslat menüsünde baslangiç bölümünde bulunan uygulamalar açilmaz
2-) SHIFT tusuna açilista bastiginiza da otomatik açilan CD’ler bir seferlik açilmaz.
3-) Ya olay madem tuslardan basladi ilk önce su Windows tusunu iptal edelim degil mi? Ilk önce regedit diyoruz. HKEY_LOCAL_MACHINE\\System\\curr entControlSet\\Contro l\\Keybord Layout burada Scancode Map özelligini bulun ve yoksa siz yapin ardindan su degerleri verin.
00 00 00 00 00 00 00 00
03 00 00 00 00 00 5B E0
00 00 5C E0 00 00 00 00 Windows tusu restart tan sonra artik çalismayacak J [ XP ]
4-) Baslat menüsünü dansöz gibi oynatin, bunu söyle yapabilirsiniz. Araç çubugu sag tiklayin ve görev çubugunu kilitle bölümünü de aktif edin iste saga sola yukari gidebilen bir çubugunuz oldu. yahu çok mu basit oldu bu J
5-) Bilgisayarinizi firewire ile birbirine baglayin ; çevre birim firewire ve USB standartlari ile 2 bilgisayari birbirine bagliyabilir, hizli veri transferi yapabilirsiniz. Firewire de bilgisayarlari birbirine bagladiktan sonra normal Ethernet ayarlarini yapin, USB içinse iki baglanti arasinda ethernetin yapacagi islemi yapacak özel dönüstürücü kablo kullanmak gerekli [ XP ME 2K 98 ]
6-) Windows kayit defterini sıkistırın, regedit zamanla siser ve içinden kalkilamaz bir duruma gelir bu degerleri küçültmek için SCANREG uygulamasini baslatin ve kendi kendine geçmiste olan ve silinen tüm uygulamalar silinsin, DOS ta bu komut “ scanreg / backup “ baslatin sikistirma islemi içinse “scanreg /opt “ hepsi bu kadar [ 98 , ME ]
7-) Regedit’in açilmasini engellemek mümkün bunun için kayit defterine yeni bir deger eklemeniz gerekmekte, eger çoklu kullaniciya sahip bir bilgisayardaysaniz o kullanici adiyla bilgisayarinizi açin ardindan kayit defterinde HKEY_USERS\\default\\Software\\Mi crosoft\\Windows\\curr entVersion\\Policies System anahtarini aktif hale getirin ve buraya DisableRegistryTools degeri olusturun ve 1 degerini verin eger bu deger varsa direk 1 verin ve artik sizin sifrenizle giren regedit’e geçebilecek J [ 98 ]
8- 98 isletim sisteminiz devaml
PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKÜRLER.
FIRÇALARIN UZANTISI ABR BEN 8.0 KULLANIYORUM ABR UZANTILARI ÇALIŞMIYOR.
BİLGİN VARMI YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM
saol temur eline sağlık güzel çalışmalar , 16-LAYER MASK ile GİYDİRME bu konuda daha fazla bilgi veya önce yaptığın gibi bir video hazırlayabilirmisin acaba.
Ellerine sağlık kardeş keşke bütün linkler böyle olsa hersey bir arada
Saol Temurcan Paylaşim için...
fazla yardımcı olamam söz vermeyeyim.işlerim cok
YARDIMCI OLACAK ARKDASLAR KONUYA YORUM YAZABILIR BU KDAR PROGRAMA BIRAZ ZOR YARDIM EDERIM.HAK VERIN.
IYI GUNLER
#temur21' tarafından 24.01.2007 12:13:13 tarihinde düzenlendi.
tek kelime ile mükemmelsin ben bu özellikleri zaten biliyorum... ama paylaşman çok güsel bir şey... ben de böyle bir şeyler yapacaktım.. ama sen benden önce davrnamışsın...TEŞEKKÜRLER.....
EMİNİM ÇOĞU ARKADAŞIMIZN İŞİNE YARAYACAKTIR...
HAYIRLI GÜNLER...
Ellerine sağlık bilgiler için
PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKÜRLER.
FIRÇALARIN UZANTISI ABR BEN 8.0 KULLANIYORUM ABR UZANTILARI ÇALIŞMIYOR.
BİLGİN VARMI YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
7.0 DA CALISMASI GEREKIYOR.
YARDIMCI OLACAK ARKDASLAR KONUYA YORUM YAZABILIR BU KDAR PROGRAMA BIRAZ ZOR YARDIM EDERIM.HAK VERIN.
IYI GUNLER
#temur21' tarafından 24.01.2007 12:07:07 tarihinde düzenlendi.
emegine saglik!
70 ADET Photoshop Resimli Uygulama Dersi için RAR sifresi istiyor... şifre nedir Temur
İlgili olabilecek konular
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme
12 Eki. 2024, 01:02 prodersler
034312 Eki. 2024, 01:03
prodersler -
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
032905 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Capcut Videoyu Programa Çağırma Alma Nasıl Yapılır
12 Eki. 2022, 00:39 prodersler